- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo17hu #2033 üzenetére
Húh, lehet, hogy nem értjük egymást, bár szerintem én is körülményesen magyaráztam.
Amit mondasz, az lehet, sőt biztos, hogy működne, de az a probléma, hogy esetemben kezdésnek 0 felhasználó és 0 termék van, szóval nem kivitelezhető, hogy előre felvigyem őket.
Gondolkoztam, és lehet, hogy így nem is logikus, mert mi a fenéért vinné fel több felhasználó is ugyanazt a terméket?! Tehát annyiban módosítani kell majd az ábrát, hogy egy felhasználó több terméket is felvihet, viszont egy adott terméket csak egy felhasználó vihet fel. De ebben az esetben az időpont sem kell, mert teljesen mindegy, mikor vitte fel, nincs jelentősége...
Szóval akkor egy-a-többhöz lesz, és innen már más a helyzet. Na, ezt még át kell gondolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- macOS PC-re
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest