- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1102 üzenetére
"oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudná, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt"
És úgy gondolod, ez követendő példa?
Sajnos ez a "divat" a Prohardver fórumain tényleg nagyon elharapózott manapság, pont ez a probléma. Ez nem csak az én szélsőséges véleményem, épp a napokban beszélgettem erről egy modival, sajnos ő is hasonlóan látja a helyzetet.Félreértesz, nem az a baj, ha felteszel kérdéseket, amik másnak alapvetőek lehetnek (valakinek az is alapvető lehet, hogyan kell csatlakozni egy adatbázishoz PHP-kódból), hanem az a "baj", ha olyan kérdést teszel fel, ami tényleg kideríthető kevesebb, mint 1 percnyi utánanézéssel - kb. annyi idő alatt, amennyi idő alatt megírtad a kérdésedet. Igazából csak nem értem az okát, hogy miért jó ez. Ha megkérdezed, hogyan kell telepíteni a PHP-t, még az is jobb, mint azt megkérdezni, egyáltalán letölthető-e valahonnan legálisan. Az oka, hogy ez zavaró, az az, hogy ezekkel a hozzászólásokkal csak hígul a topic szakmaisága, ráadásul ennek már köze nincs az SQL-hez. Írod is, hogy "Tényleg nem néztem utána" - felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem? Egy fórum nem arra való, hogy helyetted gondolkozzanak az emberek, hanem hogy segítsenek, ha valahol elakadtál, és nem sikerült megtalálnod a kellő információt.
Szerk.: most utálhatsz azért, hogy ezeket leírtam, de ha mindenki csendben marad, és soha senki nem szól semmiért annak érdekében, hogy a Prohardver szakmai színvonala azért ne süllyedjen a békának ama bizonyos testrésze alá, akkor csak egyre rosszabb irányba fogunk haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest