Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Igen, gondolkodtam rajta, hogy átrakom az sd-re, ott van 5 gb szabad hely a 119-ből. Törölnöm kéne a régi zenéket. 2 éve szinte csak spotify-ozom, de az sd-n van 80 giga zene. Még kicsit várok, ha már minden régebben hallgatott számot beplusszoztam, akkor rendezkedek. Vagy megvárom a következő telefonomat, ez az s7 lassan két éves lesz, de nincs vele semmi gond.
Más: a daily mix helyett én a szám alapú rádiót ajánlom, sokkal jobban működik és nem csak 6 féle van.
Lehet irányítani a hüvelykujjakkal is a stílust. És sok lejátszási listát kell csinálni. Én készítek stílus és időszak szerinti (évszakok) listákat is. Illetve van egy-két hangulat szerinti listám is. Pont ma néztem, szűk 2 év alatt 55 lista van a tarsolyomban, pedig csak később kaptam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Jófogás tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet irányítani a hüvelykujjakkal is a stílust. És sok lejátszási listát kell csinálni. Én készítek stílus és időszak szerinti (évszakok) listákat is. Illetve van egy-két hangulat szerinti listám is. Pont ma néztem, szűk 2 év alatt 55 lista van a tarsolyomban, pedig csak később kaptam rá.