Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Spotify gettóba zárja a magyar zenekarokat
(Minimálisan hallgatok magyar zenét, nem tudom értékelni az elhangzottakat. Az korábban feltűnt, hogy egy (másnak készített) lejátszási listánál, amiben kb. 10%-nyi magyar szám is volt, a lista végén az ajánlási szekció kizárólag magyar számokat ajánlott (akárhányszor is generáltattam újra). Az előbb megint megnéztem, de már csak külföldieket ajánl. Most vagy finomítottak az algoritmuson, vagy a lista gyarapodásával az ingerküszöb alá csökkent a magyar számok aránya.)#5888 F-ECT$ Sohasem tapasztaltam ilyet. (Illetve csak akkor, ha különböző eszközöket használtam.) Nem lehet, hogy egyszerűen nem elég változatos a lista tartalma?
#5886 unravel Eddig volt? (Régebben szerintem nem volt, de mostanában nem nagyon néztem ilyen szemmel a mobilos alkalmazást.)
#5884 Shokkolo Szerintem a Spotify kinézetét és "tudását" már rég a marketing meg az üzleti részleg határozza meg, a számítástechnikai részleg maximum dühöng (amikor pl. jól kiszedetik a korábban lefejlesztett feature-öket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok