- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unravel
üzenetére
Nekem nagyon-nagyon ritkán van problémám a Discover Weekly-vel, és ha mégis, akkor akkor finoman, de határozottan az algoritmus tudomására hozom, hogy ezt azért nem kéne. Szóval szerintem csak nevelés kérdése, hogy kinek miként muzsikál. De tévedhetek.
Nem tudom, hogy a linkelt cikk mennyire átfogó, de az egy szem ajánló nem tudom, hogy mennyiben tudja helyettesíteni a Spotify számtalan eszközét. (Heti két ajánló, plusz a napi napi 6 mix (aminek egy része szintén ajánlat), plusz az album és lista javaslatok a honlapon, plusz bármire lehet indítani rádiót, plusz minden lista alján ott vannak az ajánlások a bővítésre, plusz lehet generáltatni "hasonló" listát egy meglévőből.) A Spotify-nál az a jó, hogy ezek az ajánlatok lehetnek specifikusak is, azaz nem az általános zenei ízlésemből indul ki, hanem abból, amit megadok neki. Pl. egy afrikai zenéket tartalmazó lista végén további afrikai zenéket fog ajánlgatni, nem japán popot, hiába hallgatok utóbbit is.
A veszteségmentes zene általában véve jó érv, de esetemben nem szempont (ma már).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vicces képek
- PayPal
- AliExpress tapasztalatok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- eBay
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest