Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Feltettem már a kérdésemet több topicban is, aztán martonx fórumtárs javaslatára idetévedtem, és megkérdezlek benneteket is a dologról.
Adott a következő részlet egy EK diagramból, ezt szeretném átírni relációs adatbázisba:

Elméleti szinten megy a dolog, viszont az SQL-lel bajban vagyok. Ami "biztos", hogy 3 táblám lesz. A felhasználó és a termék marad ugyanúgy, de kell készítenem egy kapcsolótáblát, legyen mondjuk feltöltötte, ami megkapja a felhasználó és a termék tábla elsődleges kulcsát, és ez a kettő együtt lesz az idegen kulcsa, valamint megkapja a kapcsolat tulajdonságát is.
Innentől van a gond, mert nem tudom, hogy miként tudom helyesen feltölteni az adatbázist...
Például olyan lekérdezésekre szeretnék választ kapni, hogy Józsi milyen termékeket töltött fel?, vagy hogy a Danone joghurtot ki töltötte fel?.
A kapcsolótábla teljesen megzavar, ezt hogy kell létrehozni SQL-ben, és aztán feltölteni bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest