- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Nem tudom, mit vártál?
Ez azért ennél egy pöppet bonyolultabb szakma, hogy így egy fórumon bárki is tudjon ennyi infoból értékelhetőt mondani.
Ha jól értem szegény embernek ingyen kell dolgoznia először, hogy később kiderüljön, hogy ér-e a munkája egy forintot is.
Welcome to real world.
És az lenne a szakmai válasz erre, hogy igen megéri vagy nem, nem fogja? Lehet, hogy neked ez arrogáns válasz, de az a szakmai véleményünk, hogy fingung sincs erről, sőt, tovább megyek a 16 évnyi sql tapasztalatommal és lehet, hogy egy hét után sem tudnám megmondani.
Ha az a kérdés, hogy hogyan csinálja, akkor induljon el az adatok csoportosításával, hozzon létre adatbázis táblákat, relációkat, azt ossza meg és kérdezzen, vagy bízzon meg egy szakembert, aki ért hozzá.
Vagy azt gondoltátok, hogy majd tapasztalat nélkül ezt csak úgy össze lehet hozni? Nem, ha nincsen sokéves tapasztalata ebben, akkor nem lehet, a létrán minden fokot végig kell mászni, és majd évek múlva kiderül megérte-e.
Én is szeretnék holnaptól amcsi izomautókat csinálni, láttam a tévében, tök jó, akkor hol induljak el, hogy 1 hónap múlva én is tudjam csinálni? Kb. ilyen szintű volt a kérdésed....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest