- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gézengúz #36152 üzenetére
Ne tévesszen meg a Roksh-os ár... Trógerek, mint a tesco. Online kiszállítással sok termék drágább, nincs akcós ár, stb... Benézek majd a közeli aldiba akkor én is, hátha elcsípem annyiért.
Én is örülök neki.
Lengyeleknél láttam anno, hogy mennyi üveges van... mondjuk sokkal jobb is volt ott általánosságban a minőség, kb ehhez hasonló.
Mo-n minden szutykot ránk vernének mustárban, ketchupban majonézben még a nagynak számító gyártók is (hogy úgy is megveszi megszokásból a magyar... univer, globus, saját márkások jó része, stb)...
-
Atomantiii
addikt
válasz
Gézengúz #32942 üzenetére
A korábbi csomagolásúval nekem nem volt bajom, ezt még nem próbáltam. Múltkor megszívtam, van ez a dán szeletelt sajt már majdnem lejárt, így le volt akciózva mondom kipróbálom. Hát olyan sz@rt még életemben nem ettem... Bár az is lehet, hogy már meg volt romolva, bár nem volt tőle semmi bajom, szóval lehet alapból olyan.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Gézengúz #29710 üzenetére
...ó a cukor: attól vagyok ki, hogy kb mindenbe édesítősz*rt tesznek, aminek rosszul vagyok az utóízétől... inkább tegyenek valamibe kevesebb cukrot, de azt a vackot ne... alig lehet normális szörpöket is találni már
a házit leszámítva piroska szörpökből van néhány, ami rendesen cukros, valamint a tesco-nak van fél literes saját márkása...
nyáron olaszoknál jártunk és ott a fanta 12% gyümölcsöt tartalmaz, büszkén hirdetik is csomagoláson, hogy "hazai termék" és rendes cukorral készül
itthon meg van benne talán 2.5% gyümölcs és nem is létezik már édesítőszermentes verzió... csak édesítőszeres meg cukros+édesítős (aminek ugyanolyan rossz íze van) ...a tonic nekem az igazán fájó pont és annál asszem a kinley fél literese édesítőszermentes, a nagyobb kiszerelésű édesítős
-
Kozy10
tag
-
balazs1956
senior tag
válasz
Gézengúz #26344 üzenetére
Hát erre nem tudok válaszolni.
A szervezetnek szüksége van a vitaminokra, ebből kell kiindulni.
Télen kevés a napsütés, a gyümölcsök/zöldségek talán sosem láttak földet/napfényt
Sokféle vitamint szedek: kurkumát az izületekre, halolajat, d3 vitamint, aspirin protectet, kálcium/magnézium tablettát, c vitamint, és ezt a multivitamint. .
Nem tudom mi lenne ha nem szedném őket, mindenesetre megnyugtat a tudat, hogy mindent megteszek... -
balazs1956
senior tag
válasz
Gézengúz #26328 üzenetére
Évek óta a Béres Activál Senior plusz tablettákat szedek. A 120 darabos kiszereléssel jársz a legjobban, de figyelj arra, hogy csak személyesen lehet átvenni gyógyszertárakban, nem postázzák.
Éppen tegnap vettem 6 dobozzal, 6191 Ft/doboz áron
6191/120= 51,59 kb. 52 forintra jön ki darabja. -
teszt345
tag
válasz
Gézengúz #26328 üzenetére
Actival Senior PluszBéres Actival 50+, vagy Senior plusz ? Utóbbiból van 120 darabos is, talán jobb az egységára, így már akár lehetne ontopic is
-
-
-
pictigjis
őstag
válasz
Gézengúz #25639 üzenetére
mert szerintem teljesen felesleges a garázsba is wc-papír halmokat tenni, és ez valójában nem spórolás, akkor sem, ha egyszer elfogy (bár az ilyen ember a következő akciónál megint venni fog, hiába van két raklapja otthon). nem akarok meggyőzni senkit, én inkább állampapírban kamatoztatom a pénzt, és nem budipapírban parkoltatom. ki így, ki úgy, arról meg lehet vitatkozni, hogy az állampapír is budipapír-e, csak másféle
-
Degeczi
nagyúr
-
arcsin
senior tag
válasz
Gézengúz #25218 üzenetére
Csak hogy a mai napnak is legyen tanulsága számodra.:
A két fémek közötti nemkívánatos kapcsolat fő okait egy alumínium huzal borítja. Három ok van, de ezek mindegyikéhez ugyanazt az eredményt vezetjük - az idő múlásával a vezetékek érintkezési összeköttetése gyengül, túlmelegedni kezd, a szigetelés megolvad és rövidzárlat lép fel.
Az alumínium huzal képes oxidálni, amikor a levegőben nedvességnek van kitéve. Ez sokkal gyorsabban történik, ha a réz érintkezik. Az oxidréteg magasabb ellenállással rendelkezik, mint maga az alumíniumfém, ami a vezető túlzott hevítéséhez vezet.A rézvezetőhöz képest az alumínium lágyabb és kevesebb elektromos vezetőképességgel rendelkezik, amelynek következtében többet melegít. Működés közben a vezetékeket többször hevítik és hűtik, ami több tágulási és összehúzódási ciklust eredményez. De az alumínium és a réz nagy különbséget mutat a lineáris expanzió mennyiségében, így a hőmérsékletváltozás az érintkező kapcsolat gyengüléséhez vezet, és a gyenge érintkezés mindig az erős melegítés oka.A harmadik ok az, hogy a réz és az alumínium galvanikusan nem kompatibilisek. Ha összecsavarja őket, akkor ha egy elektromos áram áthalad egy ilyen csomóponton, még minimális páratartalom mellett is, kémiai elektrolízis reakció lép fel. Ez viszont korróziót okoz, amelynek következtében az érintkezőcsatlakozás megszakad, és ennek eredményeként melegítés, a szigetelés megolvadása, rövidzárlat és tűz keletkezik.Amúgy wagozni szoktak az alu-réz kábelek között.
-
st6969
őstag
válasz
Gézengúz #24394 üzenetére
#24390 Jah, nem arra a dátumra gondoltam ami a csomagoláson van.
#24394 Szóval bontatlanul gondoltam.
Pontosan mire is gondoltál? Mert ha bontatlanul érdekel, akkor az pont az a dátum, ami a csomagoláson van.
Vagy arra vagy kíváncsi, hogy bontatlanul, a rányomtatott lejárati időn túl meddig jó (nálad a kamrában?)? -
raziel01
veterán
válasz
Gézengúz #22083 üzenetére
Tesco Kecskemét. Volt még egy csomó téli szélvédőmosó.
Annyi, hogy nem az autós soron volt hanem 1 sorral arrébb rakták a festékek mellé.
Vettem 2 flakonnal, 2025 októberi lejárattal jó lesz egy darabig.
Köszönöm a megosztást. Plusz hűtő soron csomó sajt meg joghurt volt minusz 67%-al olcsóbb közeli lejárat miatt. Abból is vettem. Persze ez minden nap random. -
8
senior tag
válasz
Gézengúz #22083 üzenetére
köszi, már ideje volt leárazniuk, minden évben ilyenkor veszek
bár remélem más fajtából is van, egyszer vettem ilyen sheront, úgy maszatolta hogy nem láttam semmit, pedig üres tartályba töltöttem, nem kevertem semmivel, ki is járattam belőle mert használhatatlan volt - lehet hogy csak egy rossz szériát fogtam ki, de még egyszer nem vennék -
kenwood
veterán
válasz
Gézengúz #20970 üzenetére
Azert ez az arstopp eleg morbid. Ha S Mercivel mesz, akkor is ugyanannyit vehetsz az uzlet karara, mint a nagymamam a 100 ezres nyugdijabol. Sot, o is ugyanannyit fordulhat, talan meg tobbet is,mert gyorsabban mozog
Legalabb olyan elborult dolog, mint a limit elotti rezsicsokkentes, ahol meg az 50-es medence az udvarban, meg a futott kocsibeallo uzemeltetese is "tamogatott" volt. Aki ezeket kitalalta, arra meg egy dodzsem vezeteset sem biznam ra.
Dunakeszi Auchanban felar alatt, 3990-ert volt lazacfile delben. Mai lejarat, de fagyaszthato.
-
Beni2360
félisten
-
8
senior tag
válasz
Gézengúz #19717 üzenetére
szerintem nyugodtan próbálja ki aki akarja egy nem túl nagy összeggel (és riportoljon itt hogy mi történt)
kb ázsia centeres nagykerárak vannak
Gondolom valami olyasmi lehet hogy járnak nyugatra heti egyszer kisbusszal, utasokat-csomagokat szállítani, költöztetés, stb, rengeteg ilyen kisbuszos szállító van, és akkor megéri összekötni ilyesmivel.
Az előrefizetés meg teljesen érthető, kis volumen, kis árrés, szavidős termékek.
Ettől még persze gyanús, szóval mindenki nagyon goldolja meg. -
pyxystyx
tag
válasz
Gézengúz #19717 üzenetére
Azért óvatosan, nincs utánvét csak előre utalás.
Érdekes egy cég, 2022- es alapítású, az édességek mellett végeznek adatkezelést, árulnak hardvereket.
Igazi ezermesterek.szerk.: Top cat megelőzött...
-
bul07
nagyúr
válasz
Gézengúz #18609 üzenetére
Ilyen formájú volt neki és volt már vagy 30-40éves
Rátekerte a kukorica szárára, majd ha jól emlékszek úgy rakta be hogy a kukorica szára a tepsi élére támaszkodott így a levegőben volt a kürtős és tudta forgatni cukorral szórni
(#18606) Beni2360
Hát igen nagyon ki lehet érezni
Édesapám ha még gázzal is főz üstben mert olyan mennyiség kell főzni és ilyen mennyiségnél már szabályozni is kell a lángot, még akkor is tesz a rózsára pár hasáb fát hogy legyen füst, mert kell a füst hogy jó íze legyen
Mint a kolbász és szalonna füstölés is egy művészet, teljesen el lehet rontani az ízért egy rossz füstöléssel
-
-
-
Czimby
addikt
válasz
Gézengúz #15398 üzenetére
Tegnap volt fent 20db a már magasabb 1280Ft-os áron, de úgy voltam vele még az is jó.
Megrendelni már csak 18-at engedett, ki is fizettem.
2db továbbra is elérhető volt áruházi vásárlással.
De a lényeg, hogy ma reggel már intéztem a fuvart, erre jön az email a törlésről.
Ahogy olvasom más is járt már így korábban, nem tudok mást mondani, de ez egy igazi f*reg banda, hozzáállás.
Le merném fogadni, hogy azóta már valamelyik dolgozó kedves ismerőse, aki ne adj isten esetleg tüzépes boldogan viszi hazafelé a portékát... -
sepsi0
őstag
válasz
Gézengúz #15398 üzenetére
Pont tegnap beszéltem a kollégámmal. A felesége valamelyik nagyobb gyártónál dolgozik. Ők is szigetelést vesznek. Azt várják, hogy a gyártó által ajánlott ár a kereskedőknél is megjelenjen, mert az árak lejjebb mentek. Valami 1 vagy 2 hetet említett. Azt is mondta, hogy várható az építő anyagok árában egy kis csökkenés. Pl a cementet hozta fel, nemrég 8eft-ról 9eft-ra emelkedett, azt mondta már 7eft körül lehet venni.
Én szerencsére nem építkezem, nem tudom az árakat...Csak azt tudom mondani, amit ő mondott, de szavahihetőnek ismertem meg...
Azt is mondta, tudott akciós faanyagot venni, mert ott is csökkent a kereslet, az idei napszívta fákat adták akciósan 100eft/m3,állítólag 200k egy m3 fa
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Steamre tart a Skull and Bones PC-s kiadása
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak