Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
martonx
üzenetére
Igen, hulyek voltak, de vastagon benne voltak az eredeti cegek (o, ms, ci, stb. )szakertoi is. Milliardokat tapsoltak el, majd a fonokok szepen nyugdijaztak magukat vegkielegitessel.
Most van egy kis ceg lelkes "fiatalokkal" es ugy tunik, nekem is meglesz a helyem nyugdijig es visszaterhetek a regi temamhoz, idosoros adatok teruleti abrazolasahoz, csak most mar pythonos alapokon. Egy ideig azt hittem, a crm lesz nekem jo, de rajottem, az mindig egyedi megoldasokat igenyel, ugyhogy ennyi.
Igazabol csak azert irtam be, mert nekem nagy meglepetes volt, hogy szinte a semmibol letrehoztak egy olcso, de ugy tunik, jol mukodo kornyezetet. Mindig is tudtam, hogy sok uj programnyelv es megoldas van, de en is benne voltam abban a hitben, hogy ragaszkodni kell a "bevalt, jo oreg, stabil" megoldasokhoz es mellette lehet celfeladatokra uj megoldasokat bevonni, figyelve az integralasra, stb.
Most meghokkenve lattam, hogy egy ev alatt (nyilvan csak szamomra) teljesen ismeretlen megoldasokat egymassal integralva mi mindent hoztak letre szinte nullabol, mert az elodok evekre elore eltapsoltak a koltsegvetesuket. Raadasul az egeszet ugy oldottak meg, hogy ok linux alatt nyomulnak, mig a cegeket meghagytak a win-es kornyezetben, egyetlen modernizalassal, hogy ot eves win10-es liszenszeket vettek globalisan, es a grafikus alkalmazasokat latva a "nagy oregek" is kezdik belatni, hogy erdemes lenne valtani xp-rol vagy win7-rol.
Amugy halkan jegyzem meg, hogy a fejleszteseket is szinte publikusan intezik, github es tarsai alatt roman, lengyel es mas, aktiv szoftveresekkel, mikozben az a magyaroknal majdhogynem ismeretlen, a kezikonyv magyarra forditasa meg csak el se kezdodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest