- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Olvasgatva a forumot komoly szakmai hatteret velek felfedezni sok hozzaszolas mogott, ezert merek kicsit off kerdest feltenni.
Egy ismerosomnek felajanlottak, hogy nyugdijas allasa lehet, ha letrehoz egy helyi adatkozpontot, "csak" egy kis elokeszito munkat kell vegeznie hozza. Amikor meglattam par peldat, akkor azonnal azt mondtam neki, hogy ezzel rengeteg munkaja lesz, ingyen kell dolgoznia, es utana varnia, hogy valaki elfogadja.
Lehet, hogy csak en vagyok negativ, ezert kernek segitseget,hogy a gyakorlatban mire kell figyelnie.
Elso lepesnek azt mondtam neki, hogy eloszor is tisztaznia kell az adatok tartalmat, majd csoportositani oket temakorok szerint, jo lenne cimkeket hasznalnia, hiszen egy adat sok mindenhez kapcsolodhat, igy kell egy katalogust csinalnia a meglevo adatokrol cimkek, vagy kategoriak szerint, es a vegen csak akkor tudja az ilyen adatbazisokat osszekapcsolni, ha azonos az idosor - de ez igy eleg pongyola.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest