Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Sterilzona #745 üzenetére
a flat white szörnyű. vagyis, nem vagyok nagy kávészakértő, de nem jött be. mondjuk talán nem a legerősebbel kellett volna kezdeni
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #771 üzenetére
közben én is újrapróbálkoztam, hát nekem a leggyengébb cappuccino se jött át. ha ilyen a jó kávé, akkor én inkább maradok a kotyogósnál
sörök: nem tudom, nálam egykutya. nyáron pl a hideg kőbambót is simán megiszom. pedig aztán szaktársakkal végigpróbáltunk csomót, mondjuk én a csíki sör körüli hype-ot se értem. Pilsner Urquelleből, Staroból nekem a magyar is jó, Dreher hidegkomlós, Pécsi sör, Valentins búzasör amik beváltak. Lidlisből a mézeset szerettem, mostanában nem is láttam. meg kár h nincs belőle dobozos.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz DrBubo77 #2397 üzenetére
vett valaki ilyen sparos dolce gusto gépet innen azóta? [link]
jófogásról vettem teli pontgyűjtőt, egy ezresből megvolt.
tudom, ez nescafé amaz nespresso, de elvileg egy cég (nestle). [link] ez a promo nem eszi véletlenül a termékkódot?
vagy a kapszulák se egyformák?
[ Szerkesztve ]
-
-
DJGABI
addikt
mótvá'. múlt hét szerda óta vannak talán az akciók... de karácsony előtt is toltak -20 meg 30%-okat. nem tudom, nálunk mondjuk eléggé leépítették most a társas szekciót, pedig év elejére ki volt fosztva rendesen. az eddigi egy rendes sor helyett kb egy sorvég meg egy egy fél sor van... de az is kb monopolyval tele
Szendergő hercegnők valami 3k alatt, gyerekeseknek ajánlott elvileg [link]
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #3113 üzenetére
Kb 3. napja nem találtam húst multikban a sok birka miatt. Világvégére készül az összes? Pénteken már nem tudtunk bevásárolni a vasárnapi ebédhez... Nem normális, ami kinn megy.
Jövök ma reggel munkába, itt is kilométeres sor volt a húsbolt előtt. Otthon is, du 5-kor mire hazaérek már esélytelen lenne húsboltba menni, azért a multi. Nyilván mi még dolgozunk
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #3116 üzenetére
+1, tegnap én is nyilván húsgolyót vittem haza. Nyilván nem az hogy éhen fogunk halni, de na...
Krumpli szerencsére volt még sima, nyers is. Bár az otthon is van, olajból/lisztből is csak normális, háztartási mennyiség, 4-5 liter/kiló van otthon, nem értem azokat, akik kartonokkal visznek haza. Vagy lehet az is, hogy mi csináljuk rosszul. Majd kiderül.
-
DJGABI
addikt
válasz headhunter #3170 üzenetére
bakker, hát én egész eddig abban a hitben voltam hogy a penny magyar. amúgy német, meg a lidli is, de más cégcsoport úgy nézem.
-
-
DJGABI
addikt
Lidl Freshonát veszünk már jóideje csak. A nagy üveges, szeletelt van otthon mindig. Ár/értékben a best. de szerintem az egészben lévőnek is ugyanez a leve. Kellemesen, pont picit édeskés, rossz ubival még nem nagyon találkoztam vele. Múltkor cégbe vettem eurós boltosat, kb alig akart elfogyni. Pennys, Sparos elmegy talán még, a Coop is szörnyű, baromi savanyú
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Vizsgálatról papírt ők odaadják vajon? Mert azzal BB lenne ugye, rendelhetnéd neten, ha csak náluk tudsz vele szemüveget venni azzal sokra nem mész.... Látás hónapjakor is volt ilyen akció, nem ofotértnél, helyben valami nevenincs optikánál, ők legalábbis nem adták oda.
-
DJGABI
addikt
válasz raziel01 #3820 üzenetére
banán csak hétvégén volt akciós? mert lidliben igen, ma reggel nézem a szokásos ~450Ft-os ára volt... picit se összejátszás gyanús. meg amúgy is, akkor olcsóbb batch jött? franc se hiszi el, teszkóba mikor akciózzák akkor általában full zöld, ott azért hihető miért olcsóbb.
szerk: ja látom szerdáig akciós náluk [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
A képernyőkép-készítés az opció, nem? Úgyis csak a vonalkód a lényeg.
Amikor bejött ez a digitalizálás nagyon rá voltak pörögve, pénztárnál nagyon hajtották meg segítettek hogy mindenki csinálja meg. Mondjuk megnézve kik járnak Pennybe én is kb marketing öngyilkosságnak tartom. Nálunk ez a kártya mondjuk pont asszony nevén/e-mail címén van, mikor bejött ez az átállás használtam, azt mondta a pénztáros hogy nincs már vele teendőm, majd beszélnem is kell asszonnyal nézzen rá.
Teszkót meg inkább hagyjuk, mikor bejött ez az ematrica rányomtam az értesítésre, semmi. Lefrissített app volt. Pár hétre rá mondom ránézek, ja hát valami GDPR kiskutyaf...üle engedélyt el kellett volna fogadni, 0 pontot gyűjtöttél. Na kösz. Most rányomok nem hoz semmit a menü...
-
DJGABI
addikt
Bolttól is függ. Nálunk otthon pl rohadt lassúak, nem nyitnak új pénztárt, etc. Melóhelyen dél körül mondjuk be szoktam ugrani, itt teljesen vállalható. Átlag vásárlói életkor akkor is 50+. A mosószer/öblítő pakk jó áron szokott lenni, 1-2 minőségi sör óccóért, múltkor asszony a saját márkás ice tea-jukat mondta hogy finom, és valóban (úgy tűnik nem csak szerintünk [link]). Édességeik/nassolnivalóik is jók. Aldi mondjuk ja, csodálkozok nálunk miért járnak egyáltalán oda a népek, Spar mellett az egyik legdrágább bolt. Meg nem tudom csak itt nálunk-e, de Lidlis középső sorhoz képest alig hoznak a nonfood cuccokból...
(#3958) lord_m mivel csak a lejártakor tudtam én is rányomni, ezért én se tudom pontosan mi volt, de kb ugyanaz mint az eddigi rendszer, vásárolj h a kövi vásárlásnál kedvezményt kapj [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
spar párizsi 10/10. picit ilyen gimis büfé/nosztalgia íze van, de (talán épp ezért?) finom
meg nyaraláson is oda mentünk szenyába valót venni: a sonkák, kolbászok is jók. azon kívül nem járok oda, rohadt drága bolt szerintem. láttam ezt a kuponozást, de az hogy akciósra nem viszi nagy érvágás, anno is amikor a kuponozás volt, mindenre hazudtak egy kamu pár százalékot, alig volt amire elfogadta.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #4435 üzenetére
uh a masdamer-re én is nagyon ráfüggtem az utóbbi időben. bár az viszont úgy emlékszem pont sparban olcsóbb. 400 alatt szokott lenni, lidl 500 körül. asszem ugyanaz a kiszerelés
-
DJGABI
addikt
91-es vagyok, de ebből sok még nekem is megvolt.
Melba meg Párizsi kocka mai napig abban a csomagolásban megy
Az mondjuk érdekes hogy ezek a fogkrém tubusos sajtkrémek kihaltak... Pennybe vettem tiramisut, üvegpohárban (!) volt, most senki ne magyarázza nekem hogy az gazdaságos... Ezzel szemben meg: mostanában rákaptam a tömlős sajtkrémre, de ez hogy megkezded, aztán muszáj 1-2 napon belül megenni, mert normálisan visszazárni esélytelen... a pazarlás csúcsa
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #5464 üzenetére
azért van egy hangulata... tudom, minek, annak hogy a füledbe lihegnek, rágják a popcornt, meg hangoskodnak, stb stb.. mondjuk kérdés covid után lesznek-e még egyáltalán mozik.. meg vannak azért olyan filmek, amiket egyből akar látni az ember, most nem is az h elspoilerezik, vagy haverokkal megbeszélni, hanem mert tényleg érdekli az embert
streamingből hbo go kellemes volt, kényelmes meg minden. de fentebb írták, most 3-4 helyre előfizetni? pont most szeretnék én is NAS-t beüzemelni, ez a pendrive-val másolgatás picit kényelmetlen, ha ezt megoldom 10/10 megoldás lesz a wrz is
-
DJGABI
addikt
Ilyen nekem is volt, bár én pesten voltam, oktatás után mentem be Camponába, valami kora délután volt, a Családi bunyóra [link] ültem be. Egyedül voltam a teremben, totál meglepődtem. Picit kényelmetlenül is éreztem magam, első alkalmam volt hogy full egyedül nézhettem filmet
Na igen, Nolan papa munkássága az egyik számomra is, ami fixen moziban nézős
-
DJGABI
addikt
Jaja, ez a macis keksz rohadt jó, kb egyedül be tudnék törölni egy ilyen tálcával.
[link] Az utolsó oldalon az a töltött keksz is 10/10, bár kár hogy 3 szintes, túl sok egy harapásra, ha sima szendvicses lenne csak sokkal jobb lenne
[link] meg van ez a 3., az a karamellás Obsession is rohadt jó, kb régen volt a Chokito, arra hasonlít. Csak vigyázni kell vele, beleragad a fogakba
-
DJGABI
addikt
válasz twollah1976 #5621 üzenetére
Régebben országosak szoktak lenni a tecsó akciók
-
DJGABI
addikt
Szerintem amúgy nem pont olyan, vagy csak megfakultak már az emlékek. A spáros sajátmárkásnak erősebb íze van [link]
A zérósak iszonyat hulladékok, kb azóta nem iszok szénsavas üdítőt. A normál vaniliás iszonyat finom, igen. Múltkor akartam Müllerben venni, de nem volt. Máshol itt vidéken esélytelen szerezni belőle.
Az Apenta light-okban nem tudom mivel pótolják a cukrot, de azok alacsony kalóriával is simán ihatóak, meg Pennyben az Aquarius grapefruit finom még [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Kíváncsi leszek mit fog adni az app pluszban. Ez a digitális nyugta mondjuk valóban jó cucc így első blikkre. A Teszkós pontgyűjtésnek pl van értelme, Pennysnek szerintem semmi. A Spar appja meg így a használhatatlan kategória számomra. Ezt az 50-es instant Bravos "kávét" néztem, kuponnal annyi mint Lidliben az akciós ára. Elvileg ezeket a -10%-os matricákat el lehetne érni mobilból is, de egyszer nem láttam, volt hogy hetente adtak, most épp nincs, vagy mi?
Tényleg, Pennynél is most akkor mi van a kártyával? Próbáltam digitalizálni, nem ette, asszony nevén van, ő meg nem intézte, de ahhoz képest arról volt szó megszűntetik ugyanúgy megy, csak épp új fajta kártya van talán, azt néztem mikor legutóbb ott vásároltunk
-
DJGABI
addikt
válasz Soulfly842 #6736 üzenetére
Igen, a Lidlis óccó ásványvíz az egyik legszarabb. Teszkós talán még elmegy kategória, én Spárosat iszok melóban.
szerk: nvm, ja nem egyről beszéltünk. nekem jó az ilyen sajátmárkás is
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Amúgy nem tudom felétek tolják ezt a lildi kártyát? Mármint oké kinn a prospektus meg minden, de itt nálunk eddig egy eladó meg nem kérdezte, hogy van-e, vagy mondta volna, hogy akkor most kéne lecsippantani. Párszor meg is szívtam, csak vásárlás után jutott eszembe, amikor meg már késő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest