- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovA
tag
Sziasztok ..
Előre bocsájtom nem vagyok egy nagy Spotify használó, sőt szinte semmilyen... eddig hébe-hóba használtam az alkalmazást kb évente 1x.
Viszont szerettem volna a gyerekeimnek (9-10 évesek, mindegyiknek van saját tabletje, szülöi felügyelet alatti gmail es ms acc-a) kontrolláltan elérhetővé tenni zene hallgatás lehetőségét.Ennek örömére gondoltam, hogy előfizetek egy Családi Premiumra és nyitok nekik egy - egy fiokot. Igen ám de 2005nel későbbi, születési dátummal nem lehet reggelni
...
A Spotify Kids (amit a Spotify ajánl a gyerekeknek) meg nem elérhető nálunk.Van valaki hasonló helyzetben és ha igen akkor hogyan oldotta meg a dolgot ?
Üdv ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...