Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

A Spotify gettóba zárja a magyar zenekarokat
    (Minimálisan hallgatok magyar zenét, nem tudom értékelni az elhangzottakat. Az korábban feltűnt, hogy egy (másnak készített) lejátszási listánál, amiben kb. 10%-nyi magyar szám is volt, a lista végén az ajánlási szekció kizárólag magyar számokat ajánlott (akárhányszor is generáltattam újra). Az előbb megint megnéztem, de már csak külföldieket ajánl. Most vagy finomítottak az algoritmuson, vagy a lista gyarapodásával az ingerküszöb alá csökkent a magyar számok aránya.)

#5888 F-ECT$ Sohasem tapasztaltam ilyet. (Illetve csak akkor, ha különböző eszközöket használtam.) Nem lehet, hogy egyszerűen nem elég változatos a lista tartalma? ;]

#5886 unravel Eddig volt? (Régebben szerintem nem volt, de mostanában nem nagyon néztem ilyen szemmel a mobilos alkalmazást.)

#5884 Shokkolo Szerintem a Spotify kinézetét és "tudását" már rég a marketing meg az üzleti részleg határozza meg, a számítástechnikai részleg maximum dühöng (amikor pl. jól kiszedetik a korábban lefejlesztett feature-öket.)

Új hozzászólás Aktív témák