Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tényleg nem néztem utána hogy ingyenes-e, de itt miért ne lehetne megkérdezni? Egy csomó topikba ott vagyok pl "Milyen notebookot vegyek?" és oda is beírják minden nap 20x szinte ugyan azt a kérdést amire a választ a keresőből is megtudnák, de mégis mind a 20x meg is válaszoljuk ugyan azt. Ha ez téged idegesít hogy itt kérdeztem meg hogy ingyenes-e, akkor egyszerűen nem kell válaszolnod rá...Plusz igen mástól várom a segítséget, de nem azt hogy segítsen megcsinálni az egészet, hanem elindulni egy vonalon. Időm lesz rá megcsinálni, de ha látom teljesen reménytelen vagyok hozzá akkor átadom másnak ezt az egészet. Plusz szerintem direkt úgy kértem segítséget idézek magamtól: "ha valaki nagyon ráér" szóval isten ments hogy valaki velem foglalkozzon ha nincs rá ideje illetve nem is akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest