-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Lidl most futó
Ez elég jó ajánlat
Azt hiszem min 6db CR2032 volt benne, ez már magában többet ér, mert 2-300Ft lehet venni darabját amúgy
Én csak azért nem vettem mert nem volt benne CR1632( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
r3dsnake
nagyúr
Ha valakinek van egy felesleges wolt kuponja, örömmel fogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
NiGrR
csendes tag
-
SzGee
aktív tag
meddig van még az a Wolt akció? csak mert már marha unalmas ezt olvasni, meg azt hogy miért nem írják be ha elvitték a kupont... basszus 500 Ft-ról beszélünk
értem én hogy spórolós topik, de akkor főzzetek otthon ne rendeljetekIf you leave me, can I come, too?
-
xTech
tag
Wolt FRXCDXPFGG
-
w.miki
veterán
Aldi eredeti doboza nélkül is visszavesz, garanciáztat egy terméket? Vagy az is kell hozzá?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sambenez
addikt
válasz Ciccuka #7878 üzenetére
Sajnos ennek nem látom a méretét, csak azt hogy 50 lap/tekercs.
Ami a Lidlben van az meg 500lap/tekercs, úgy érzed 5x akkora lapokból áll ez a Wippy?
Arról nem is beszélve hogy 60%-al drágább egy lap a Wippyből a jelenlegi akciót figyelelembe véve.Rád bízom annak kiszámolását ezek után melyik éri meg jobban.
-
bul07
nagyúr
válasz bazsimano #7877 üzenetére
Szerintem az a olajnak lehet olyan szaga amivel lepermetezik (valamilyen olcsó valami lehet)
Mert ugye megfogva olajos lesz a kéz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Most voltam bent mozi után Berettyóújfalu
Törlő volt még bőven ahogy akép is mutattja
Visszon burgonya az nem, de rákérdeztem hogy nincs e véletlen a raktárban és hozzot ki az eladó mert volt, vettem is 6Kg két három hónapra elég lesz, ez majd nyers árron volt így( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Nikaré
őstag
A papír törlő esélytelen volt, ma néztem, ki volt fosztva Hasáb burgit azt vettem, így jó áron volt.
Ja, még valami.
Ide is beírom akciónak mert az utolsó széria tőlem (mert elfogy )
Akit érdekel, ismét van Shell Ferrari kupon.
Illetve
Egyedi, csak Önnek szóló kuponkódja már csak 2021. augusztus 30-ig érvényes a Philips Webáruházban elérhető termékekre.Privátban az első jelentkezőnek küldöm.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Valaki tud esetleg adni egy aqua ingyen szállításos kupont?
-
8
senior tag
Pénztárostól függ, van hogy nagy a sor és siet, vagy nem érdekli annyira, simán lehúzza a saját kártyájával. Lidl, aldi is ilyen. De általában kérnek kártyát.
Nekem előfordult, hogy a pénztárgép olcsóbban húzta le a visszavitt terméket, mint amennyiért a blokkon szerepelt, akkor nem szórakozott, visszadata a pénzt, és félretette a cuccot hogy majd a boltvezető elintézi később.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
peestike
őstag
válasz MittuDomain_ #7853 üzenetére
Csak tipp, de nem lehet, hogy 14500 van benne? 14.4/3.6 az kereken 4 db. Az amperóra elég kicsi így papíron.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
MittuDomain_
őstag
Én is két ilyen bit-et kaptam. Ennyit sem kellett volna, hivatalosan nem része a csomagnak.
Az viszont zavar, hogy nincs az oldalán mágneses bit-tartó, az ember bele sem gondol amíg nincs, mennyire hasznos.A tapasztalataim a géppel hasonlóan jók. Azért 38Nm nem kevés, a 20V-os gépek tartanak 50Nm körül.
Az akksikra az van írva, hogy Li-ion (és a hivatalos leírásokban is online mindenütt), nem hiszem, hogy NiMh-t kamuztak be annak, a cég reklámértéke-megítélése ennél többet ér.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DJGABI
addikt
válasz MittuDomain_ #7823 üzenetére
Meg is jött a gép. Elég gyorsan dolgoznak, meg én nem tudom milyen futárszolgálat ez, de minden fillért megért. Lehet a színösszeállítás miatt, de továbbra is gagyesznek néz ki a gép teste, a fém tokmány plusz pont, meg tényleg ennyiért akksi nélkül se adnak mostanában, nem hogy 2-vel, tök korrekt. A 12V-s gépemhez képest baromi erős, alig bírom megfogni, van nyomatéka. Kösz, hogy linkelted.
szerk: bitfejből én viszont csak 2-t kaptam, azt is kis papír borítékban
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zirowe
nagyúr
válasz bazsimano #7848 üzenetére
Elvileg okésnak tűnik, bár így 8 hónappal később pár szál elkezdett kijönni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Soulfly842 #7845 üzenetére
Pont nála csináltattam év elején, C4P-re, jól cucc.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
denko
senior tag
válasz Soulfly842 #7845 üzenetére
Köszönöm srácok!
Minden megoldásnak utána nézek ( másik csaj már nem játszik ( hirtelen nem tudom sírjak vagy nevessek ) , ö rá is már fél életem elment Körbenézek az üléshuzatoknak, köszi még 1x
-
Soulfly842
addikt
Apropó.
Úgy látom Budapesti vagy.
Piroska néni egy legenda. A legtöbb taxis hozzájár üléshuzatért/kiegészítőkért és van aki több száz km-eket utazik miatta.
Prius Club-ban előkerestem neked a weboldalát..
Én megkérdezném tőle és akkor még a kocsi arculatához, belső teréhez lenne kialakítva a magasítás is:
[link][ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Én egy autós üléshuzat készítőt/kárpitost kérdeznék meg erről. Ők egyedi párnákat (fej/deréktámasz), kiegészítőket is készítenek. Legaláb pontos méretű, pont az ülésre szabott kialakításban kapna a párod egy magasítást.
Ez lehet, hogy valami fapados megoldástól kicsit többe kerül, de legalább 100%, hogy jó lesz és hosszú évekig szolgálhat. Ettől jobb megoldás szerintem nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Igen, ott szoktam venni. Mindig remek volt.
FPSTunker#
Lehet akkor én fogtam ki valamit, de szept. 22-ig írja a szavatosságot.
A görögben a kanál megáll. Ebben meg a légy nem tudna a tetején fennmaradniMindenesetre megunva a folytonos nyugger és raklap kombo kerülgetését a Lidlben, most akartam egy kicsit átszokni az Aldiba. Hosszú időre elment a kedvem tőle.
-
Soulfly842
addikt
Én használtam több ilyen márkájú üléshuzatot is... hasonló minőségű jó pár ezerrel drágább mindenhol. Még akkor is best buy, ha veszel egy ilyet és mellé azt az autós ülésvédőt.
Az alap üléshuzat igaz, hogy vékony hatású mind (mint az ilyenek általában(akár 3-7E-vel drágábban is - obiban, autóalkatrész kereskedés + egyéb csatornákon)), de még akkor is best buy, ha veszel egy autós ülésvédő huzatot. Akkor végeredményben lesz egy kompletten fedő üléshuzat, az autós ülésvédő (/1999 db) pedig jó vastag, de az csak lapjában fedi.
Utóbbit okkal kapkodják el rohadt gyorsan mindig mindenhonnan (aldi/lidl - ott is hasonló áron szokott lenni ez utóbbi, de minőség közel azonos). Ha szeretnél olyat venni: akkor javaslom nyitásra érkezz
-
BiP
nagyúr
Kérdés, hogy ez mennyire jó-e, a kép csalóka lehet. El tudom képzelni, hogy azok a csíkos rész inkább csak minta, mint valódi párnázás, és ugyanolyan vékony, mint a másik.
Mi anno azt csináltuk, hogy vettünk adott autóra való méretpontos huzatot. Persze drágább volt (35e a szett), szóval nem ugyanez az árkategória, ez igaz, viszont ha hosszútávon nézem, akkor spórolós, hiszen -mivel vastag, masszív anyagból van, méretre varrva (nem csak gumival odafogva), gyakorlatilag gyári minőségű - így nem kopik ki 2-3 év alatt, legalább egy évtizedik biztosan nem kell cserélni.
-
Keef_Lee
senior tag
Friss tapasztalat. Milfina görög joghurt 1000gr 10% zsír tartalommal. Életemben nem ettem ilyen rossz joghurtot! Állaga, mint a tej. Íze nincs.
-
raziel01
veterán
Persze, hogy visszaviheted. Azért próbáld nagyjából úgy összehajtani ahogy volt.
Viszont arra érdemes figyelni, hogy ezeknek a felépítése évről évre változik. Például 4-5 éve amit vettem az tele volt gumival amit megkötve tök jól lehetett rögzíteni az ülés hátulján.
Na amit tavaly vettem azon már negyed annyi se volt és a hátsó ülésekre nem is lehet normálisan rögzíteni.Viszont tudni kell még, hogy vékony nagyon. Konkrétan nekem a vezetőülésnél foszlik az alja, mert valami 1mm szivacs van odavarrva.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Lehet kicsit off, de mivel sok itt a LIDL-be is járó felteszek egy kérdést
Vettem egy iylen autóülés huzatot:
Azonban itthon derült ki, hogy nemtudom rátenni első ülésre, mert a fejtámla nem leszedhető (vagyis szervízbe biztos az, de ezért nem fogom oda vinni...)
Ilyen esetben szerintetek vissza vihetem?
Számla megvan, a termék csak ki lett véve dobozból és egyáltalán nem lett egyik elem se még felhúzva se, ugyanis 1. lépésnél a fejtámla kiszedésnél elakadtam.... :s
-
MittuDomain_
őstag
Este teszek fel képeket ha gondoljátok.
Lehet rajta össehasonlításnak 21V fúró, 18V Parkside fúró, 21V/380Nm ütvecsavarozó. Ez most a szettem downgrade-je, na.Viszont tesztekre (mennyire erős a többihez képest, hogy bírja az akksi stb) nem lesz idő, sajnálom.
-
DJGABI
addikt
válasz MittuDomain_ #7821 üzenetére
Egyet rendeltem utánvéttel, mert amúgy is gondolkoztam mégegy akksis fúrón. Majd kiderül. aldiba/lidlibe nem lesz mostanában ennyiért, nekem ez a 12v-s kis pisztoly formátumú van, még anno 10k alatt volt úgy rémlik [link].
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz MittuDomain_ #7815 üzenetére
nem ismerem ezt a Ferm-et, de így képről nagyon ilyen 2 pálcás, straus-austriásnak tűnik [link]
aztán persze simán lehet jó, de akkor meg ja, gyanúsan olcsó. azért írhatnál majd róla pár szót ha átvetted
14,4 inkább azért gáz mert simán lehet még nikkeles is, nem? [link] itt szétszed egyet, simán 3db 18650 van benn. Abból mondjuk nem tom hogy jön ki a Volt-szám
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz MittuDomain_ #7817 üzenetére
Az a probléma, hogy a 16V-os fúró akkumulátora valószínűleg nem lenne jó a 20V-oshoz. Pedig tartalékba is megérné ennyiért. Kár, hogy szénkefés a motorja.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
Szerintem ez teljesen jó ár.
Úgy két éve megvettem a Hitachi-t (akkor még az volt a neve, szóval lehet, hogy 3 éve volt) két akkuval, extra lámpával (az mondjuk 47Nm-es) 30k-ért és nagyon örültem az árnak. Az is 14,4-es - mellesleg kellően erős, nincs vele gondom.Ha nem lenne több gép itthon, tuti megvenném ezt ennyiért...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MittuDomain_
őstag
válasz Ciccuka #7816 üzenetére
Ezért mondom, nem akkora akció ez a Ferm, hiszen "csak" 14,4V (azaz félő, hogy nem 3,7V 18650 cellás, hanem 1,2V ceruza akksis), de mire a 20V-os rendszerből összerakod ugyanezt, nem 10e lesz, hanem 8+2*7+6,5=28.500,- Ft.
ps: Az akksiját viszont jól át lehet építeni 4*3,7-es (14,8V) rendszerre.
ps2: A tokmány itt is fém.
ps3: Van több 20V szerszámom, de enyiért tarcsinak szerintem megéri.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban is van most 9990-ról leárazva 7990-re 20V-os fémtokmányos (ezeket külön kell megvenni hozzá: 20V akku 6990 és 20/40V töltő 6490).
Nekünk ilyen van: 16V Aldi
Ez sajnos műanyagtokmányos és a hozzáadott fúrószárak nem sokat érnek, de ezeket leszámítva nem olyan rossz kis gép volt ennyiért.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MittuDomain_
őstag
Látom, a napokban téma volt az akkus fúró itt is.
Direkt ide és nem a BB-ba írom, mert ha valaki hiéna-módba kapcsol, annak nem lesz jó vége.
Én elvileg mától átvehetem ezt a fúrót.
Még 08.20án rendeltem és vártam, mikor törlik...
https://dl1.hu/akkumulatoros-furocsavarozo-li-ion-144v-2-db-15ah-akku-38nm-id-fermcdm1113s9.900,- Ft
ÁK-n a következő legolcsóbb 30e körül.
Nem egy csodagép, 14,4V, 1,5Ah, de koffer, töltő, 2db akksi, 38Nm, és a Ferm-ek nem szoktak sz@rok lenni.
Tudom, nem hiperszuper 18-21V, de ha a teljes szettet nézzük, talán nem rossz ajánlat.
Bolti átvétel Bp-en a Forgách utcában (és a Csomafalva utcában, Rákoson), de vidéken is van 2 telephelyük, ahol ingyenes.Na megnéztem:
@Bp még 9db,
@Miskolc még 2db készleten.Elv telephelyek között ingyen átviszik.
Lehet, hogy a nagykerből is utánrendelnek ezen az áron, de ami készleten van, azt kiadják.
-
Sanki
addikt
Aqua ingyen szállításos kuponja van valakinek feleslegbe?
-
bugizozi
őstag
válasz raziel01 #7803 üzenetére
nálunk is volt már ilyen gond, hogy zabpehelyben vagy teljes kiőrlésű dolgokban (liszt pl) valamilyen állatot véltünk felfedezni (nem mindig egyből, volt hogy egy idő után, hiába tettük külön csatos üvegbe) sajnos ilyenkor instant kuka
valahol azt olvastam, hogy az ilyen dolgokat érdemes vásárlás után betenni a fagyasztóba 1-2 napra és akkor nem tudnak ezek a rovarok feléledni bennük (guszta ) ezt még nem alkalmaztam mert vagy elfelejtem, vagy nincs hely a fagyóbanVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
rushty
őstag
"ne csak szpasd, nyALDIs" ÉKE
Revolut meghívó pü-ben
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kaba
veterán
A Lidl appban a szokásos ajándék pálcikás jégkrém 1500 Ft feletti vásárlásnál.
-
raziel01
veterán
Lehet tescoban is vagy obiban kapni nagyon jó ételmoly csapdát. Ragasztós és beleragad a moly.
Én se nagyon hittem benne de 2-3 hét alatt vagy 15 ragadt bele.
Tényleg nehéz kiirtani. Ami nálunk bevált, hogy nem tartunk semmit sem nyitott csomagolással amik pedig esetleg szennyezettek lehetnek azokat ki kell dobni.
Érdemes mindenhez venni kis tárolót de az se rossz ha kávés üveget kimossa az ember és mehet bele a cukor/liszt stb. -
válasz Keef_Lee #7799 üzenetére
Ez ételmoly. Remélem megöltétek, mert ha nem, elszaporodhat nagyon a lakásban (mi pl 1 év alatt tudtunk csak megszabadulni tőlük), és megfertőznek rengeteg élelmiszert a kukacaikkal. Akár hónapokig vagy fél évig is tarthat, mire kikelnek a petéi, ezért tart sokáig megszabadulni tőlük.
Ja, és nem hat rá a levendula, ez nem ruhamoly.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo