Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz dragon1993 #22394 üzenetére
nem tudom hol olvastad ezt, én a BestBuy topicban is kifejtettem, hogy amíg made in Japan van ráírva a csomagolásra, addig az gyakorlatilag egy helyen készülhet csak. ott, ahol a többi low-self-discharge akku
érdekes olvasmány a témában: [link]“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
edk-
őstag
válasz dragon1993 #22394 üzenetére
Szerintem tévednek.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
8
senior tag
alkáli elemből aldi vagy lidl sajátmárkás, teljesen jók, tölthetőből is ugyanígy, vagy ha helyileg elérhető számodra akkor ikea
mindegyikre fogsz lebeszélő véleményt is kapni, de azért általánosságban ezek jó ár/érték arányúak, ennél csak valami nagy akcióban fogsz fixen jobbat kapni szerintem52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Rohir
tag
Úgy hozta a helyzet, hogy elemeket kéne vennem. Sokáig aliról rendeltem be olcsón újratölthetőt, de azok annyit is értek egy pár töltés után. Inkább akkus dolgokat szoktam vásárolni (majd cserélni benne akkut), de most nem volt ilyen opció.
Ezekkel van valami tapasztalata valakinek?
Nem nagyon vágom hazai felhozatalt. Nem a legrdágábbat szeretném venni mivel egy 3-4 ezer forintos dologhoz kellene (3db AAA), újratölthető preferáltabb.
[ Szerkesztve ]
-
nafikra
tag
azert en nem szivesen adok meg olvasasi jogot sem a bankszamlamhoz. eleve egy 3rd party app. ki tudja mikor hogy kerulnek ki adatok
-
ggeleven
őstag
válasz Balázs Z. #22379 üzenetére
Pont most néztem én is, hogy az appban 7600. Úgy néz ki valamikor már aktiváltam trialt, mert most nem ajánlja fel.
@Degeczi
Nálam az appban és a honlapon is látható a promó már meglévő fiókkal. Importálni is tudsz, szóval talán még át is tudod hozni az adatokat a másikból.@nafikra
Hát ha valaki attól boldogabb lesz, hogy tudja mennyit költöttem Lidlben és mennyiért tankoltam, akkor legyen. Engem pl pont nem zavar az olvasási jog.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Degeczi
nagyúr
válasz ggeleven #22378 üzenetére
Az alkalmazásnál pont azt panaszolja egy magyar felhasználó pár hete, h az MKB, korábban BB nem megy.
Amúgy bárkinek elérhető akció?
Több mint egy évtizede használok YNAB-ot, még mielőtt előfizetéses lett volna, alapvetően bevált, de néha nagyon zavaró, h az még nem kezel egy büdzsén belül több devizanemet. -
ggeleven
őstag
28 USD~9500 HUF jelenleg.
Az app ezeket sorolja fel, mint legnépszerűbb magyarországi, de lehet a teljes listát is böngészni:
Revolut, OTP, Erste, K&H, CIB, Raiffeisen, UniCredit, PayPal, Takarék, MKB, Curve, Crypto, ING, stb (a honlap szerint 15000 bank világviszonylatban)@Angie™
Pont ez érdekelne engem is, hogy mennyire jó. Ígéretesnek tűnik a többivel összehasonlítva, de jól jönne némi felhasználói tapasztalat innen is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ggeleven #22375 üzenetére
Én saját magamnak készítettem egy kiadás kezelő rendszert, igaz kézzel kell felvinni és nincs összekötve a bankokkal, de naprakész és átlátható. Próbálkoztam korábban több ilyen alkalmazással, de valahogy pont azt nem tudta egyik sem ami nekem kifejezetten fontos lett volna.. Ez mennyire jó amúgy?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
ggeleven
őstag
Talán ide illik a legjobban a kérdésem. Valaki használ Walletet? Most 1 év áráért lifetime premiumot adnak. Én nagyon bírnám, ha lehetne bankkal szinkronizálni és nem nekem kellene felvinnem a költéseket (vagyis a nagy részét). Lényegében az kézi rögzítések miatt nem használok ilyen appokat, pedig biztosan érdekes lenne.
-
Beni2360
félisten
válasz Peterhappy #22366 üzenetére
Nekem az arany színű izre jobb volt. Automata gepből finom kávét adott. 100% Arabic.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi, filóztam is rajta, de valamiért aztán kihagytam (lehet valahol tudat alatt emlékeztem rá, hogy nem jó vásár). Mondjuk én azt vallom, hogy a rossz akció is hasznos akció lehet, ha megosztás után eltántorít embereket a vásárlástól , szóval jó, hogy felhoztad és köszi a többieknek is véleményt a sajtról!
@pavika, @zoleeno1: köszi a feedbacket!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
raziel01
veterán
Pasztőrözött tehéntej; Étkezési só; Szilárdító anyag: kalcium-klorid; Tejoltó; Kultúra; Színezék: béta karotin; Zsírtartalom a szárazanyagban: 30 g/100 g
Tesco oldalán vélemények:
Felbontás után rögtön feketedet, sárgult és az állaga is furcsa volt. Lehet csak ennek az egynek.
Gumis, íztelen, fura zöldes színű volt az alja.
-
bul07
nagyúr
Ha jól néztem Pennybe lesz Hajdú kőrös sajt 1999Ft/kg áron
Régen azért a Hajdú cuccok jók voltak, ez milyen lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
atirag
őstag
Üdv. Tud/látott valaki akciós szemes kávét?
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #22358 üzenetére
Én ha minden igaz majd csak 5-én járok Jysk felé
Ma megnéztem legkisebb kerülővel a Ceglédi bolt esik útba ami nyitva is lesz mikkor ép arra járokA többi 5-kén nem lesz nyitva mikkor arra járok, reggel 6-ra viszem a fuvart Ferihegyre, aztán Százhalombatta lesz a cél és onnan haza
Százhalombattán 10-kor nyitnak, Érd 9-kor ez határeset attól függ mennyi időt töltök Battán, Campona 10-kor nyit és a parkolás is fizetős, Szolnoki meg nagyon nagy kerülőCegléd 9-kor nyit szerintem ez lesz a fő cél, Érd meg meglátjuk
De nem tudom minek akarok venni, de kell
Ránéztem tényleg elég kevés van a készlet infó szerint is Debrecenbe, Kishatár útiba nincs is már
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZsZso
Közösségépítő
Most kevés olyan dolgot találtam az Aldi/Lidl/Penny hármasban amit jónak gondolok:
A Regina budipapírt majdnem töröltem mikor megláttam Csizmi posztját, de ez se sokkal rosszabb ajánlat. 80 darabnál 1000 Ft-os postaköltség mellett van sacc/kb ezen az áron. (vidéken a box nem alternatíva)
Segítsetek, milyen jó dolgokat hagytam ki? Lightos a hét, most kevesebb van?
PENNYben most a sajtos/tepertős pogi akciós, de úgy nézem rotál a pogi/grissini/csiga termék, kvázi változatlan akcióban, így azt most kihagytam.
Szóljatok rám nyugodtan, ha mellőzzem a heti ajánlóim, mert már elegetek van belőlük!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
abdulka1
őstag
válasz Mr.Csizmás #22349 üzenetére
Ez is 120 lapos mint a 32 tekercses?
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
tibbike01
őstag
válasz bbsofficial #22354 üzenetére
Az utolsó mondatodon van a hangsúly.
-
bbsofficial
aktív tag
-
tibbike01
őstag
válasz bbsofficial #22348 üzenetére
Na persze...ezen jót nevettem "bőnkeserő italok".
Ember itt arról van szó, hogy 300ft körül kapsz iható, teljesen jó söröket, hogy ne az aranyászokat, kőbányait...stb kelljen otthon innod. Teljesen jó sörök ezek, pláne ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
REGINA Kamilla (40 db) - WC papír | Alza.hu 3990 (99 ft/db)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bbsofficial
aktív tag
Múltkor is volt ilyen akció, ilyesmi árban, ezt a hármat lehetett kombinálni: DAB, Radeberger és Bitburger.
Nagyüzemi sörfogyasztó vagyok, gondolkodtam mennyit vegyek, végül csak a 2-2-2-nél maradtam. Szerencsére.
Semmi köze a német sörökhöz, cserébe ízhibás, bűnkeserű italok.De hogy valami pozitív is legyen: az osztrák Sparban még szerdáig 0,63€-ra jön ki a Stiegl a 12+12 akcióban.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #22344 üzenetére
Tényleg jó
Paplan 470g STETINDEN hideg 135x200
[link]
Főleg hogy megnéztem és kiderült hogy jelenleg is ilyet is használok[kép], elég régóta talán már vagy 15-20hónapja, többször is volt már mosva (huzattal használom)
És nem kopott meg nem csomósodott össze a tölteléke, a töltetéléke nem omlott összeMásik amit használok az a[kép]
Paplan 470g STORSALEN hideg 135x200
[link]
Mondjuk azóta ezen változtattak mert nekem még más mintásÉrdekes az hogy a második a STORSALEN papíron súlyosabb, a töltet súlya egyforma, mégis érzésre könnyebb és vékonyabb ne mis olyan meleg
És 3000Ft környékén vagy alatta vettem én is őket
Ahogy nézem lesz esélyem venni
Az ajánlat eddig érvényes: 21.05.2023
Május 5-én viszek embereket a reptére így autókázok olyan 600Km, egy két Jysk csak az utamba kerül és venni fogok lehet 2db-ot[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cd930
aktív tag
válasz tibbike01 #22343 üzenetére
+ Superkupon kuponnal 10k fölötti vásárlásnál -1k kedvezmény.
30 doboz sör MySPAR kuponnal 9570 Ft, még vettem hozzá apróságot, amivel 10ezer fölé ment az összérték, így 1000 Ft kedvezményt kaptam.
Tehát így számolva nem is 319 hanem 290 forintra jött ki egy félliteres Radeberger vagy DAB sör.Az mondjuk nem hagy nyugodni, hogy az újságokban és boltban sincs nevesítve, mely sörökre vonatkozik, hanem "Német prémium sörök" 689 Ft helyett 319 Ft 6 db vásárlása esetén. Igaz, hogy a képen a Radeberger és a DAB van, de lehet, hogy másra is érvényes lehet?
Az Online shop szerint ezek a német prémium sörök vannak ilyen áron.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
raziel01
veterán
Ejszaka már ezzel a nyari paplannal aludtam. Teljesen jó.
Vissza kellett menni es venni még kettőt, mert a családban másnak is tetszett.Szerintem kettőt belerakva a huzatba akár ilyen őszi paplannak is jó lehet. Vastagabb mint amire számítottam.
Illetve vettem fél kg-t a topicba linkelt Tami Tesco sajtból. 2000-ert úgy nagyjából oké pizzára de ha valaki magában eszi akkor nagyon minimális sajt íze van és elég gumis. Rántani is jó lehet.
-
tibbike01
őstag
A Sparban kuponnal 319ft a DAB és a Birtburger sör. Csakszólok.
A DAB az egyik kedvencem.
-
Stylewars_kp
őstag
Arany korsó nem kukoricás, ha arra gondolsz. Szerintem fullra vállalható sör. Az ára pedig kifejezetten jó. Argust szoktam még venni ha akciós vagy az új borsodit. Vizesebb ízű lett, de végre nem tömik tele kukoricával.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
perempe
veterán
válasz Bogyi007 #22333 üzenetére
A házunk mögött van egy kisebb bolt, már 395Ft a Rákóczi szintűek fél litere. Én pár nap múlva megyek Prágába, csak sajnos nem autóval. Szlovákiában is lehet normális áron minőségi söröket venni, ott valószínűleg nincs is ilyen belépő kategória.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Degeczi
nagyúr
Közben pedig olyan söröket tudnak csinálni ha akarnak, h ihaj... Viszonylag sűrűn járok Krakkóban, mindig föltankolok Zywiec Porterből, h azt miért nem forgalmazza itthon vki...
-
Xtomi
tag
válasz Bogyi007 #22335 üzenetére
Más lengyel termékek is hasonló minőségűek, magyarul a legalja majdnem mind. És sok közülük nem is olcsó.
Ami lengyel azt én nem veszem meg, erre külön figyelek, kivéve a Jogobella joghurtot, az jó.
De gondolom lenne nagy meglepetés ha Németországban venném meg és összehasonlítanám a magyarral. -
Bogyi007
veterán
válasz Mr.Csizmás #22334 üzenetére
Metro is forgalmazta ezt régebben és a Vimpex/Janker nagykereskedelmi láncok is a kisboltoknak. Egyébként mindkettőt a lengyel Browar Van Pur cég gyártja.
Ezt az Arany Korsót ma fater és cimborája is kóstolta, ők annyit mondtak hogy "Köszi szépen a többi az enyém lehet" . Nekem kocapiásnak behűtve jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Bogyi007 #22333 üzenetére
erről jut eszembe, az aldi 0,5 pet palackos prince gold vagy mit vettem egyszer melegben buszra várva...igazi világos fűnyírós sör, akkor életmentő volt, de azonkívül is meglepően iható. szerk. a tesztek alapján nem annyira [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Aki az édesebb sört kedveli és hogy kevésbé habzó, annak jó ajánlat lehet:
Arany korsó világos sör 4% 1,5 L pet palackban - 499 FT (Penny Market)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz LógaGéza #22328 üzenetére
én török VPN-nel vettem török YT Premiumot 300 líráért egy évre előre kifizetve nemrég
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LógaGéza
veterán
válasz 123xyz #22326 üzenetére
Android TV-re SmartTubeNext, WebOS-t rootolni kell, másfélét meg nem használok
Amúgy sajna az argentin YT Premiumot megemelték és nem éri meg, ami még opció lehetne az a török/indiai, de nem mélyedtem újra bele.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
123xyz
aktív tag
Az azért fontos szempont lenne, hogy milyen eszközön akarod nézni. PC-n böngészőknél a reklám blokkoló kiegészítők megfelelnek a célnak. Androidon van revanced app, ahogy már írták, ami az eredeti youtube app mókolása és kiszűri a reklámokat. TV-re viszont nem nagyon láttam még kényelmes megoldást, meg persze attól is függ hogy milyen az OS rajta, szóval ott lehet tényleg a jóárasított prémium előfizetés lenne használható.
-
Soulfly842
addikt
Google chrome bővítmény van jó pár, azzal seperc, válogass. max 1 mp villan be néha.
Mobilra meg arra kell rákeresni (google), hogy youtube Vanced mod premium (ezt nem szabad, ezért kihúzom )És viszontlátásra
(a vanced mod nélkül is megy (ill azt hiszem iphonera is), ott annyival másabb, hogy program indításakor jön fel egyetlen reklám, de lejátszás közben egy sem! ) illetve a vanced akár a háttérben is futhat, miközben mást csinálsz a mobilon (navigáció, egyéb program, stb. Ugyanúgy fut a háttérben a lejátszás).
Vancednél ugyanúgy betudsz lépni google fiókkal és ugyanúgy teljes funkcionalitással megy minden tartalmad, követésed, stb.
Én évek óta nem nézek reklámot a youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Az olcsósított youtube reklámmentesített előfizetést hogy kell megcsinálni?
Elegem lett a kormánypropagandából. -
Soulfly842
addikt
A panasonic elektromos fogkefe fej jó az Oral-B-re?
-
arcsin
senior tag
válasz Geo19870322 #22318 üzenetére
Appos rendelésnél többnyire ingyen van a postaktsg.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok,
van most valami EMAG-os ingyen szállítós okosság (nem a bolti átvételre gondolok)?
Valami termék ami mellé ingyenes szállítás van...
Köszi előre is! -
n@p@lm
őstag
válasz Mr.Csizmás #22313 üzenetére
Igen, sajt nekem is befigyelt annak idején.
De jó is volt.... -
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #22313 üzenetére
Nekem volt egy nagy csomag vaniliacuktrom és egy zabkásám a napokban Vaniliacukor 1500, zabkása 2000 Ft vásárláshoz volt kötve.
-
Skillet
addikt
válasz Aidan85 #22310 üzenetére
Igen, negyedévente 4x10% kupon...
El is hoztam egy kartonnal belőle (24db)... + még 1-et a kassza miatt, hogy ne kelljen kibontani a dobozt. Remélem sokáig elég lesz (vagyis taknyolás mentes idők jönnek )[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
8
senior tag
válasz Skillet #22306 üzenetére
ugyanaz, mint ez a dm-es, és szerintem a létező legjobb dobozos zsebkendő, nagyon puha, erős, és szolíd a doboza, egy kézzel is könnyű kiszedni belőle és nem emelkedik fel az egész doboz, stb
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #22307 üzenetére
Nem a rezsi miatt van, nem szeretunk melegben aludni. Nyaron a plafon ventilátor a leglasabb fokozatban forog ha kanikula van. Egy 38cn phoroterm falra ment a 10 cm-s szigetelés, ma mar 15-20 mennek de igy sincs napkozben 23 c foknal melegebb. Két óriási akacfa árnyékolja a ház elejét ami D-Ny fekvésű és a háló E-Ny a másik oldala.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Skillet
addikt
Ez a dobozos 4 rétegű zsebkendő eléggé jóáras most 10%-os kuponnal.
KATT
Kb 382FtMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Beni2360
félisten
Nalunk kb 10 éve a ház szigetelése utan a konvektor sincs felszerelve a hálóban. Télen 16,5c - felett szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest