Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Olvasgatva a forumot komoly szakmai hatteret velek felfedezni sok hozzaszolas mogott, ezert merek kicsit off kerdest feltenni.
Egy ismerosomnek felajanlottak, hogy nyugdijas allasa lehet, ha letrehoz egy helyi adatkozpontot, "csak" egy kis elokeszito munkat kell vegeznie hozza. Amikor meglattam par peldat, akkor azonnal azt mondtam neki, hogy ezzel rengeteg munkaja lesz, ingyen kell dolgoznia, es utana varnia, hogy valaki elfogadja.
Lehet, hogy csak en vagyok negativ, ezert kernek segitseget,hogy a gyakorlatban mire kell figyelnie.
Elso lepesnek azt mondtam neki, hogy eloszor is tisztaznia kell az adatok tartalmat, majd csoportositani oket temakorok szerint, jo lenne cimkeket hasznalnia, hiszen egy adat sok mindenhez kapcsolodhat, igy kell egy katalogust csinalnia a meglevo adatokrol cimkek, vagy kategoriak szerint, es a vegen csak akkor tudja az ilyen adatbazisokat osszekapcsolni, ha azonos az idosor - de ez igy eleg pongyola.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Videó stream letöltése
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest