Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tényleg nem néztem utána hogy ingyenes-e, de itt miért ne lehetne megkérdezni? Egy csomó topikba ott vagyok pl "Milyen notebookot vegyek?" és oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudnák, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt. Ha ez téged idegesít hogy itt kérdeztem meg hogy ingyenes-e, akkor egyszerűen nem kell válaszolnod rá...Plusz igen mástól várom a segítséget, de nem azt hogy segítsen megcsinálni az egészet, hanem elindulni egy vonalon. Időm lesz rá megcsinálni, de ha látom teljesen reménytelen vagyok hozzá akkor átadom másnak ezt az egészet. Plusz szerintem direkt úgy kértem segítséget idézek magamtól: "ha valaki nagyon ráér" szóval isten ments hogy valaki velem foglalkozzon ha nincs rá ideje illetve nem is akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest