Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Jo reggelt,
2 kerdesem lenne: tavaly anno kaptam egy ertesitest tan az appon keresztu, h ha egyebn kifizetem a csaladi csomagot egy teljes evre akkor kaphatok v.mi kedvezmneyt. A kerdesem, h ez meg letezik vagy csak akkor volt reven nem sokkal korabban fizettem elo a csaladi csomagra.
A masik kerdesem: ideiglenesen de meg par honapid kulfoldon (EU) elo csaladtagot nem tudok hozzaadni a csoporthoz. Marmint a meghivot kuldtem, de o nem tud belepni.
A hatterinfo az, h ha jol emlekszik akkor o FB-al regisztralt es ott mar atallitotta a helyet.
Ez vagy a kulfoldi ip okozhatja szerintetek a galibat?
B tervkent ha jon haza az unnepekre akkor velemenyetek szerint athidalhato lesz ez a problema vagy...?Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest