Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy kulfoldi fejlesztesu programcsomag, ami InterBase adatbazist hasznal.
Problemam az, hogy akarhanyszor adatbazis hiba van, es kikuldom a gdb fajlt a fejlesztoknek, akkor mindig kulfoldi nyelvu adatokkal kapom vissza a javitott adatbazist.Kaptam a fejlesztoktol egy nagyonhosszu SQL fajlt, ami tele van UPDATE-ekkel, es vegignyalazza az adatbazist, mindent atirva angolra.
Ezt megelozendo le szeretnem menteni a mostani _magyar_ adatbazisom tartalmat, hogy ha gond van, akkor egy SQL szkript lefuttatasaval visszairna az adatokat magyarra, mert nincs kedvem fel napokat ezzel az adatbazis kezi buheralasaval szorakozni.IBExperttel kinlodok egy jo ideje, extract metadata opcioja priman mukodik, csak eppen ilyen formaban hozza letre az SQL fajlt:
INSERT INTO COUNTRY (ID, CODE, NAME, CLASSIFIER, CATEGORY, ENABLED, CODE2, INFO, PARAMSTR) VALUES (36, 'AO', 'ANGOLA', '024', 8, 1, 'AO', '', '');Ha ezt megetetem az InterBase SQL futtatojaval, allandoan hibat dob, hiszen mar letezik ilyen sor.

Nekem valami ilyesmi formaban kellenenek:
UPDATE COUNTRY SET
CODE = 'AO',
NAME = 'ANGOLA',
CLASSIFIER = '024',
CATEGORY = 2,
ENABLED = 1
WHERE (ID = 36);Letezik erre valami _jo_ program, ami ilyen UPDATE queryket general a meglevo tablakbol?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Revolut
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Spórolós topik
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- Eladó Lenovo Legion Y530 magyar vil.bill.
- 512GB M.2 NVMe SSD-k nagy tételben eladók.
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest