- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
LM tej akció: nem tudom milyen okból kifolyólag, de miskolci Intersparban a saját márkás, laktózmentes UHT tej (amúgy az Alföldi készíti) le volt árazva ma: 169 ft az 1,5%-os és 179 a 2,8%-os
Meglepően olcsó ahhoz képest h máshol az 1,5%-os 209 ft szokott lenni akcióban, annál olcsóbb szerintem az utóbbi hónapokban egyáltalán nem volt. Lejárat dátuma 03.24, szóval még csak azt sem lehet mondani h túlságosan közeli lejárat miatt "szórnák ki". Nem tudom meddig tart az akció, és hogy más városokban is érvényes-e, de aki LM tejet szokott inni és útba esik neki egy Interspar, annak egy próbát megérhet megnézni -
Gézengúz
addikt
Aki nem ismerné olvassa el a Tesco titok könyveket!
-
Drughi
addikt
válasz
Digitalpimp #5637 üzenetére
Nem kell jósda.
Az OV hozta a listát miket kell összeszedni, ami megy majd ki a sárga polcara (cayg)
Így láttuk előre mi mennyi lesz.
30-50-75-90%os lépcsők voltak, ami nem.ment el a 30-os lépcsőben az kb 3 hét múlva olcsóbb lett.
Ment a dugdosás ezerrel.Nyilván ez főleg a NonFoodon volt az igazi, ki-ki a maga osztályán. Én még jókor voltam tescos, lehet kifogni jó vételeket, amik itt a topicban feltűntek csak a jégheegy csúcs volt...
-
válasz
twollah1976 #5644 üzenetére
Kb.
Anno híradóban is benne volt, hogy a biztonsági személyzet tízen millió értékben lopott ki tv-t. De rühelltem őket. -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #5638 üzenetére
Elkelz
-
válasz
Digitalpimp #5637 üzenetére
Voltam Tesco-s. Az automata leárazási rendszer miatt mi is dugdostuk a cuccokat a nonfood-on. Nem kell jós tehetségesnek lenni ehhez. A véletlen (nagyarányú) elárazáshoz külön emberem volt akit behívtam megvenni a cuccot. Ne tudják hozzám kötni. Fényképezőgép, szórakoztató elektronika, konyhai cuccok stb. De ez ritka volt. Ez több mint 10 éve. Azóta nem tudom mennek-e ezek a trükkök.
-
Kaba
veterán
Telekom appos akció ma is van.Valentin nap alkalmából a dominósok kapnak 24 óra korlátlan mobilnetet.
-
pohár
félisten
válasz
szabonagyur #5638 üzenetére
hogy lehet szerválni? Telekom appban van/volt valami akció?
-
szabonagyur
félisten
Akinek kell netpincér 1500-as kupon írjon privátot, első író viszi.
3000-es minimum rendelés kell hozzá, többi részlet netpincer/telekom oldalon.
-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842 #5629 üzenetére
"Hamarabb vittük az árolvasókhoz, mint h. a tesco dolgozó tudott volna az akcióról, vagy h. ki rakták volna az árat sok esetben"
Ebben tévedsz, mint ex tescos mondom, hogy gyakran hetekkel korábban el volt téve a szajré, vagy ki sem került ami kell.
1st gen iPadet is vettem 7999-ért anno... de igazából végtelenig lehetne sorolni. -
Soulfly842
addikt
válasz
MittuDomain_ #5632 üzenetére
Mind a mai napig hibátlanul teljesít
Nekem tényleg abszolút Win wolt
Nincs vele nyűg, teszi a dolgát a napi 6-10 kávéhoz. Ritkán is kell vízkőmentesíteni, s jelez is szépen, ha dolog van vele, de megy az is, mint a karikacsapás
-
válasz
MittuDomain_ #5632 üzenetére
Szólj, ha megy
-
válasz
Soulfly842 #5629 üzenetére
Amióta ez nincs, a Tesco swm működik olyan gazdaságosan
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5631 üzenetére
Jó kis nosztalgiavonat lesz itt kérem szépen, remélem Supreme7 is olvassa a munkássága dícséretét, megérdemli.
Macsek, neked egyébként szívesen.
Soulfly, hű, azért a kávéfőzőért rongyosra jártam a lábam, voltam vagy 6 üzletben, hiába, de tudom, hogy a fórumra jutott sok, szóval win-win.
Tényleg kár a szituért meg a beszántott BB-ért.Off- az off-ban:
Ha jól tudom, MO-on az árfigyelő app/database miatt tették zárttá a vonalkód rendszert, de külföldöm még megy az app-os scan n shop. Ha nem lenne covid, a régi jó vonalkódokat be kéne tölteni az SK appba és lerabolni Párkányt.Eskü, mindjárt írok a maestronak, mit szól.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #5628 üzenetére
köszi itt is a szerszámkészletet
-
Soulfly842
addikt
A 24 ezres Delonghi EC680-m pl. annak volt köszönhető. volt talán valami 100 HUF körül is Lego Duplo és társai
Mennyi vadász járta akkor a tesco-kat, már messziről láttam a PH-s nézelődőket
Hamarabb vittük az árolvasókhoz, mint h. a tesco dolgozó tudott volna az akcióról, vagy h. ki rakták volna az árat sok esetben
Régi szép idők
-
twollah1976
őstag
Atepitik az illatszer reszt ott eleg sok az akcio.
-
DJGABI
addikt
válasz
twollah1976 #5621 üzenetére
Régebben országosak szoktak lenni a tecsó akciók
-
sambenez
addikt
válasz
twollah1976 #5622 üzenetére
"amiket le tudtam fenykepezni."
Maradt a boltnak olyan sarka ami kimaradt?
-
Dewo
aktív tag
válasz
twollah1976 #5606 üzenetére
Győri Tescóban nem volt akciós.
-
rushty
őstag
Dörmit láttam 39-ért Prímában. Címke szerint hónap végéig.
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban volt nemrég. Desztillált
-
mazsi
senior tag
Desztillált, vagy ioncserélt vizet honnan tudok baráti áron szerezni?
Laborból volt 210 liter, az 8 évig kitartott. Hasonló mennyiséget néznék most is mert évente duplázódik az igény....
-
gyapo11
őstag
-
mamboo
tag
válasz
Soulfly842 #5593 üzenetére
elugrottam(szugló utcai) volt pár fekete és még több árány
ráadásul van akszióban pisztácia
-
Skillet
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5598 üzenetére
Létrejött
KATT
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest