Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Itt vidéken az ország nyugati részében, nem jellemző ez.
Az Aldi-ban néha szokott ilyen lenne, Lidl-ben nagyon ritkán (5-7 évvel korábban gyakori volt persze).
A lejáratos élelmiszerekre a helyi Lidl-ben általában 10-20% akciók jellemzők néha van 30% is. Egyedül húsokra szoktak ott adni 50%, ami aznap jár le.
Aldi-ban is az ilyen jellegű akciókat drasztikusan lecsökkentették (régen még külön hűtő is volt nekik), de azért gyakran van 20-30%-os akció valami felvágottra és tejtermékre (valamikor adnak 50%-ot is).
Ami megmarad nekik, azt odaadják általában valami szeretetszolgálatnak.
Tesco-ban (hipermarket) is lecsökkentek az ilyesmi akciók, de ott még van nekik kis rész a hűtőben. Itt gyakran van 49% 63% 75% leárazás is szerencsére (naponta akár kétszer is akciózzák, nehogy rajtuk maradjon). Joghurtok, sajtok, pudingok, felvágottak jellemzően (van külön rész a zöldségek és gyümölcsöknek is).
-
bul07
nagyúr
válasz
krizmo_ #7397 üzenetére
Mint ahogy Lid-be is leárazzák este a pék termékeket hogy ne keljen kidobni
Támogatható megoldásRomániában régóta csinálják és nagyon durván is
Kicsit ráncos retek amit már kidobnának jelképes áron , ha jól emlékszek 10-20Bani volt egy csomó
(Bani a Lei váltórésze mint nálunk a fillér, 1Lei kb 70Ft, 10Bani így 7Ft)
És ez ősszel vagy télen volt amikkor nincs szezonja -
krizmo_
addikt
Egy üzlet oldalán láttam ma, kedvezményesen lehet étkezni, szerintem nagyon jópofa ötlet:
Munch -
-
rushty
őstag
Nálam az instantok se fogynak most. Nutelle, csoki mellett nem fanyalodok rá.
-
törölt tag
https://www.balancefood.hu/spd/121277/Premium-Holland-Kakaopor-20-22-250-g 2600 Ft/kg
Nyertem!
Mi ezt használjuk rég óta és még nagyon sok jó cucc van itt.
-
törölt tag
T1R-FY6W-A16N-15TA
Hervis 1.000Ft
-
chungee
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz
Peterhappy #7371 üzenetére
megerősítem, délután nekem sem volt még ilyen kuponom
-
chungee
addikt
Köszönöm és elnézést hogy rosszul fogalmaztam
Már válogatok a hozzászólásotok között a megfelelőt.
szerk: állatmenhelynek szánnám, bárminek örülnének
-
Ciccuka
veterán
Lidl-ben is van 2kg-os változat, az egész tűrhető már.
-
arcsin
senior tag
Létezik még. 3% lejön minden vásárlásból 1v 3 évig, függően meddig fizeted be. Nálunk kicsit "göthösek" a cicók, szóval kicsit odafigyelősebb tápot kívánnak.
Eddig a zooplus-os Smilla száraztápok ár/érték arányban egész jól bevált nekünk, de múltkor a IAMs multicat is bevált. Szeretik, megfelelő összetétele van mind2 cica számára. -
123xyz
aktív tag
válasz
Ciccuka #7365 üzenetére
Nem vontam kétségbe a tapasztalatod valódiságát, pusztán arra céloztam, hogy
1, kifejezetten macskákkal foglalkozó topikban több segítséget és relevánsabb infókat kaphatna (több személytől), amennyiben szüksége lenne rá
2, a saját tapasztalatot nem úgy kéne prezentálni, mintha valamilyen univerzális igazság lenne - attól, hogy szerinted legalja termék, másnak még lehet hogy megfelel.
("az a táp olyan vacak, hogy pénzt nem ér" vs. pl. "tapasztalatom alapján nagyon rossz, én nem ajánlom").De ettől jobban nem szeretném túlragozni, majd talán megírja később hogy milyen árszinten / márkákban gondolkodik
-
BiP
nagyúr
Mi is mindig onnan rendelünk, de tény, hogy vannak drága, prémium cuccaik is. A bevált kajákat rendeljük (felix konzerv/tasakos és whiskas száraz, utóbbit főleg emagról, a 14kilós szokott akciós lenni néha.
Meg zoopluson van megtakarítási program is. Legalábbis volt. Előre befizetős adott időszakra, de nálunk az első rendelésnél visszajött az ára. (mondjuk nem tudom, ez létezik-e még).
-
123xyz
aktív tag
válasz
Ciccuka #7362 üzenetére
Jó lenne mellőzni az értelmetlen általánosítást, mert attól hogy nálad / nálatok / ismerőseidnél nem eszik meg a macskák, attól még lehet, hogy máshol szívesen fogyasztják. Nem tudhatod
És nyilván mindenki tudja, hogy ennyi pénzért nem lehet csodát várni, de ha komolyan a minőségről akarna bárki is vitázni, arra szerintem nem ez a megfelelő hely, hanem inkább valamilyen macskás topik, ahol sokan tudnának valós tapasztalattal segíteni a kérdezőnek.
(Az pedig, hogy mit szoktál venni, abszolút lényegtelen információ, mert nem arra kíváncsi, hogy ki mivel eteti a macskáját, hanem hogy mi van leárazva és hol...) -
Ciccuka
veterán
Azt a fajta Lidl olcsó tápot kerüljétek, nagyon vacak (meg se eszik a cicuk).
Aldi-s 2kg-os jobb annál valamivel.Konzervből ezt és a Topix-ot is szoktuk venni, amikor épp akciós.
-
123xyz
aktív tag
válasz
chungee #7359 üzenetére
Ez attól függ, hogy milyenek az igényeid. Túlságosan általánosan fogalmaztad meg a kérdésed. Nem mindegy ugyanis, hogy a létező legolcsóbb termékeket keresed vagy ismert (nagyobb) márkák leárazásait.
Ha előbbi, akkor Lidl-ben pl. most szerdáig van 1 kg-os száraz táp 329 ft-ért (lásd az újság 25. oldalát itt: [link] ), és konzerv pedig a Pennyben lesz csütörtöktől (jövő hét szerdáig) 99 forintért (akciós újság kezdőoldalán lévő ajánlat). Az előző hetekben is volt néhány 99 ft-os ajánlat, a "márkátlan" konzerveket illetően ez szokott lenni a legalacsonyabb ár
(jut eszembe: azt sem írtad, hogy fizikai bolt érdekel-e vagy netes rendelés.. csak mert érthető okokból ez is egy fontos szempont lenne) -
chungee
addikt
Macska száraztáp és konzerv akciót tudtok hogy van-e valahol
-
bul07
nagyúr
válasz
Paxker315 #7350 üzenetére
Én nem szeretem a túl kakaós dolgokat
Milka nekem már túl édes régen azt nyomattam, az epres volt a kedvenc, persze ha kapok ajándékba nem dobom ki
De ez a mogyorós nekem nagyon bejön, hasonlít kicsit a régi időkben kapható piros mogyorós csokira, ez a régi
Édesapám legtöbbször hozott a kocsmából(#7351) rushty
Mondandód első felét nem értem
...........................................
Akinek van a közelében Reál talán érdekelheti
Én holnap ránézek hogy mégis hogy néz ki, én dobozos vagy fél literes kóla kocsiba való hűtésére használnám, ha megyek valahova reggel ebbe belepattintanám -
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7343 üzenetére
Én nem tudtam a kuponról, így teljes áron rendeltem. (Jujj, 139,- Ft bukó)
Egyébként reggel f7kor, ágyban fekve adtam le a rendelést, és fura volt, hogy sem ide, sem a BB-ba nem írta be senki, gondoltam szólok...
Mikor ide beírtam, még volt belőle.
-
zoltan6
addikt
válasz
Mr.Csizmás #7343 üzenetére
Szerintem amikor kiírta kb.1-2 percig lehetett,mert nekem már akkor elfogyott státuszban volt
-
bul07
nagyúr
De azt ugye észrevettétek hogy ő Jar 350Ft/litert linkelt
És uttána meg volt 450ml ilyen 350Ft magasságában
Pur szokott lenni 4.5l-be 2800-3000Ft magasságában
Jar 5l mi legutóbb a Metroba vettük 2500Ft-ért
Így fent linkelt 350Ft/l ár Jar-ért nagyon jó ár volt
-
rushty
őstag
válasz
MittuDomain_ #7337 üzenetére
Random bolthoz képest félár [link]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #7337 üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
Nem tudom, a 350,- Ft/l mennyire jó ár JAR mosogatószerért, de én berendeltem.
KATT -
Top cat
addikt
A Pennyben lejárt ugyan az akció, de ez még mindig 169.
-
bul07
nagyúr
Ha más spórolós fórumrész
Balatonon spórolva nyaralni
És ami még fontos
A fenti árban benne van a Csopaki strand belépő ami 1600Ft, és a szállástól 800m van a strand
És reggelit is tartalmaz, reggeli egy asztalra ki vannak rakva a felvágottak, vaj, sült kolbász, zöldségek, kifli, zsemle, tea (svéd asztal)
Ingyenes parkolóStrand az nagyon szép fák is vannak de tud zsúfolt lenni
Képek amiket én lőttem [kép], [kép] , [kép] , [kép] , [kép]
Webcam [link]
És nem kell kilométereket gyalogolni egy mellig érő mélységért, partól 5-7m már 120cm, de van gyerek rész is 10cm vízzel(webcam kis öble az a kis gyerekes rész)Ami hátránynak nevezhető
Nagyon Retró, régi bútorok kicsi fürdőszoba, tisztaságra is jobban adhatnának nem koszos de vannak gondok (Google értékelésekben vannak képek)
Meleg van a szobákban, szúnyogháló van az ablakon így azt nyitva lehet hagyni éjszakára
Ajtók ablakok egy gyufa szálal nyithatók értéket nem szabad vinni, szobába hagyni
Én ha mennék legközelebb saját egyneműt vinnék(én 6nap alatt kétszer mentem oda egy egy éjszakára második alkalommal vittem egy lepedőt azt terítettem rá az ottani ágyneműre és úgy aludtam nem takaróztam be így se fáztam)Vacsora hát az nem igazán éri meg az árát, de az ebéd az igen
Hogy kinek lehet ajánlani
Hát aki olcsóbb szállás nyújtotta hátrányokat el tudja fogadni és csak alvásra kell neki a szállás, délelőtt egy kis kirándulás egyéb programok, ami ugye Balaton ezen oldalán nem gond, délután meg strandÉtkezést meg lehet oldani rendeléssel is (Én is azt tettem mind két külön este, első este[kép], majd másodjára pár nappal később [kép])
(Debreceni fórumrészben már írtam erről de gondoltam hátha itt is érdekkel valakit)
-
Nem szoktatok a Metro hús részlegére járni? Engem az a +2-3 fok visel csak meg, a Lidl-t bírom.
-
Paxker315
addikt
Meg ingyen kalóriaégetés, ha 18-19 fokon van a szoba.. A szervezet mivel mással tud kompenzálni, mint a saját hőtermelést fokozni?
Az aktív izommunka, így, a glükózháztartásnak-inzulinérzékenységnek is jót tesz. Meg hűvös szobában jobb minőségű az alvás, ami szintén nélkülözhetetlen az optimális vércukormenedzsmenthez. Szvl a 19 fok nem csak fűtésszámlán spórol, de segít megelőzni az inzulinrezisztenciát és elhízást is.
Fűtsenek, aztán megy a sírás, hogy télen elszállnak az éles, definiált vonalak.
-
Jó nektek, nálunk most 25-ben alszanak
De télen nálunk is 18,6-19 között mozog éjjel a hőmérséklet.
A mi szobánkban 18 alá is lemegy néha.A legjobb alvásom kint, Angliában, a tóvidéken volt. 15-16 fokban, vastag takaró alatt olyan jól pihentünk, hogy azóta emlegetjük. Nem követendő példaként írom, mint inkább jó emlékként.
-
DJGABI
addikt
Lidli nálunk is kegyetlenül be van hűtve. Mondtam is asszonynak fasza lehet egy műszak után akár este is kilépni onnan a 30 fokba...
Múlt héten megyeszékhelyen Aldiban mondjuk meglepődtünk hogy nem ment a klíma, mondjuk ott nálunk is csak asszem hűtős pult előtt van jéghideg. Penny szintén. Otthon 25 fokon szokott menni a klíma, egy annyinak melóban én is örülnék, pont le is akartam mérni mennyi lehet az irodában, de 2 gép, 3*4-es iroda, nap végére szerintem 30 fok simán szokott lenni. Ja meg hétvégén bútorboltban voltunk, bazinagy üvegfelületek, szellőztetés semmi, épp csak valami sötétítő volt az ablakokon, nő konkrétan 40 fok, 100% páratartalomban ült benn, gondolkodni nem tudtam, ami izzadság folyt rólam szerintem egyből el is párolgott. Konkrétan hűvösnek érződött utána a kinti 30+ fok.
-
válasz
krizmo_ #7317 üzenetére
""Tékozló" nyugati barátaimnál (Harrogate, UK, Colorado Springs USA) érdekes módon tök normális a 18-19-20 fok télen. Ha mégis fáznának, felvesznek egy pulcsit, nem a fűtésen csavarnak.
Kaptam angol barátomtól egy babaszoba hőmérőt első lányunk születésekor, ami színekkel jelzi a megfelelő hőmérsékletet. 20 foknál már a kellemetlen fokozatra vált, 24 foknál már pirossal jelez. Kint született magyar párnál a védőnő(szerű) mikor ment, és a babaszobában 23 fok volt, mondta nekik, hogy vegyék vissza max 20 fokig, ne süssék meg a babát.Persze, mindenkinek más és más a komfortszintje, erről nem is akarok vitatkozni. Van, akinek a 25 kellemes, nekem meg a 18-19. Azt viszont mindig furcsállom, hogy azok, akik panaszkodnak, hogy nem bírják a fűtés költségeit, télen miért vannak rövidben otthon 23-24 fokban.
-
krizmo_
addikt
válasz
fateless #7313 üzenetére
De jó is lenne már, ha ilyen fokok lennének, én is jobban kedvelem a 20 fok körüli/alatti hőmérsékletet. Inkább azt utálom, hogy télen mindenhol 30 fok van bent, és szellőztetni nem lehet, mert fáznak, betegek lesznek, huzatot kapnak stb... Az üzletekben is úgy fűtenek, hogy már nem komfortos...
-
Keef_Lee
senior tag
-
erzol
őstag
Ok, lehet csak Solymáron ragadt be 20 fok alatt...
Végül is nemhogy akciós , de ingyen van lehűlni kicsit. -
Paxker315
addikt
És ismét ajándék jégkrém, most csokis.
! A jégkrémet vidd a pénztárhoz, mert, a pénztáros nem egy hűtőládán ücsörög, hogy ott helyben szolgáljon ki. Bár ilyen keszimelekben én bevállalnám!
-
válasz
Peterhappy #7306 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #7304 üzenetére
LOL!
hmm, az arányról vitatkoznék, de legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest