- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
OK,
Viszont most azt írja ki, hogy a Prémiumot használjuk. Viszont bankkártya adatok sehol sem lettek megadva. Az iTunes egyenleg nem csökkent, akkor mégis, hogyan lehet Prémium?
Tegnap valamit nyomogattam benne, csak már arra nem emlékszem, hogy melyik eszközön. Mert az összes eszközön egy accounttal vagyunk belépve. Ez összesen négy. Emlékeim szerint az iPaden nyomogattam amikor valami Prémiumra rányomtam próbaképp, viszont fizetést sehol sem dobott fel.
Akkor ez most így, hogyan működik?Közben megtaláltam:
Itt kiírja, hogy regisztráltam a Prémium termékre, ezért egy hétig prémiumot használhatok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Videós, mozgóképes topik
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest