Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unravel
üzenetére
Nekem nagyon-nagyon ritkán van problémám a Discover Weekly-vel, és ha mégis, akkor akkor finoman, de határozottan az algoritmus tudomására hozom, hogy ezt azért nem kéne. Szóval szerintem csak nevelés kérdése, hogy kinek miként muzsikál. De tévedhetek.
Nem tudom, hogy a linkelt cikk mennyire átfogó, de az egy szem ajánló nem tudom, hogy mennyiben tudja helyettesíteni a Spotify számtalan eszközét. (Heti két ajánló, plusz a napi napi 6 mix (aminek egy része szintén ajánlat), plusz az album és lista javaslatok a honlapon, plusz bármire lehet indítani rádiót, plusz minden lista alján ott vannak az ajánlások a bővítésre, plusz lehet generáltatni "hasonló" listát egy meglévőből.) A Spotify-nál az a jó, hogy ezek az ajánlatok lehetnek specifikusak is, azaz nem az általános zenei ízlésemből indul ki, hanem abból, amit megadok neki. Pl. egy afrikai zenéket tartalmazó lista végén további afrikai zenéket fog ajánlgatni, nem japán popot, hiába hallgatok utóbbit is.
A veszteségmentes zene általában véve jó érv, de esetemben nem szempont (ma már).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest