- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
A Lehelen szombaton 1700-ért vettem kilóját. Tehát kilónként 700 Ft spórolás, mínusz az üzemanyag költsége. Egy óra alatt hány kilót lehet szedni? Milyen órabér jön így ki?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
fege87
csendes tag
válasz FireFox1996 #23289 üzenetére
Remek, eddig se nagyon lehetett szedni, mivel nyitásnál kb. 200 ember áll sorban, akik a félérett darabokat is leszedik, ha már nincs mit szedni, aztán 10.00-ra be is zár a bazár, hogy aztán 2 nap érésszünet után kezdődjön előlről a roham.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz FireFox1996 #23289 üzenetére
Az ország mely területén?
-
Ármester
válasz pepe091 #23287 üzenetére
Győrben pl szintén alig van, 1-1 pékséget szoktam látni, néhanapján pár étterem.
Nem egyszer volt olyan, hogy legközelebbi munchot Budaörsön jelezte valahol.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
FireFox1996
őstag
Csak infó: ha vki vállalkozik, hogy otthon eperből lekvárt, szörpöt stb. csinál, akkor most van a *Szedd mahad!* szezonja, kb. 950ft/kg.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sambenez
addikt
válasz Mr.Csizmás #23283 üzenetére
Persze, értem én. Meg a kezdeményzés is jó, csak eléggé korlátozott a hozzáférés.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #23281 üzenetére
Mint mindenből. De még a "nagyvárosok" is egy lehúzós, lepukkant retkes sza,,k. Bp. belvárosában a kürtős kalács 700-750, itt Miskolcon a retkes Búza téri aluljáróban 950.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
sambenez
addikt
válasz Mr.Csizmás #23280 üzenetére
Ahogy elnézem ez a Munch BP belvárosának szól igazából.
Szegény vidékiek ebből is kimaradnak. -
tag
Én mondjuk ezt a storyt, így ahogy van elküldeném a Munch-nak.
Nyilván arra nincs kapacitásuk, hogy kimenjenek minden üzletbe és összehasonlítsák, hogy az ajánlat stimmel-e a valósággal.
Hátha ilyen visszajelzések után kivágják az ilyen "lehúzós" boltokatAmúgy ha az említett boltosban lett volna egy kis gerinc, akkor sűrű elnézéstkérések közepette válogathattál volna 2.200-ért és utána seperc alatt átiratta volna a Munch-on az árakat. Tudom, ne álmodozzak
[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
Munch tapasztalat: gondoltuk kipróbáljuk egy Budai kis pékség munch csomagját. Azthiszem 1300 ft volt és cserébe 2200 értékben válogathattál a maradék pékáruk között. Amikor beértünk az üzletbe közölte az eladó, hogy ja hát nem is 2200 ért lehet válogatni, hanem csak 2000-ért vagy 1900-ért, nem emlékszem pontosan. Felmentem az oldalra, mutattam neki, hogy itt más van. Azt mondta, ja elfelejtett szólni még a Munch-nak erről, de Ő akkor is csak kevesebbért ad. Mivel már előre kifizettük, így kiválogattuk amit szerettünk volna a túlárazott "kézműves" pékárúból és léptünk. A honlapon azóta is ugyanaz az ár kombináció van kint btw.
Nekem elég is volt ennyi a Munch-ból. Persze tudom ez nem a Munch hibája volt, de nincs kedvem azon filózni, hogy na most vajon annyiért vihetek szajrét amennyiért kivan írva az oldalra vagy sem?
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Kaba
veterán
válasz Soulfly842 #23274 üzenetére
Az Auchanban a 450gr 319 Ft.
Csütörtöktől a 450 grammos Mizo kaukázusi kefir 359 Ft lesz clubcarddal.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ehhez kapcsolódóan egy bónusz kérdés:
Kaukázusi kefírre most pörögtem rá nagyon, vagy 250 körülre volt leérékelve múlt héten a pennyben. Be is vásároltam, de már lassan fogyóban...
Hol lehet jó áron venni?
-
Soulfly842
addikt
válasz s7evcsenko #23271 üzenetére
Ékes Példa Nyíregyháza, kitapasztaltam, ill láttam a véleményekből, hogy kettő mindig pöpec, ár-érték arányban hibátlan. a Másik kettőben vannak véleményesek hozzászólások alapján is. Az a két spar (egy spar és egy interspar) viszont mindig hozza az erős színvonalat szerencsére. Szerintem üzlete is válogatja, hogy hol mennyire figyelnek oda a részletekre.
(de összességébe nálunk szerencsés, mindenhol jól kijön az ár/érték arány. Smootie készítő meg sokat pörög... zöldségek - kaukázusi kefírrel (új hagymával, paradicsommal, erős paprikával és uborkával isteni ), ill gyümölcs turmixok)Jah, némiképpen ehhez is csatlakozik. a sparban régiek vannak, korrekt dolgozók, az az interspar meg pöpec felújított nagy zöldség-gyümölcs osztállyal, amiből szerintem több a nyakukon marad a jó minőségből is.
Ilyen egyébként mindenhol előfordul, múltkoriban egy új fokhagymára, ami friss zöld volt szárastól arra mondta a friss lidl-s kislány, hogy hát ez meg micsoda??
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz s7evcsenko #23271 üzenetére
Ki tudja milyen tapasztalattal bíró meózik, és csomagol... nálunk a Tescoban a diákmelós kasszás kiscsaj nem ismerte fel a zöldségeket...
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
s7evcsenko
addikt
válasz Soulfly842 #23270 üzenetére
"eddiig amit ki kellett belőle dobnom: 1 db fürtös uborka, 3 répa, és egy kis csomag retek"
ha ezt ki kellett dobnod, akkor valszeg a boltban is látták a nénik, hogy ez nem kóser... akkor miért került bele?Én tegnap kezdtem a Munch-ot, kapásból egy zöldség/gyümölccsel és hát sikerült elsőre kifognom egy véleményes csomagot.
Volt benne egy fonnyadt avokádó, ami félbevágva belül penészes volt. Ezt én már külső alapján se tettem volna bele semmilyen csomagba.
Kaptam pár szem őszibarackot, ami össze volt verődve és kopott volt a bőre, viszont ehető volt és finom is.
Volt pár szem nektarin, narancs, répa, brokkoli és saláta.
Az 1000ft-ot megérte, de nem biztos, hogy erőltetni fogom ezt a zöldség/gyümölcs vonalat. Ez a 3000ft-os teli ár még 1 osztályú árúval se lett volna meg szerintem.Ma 2 pékárus csomagot vettem, azok rendben voltak.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Soulfly842
addikt
Én túl vagyok vagy 15 zöldség/gyümölcs Munch-on a sparból (nálunk egyébként azok a sprok ahova megyek érte - teljesen rendben vannak). Hibátlan volt minden... eddiig amit ki kellett belőle dobnom: 1 db fürtös uborka, 3 répa, és egy kis csomag retek. Azon kívül minden hibátlan volt.
Vettem pár pékárut is (de az hosszú távon nem lesz jellemző (vagy csak elvétve), a túl sok adalék és édes tartalom miatt - azt ijnkább ignorálom, s nálunk szerencsére a vadkovászos kenyér is olcsó pl. szomszéd pékségben: inkább veszem ezt (de nem a pékáruk milyenségével volt baj. Minden rendben volt velük))
De meg kell nézni a munch topikban is, elég sok zöldség/gyümölcs képet raktam be. Pár darab gyanús gombán kívül mást nem láttam benne ami gázos lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Lackooo84 #23266 üzenetére
azért mert egy f@sputtony bolt selejtsort pakol a munchba, attól még máshol lehet jó loot benne. némelyik spar nagyon cba szinten van, gondolom ez vezetőségen meg személyzeten múlik. (az itteni is, pedig ez elit környék elvileg)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MODERÁTOR
-
Lackooo84
nagyúr
válasz pepe091 #23260 üzenetére
Igen képzeld mióta elindult nálunk a kezdetektől muncholok, és a zöldség az nagy százalékban puha, fonnyadt elszíneződött ehetetlen szemét volt, többet nem is vettem. Meg látom facen mások miket dobnak be. A jókat elviszik az ott dolgozók, az nem kerül ki munchba ne félj (ez is belsős info). Ez most csak arra jó, hogy kitalálták hogy tudják a bolondokat verekedtetni a szemétért, ami menne a kukába. Én már csak a hűtőtt árut húzom be, az még úgy ahogy ehető. Kompenzálnak? Hát én nem így tudom... max akkor kapod vissza a lóvét, ha az üzlet balfaxsága miatt nem tudod átvenni, vagy nem létező munchot veszel (igen ilyen is van, pont ma panaszkodott egyik spar üzletvezető ismim, hogy egyik nap megjelentek emberkék a munchért, csak épp nem is készítettek aznap egy darabot se). Ha csak panaszkodsz akkor 99% leráznak egy "sajnáljuk reméljük máskor jobb lesz"-el.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz szabi__memo #23254 üzenetére
cashmap-en fél perc ellenőrizni ezeket.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #23262 üzenetére
Nem hiszem hogy van ilyen. Tudják azok hogy mit tudnak eladni és csak azt hozzák.
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #23259 üzenetére
Nálunk a kisboltokban, sokkal drágább minden mint a multiknál. Azok is a multinál szerzik be az árút, + még rámegy a jó kis haszon.
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #23257 üzenetére
Vagy az, hogy felhozol példának pesti körúti kisboltokat ahol ki tudja hogyan trükköznek az árakkal.
Az ázsia centerben is biztos olcsóbb, de nem az az általános, hanem ami a többség számára elérhető. Lehet meglepőt fogok mondani de nem a többség vásárol pesten a körúton. -
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #23254 üzenetére
Felhoztam egy Tesco-hoz mérhetó nagyságú láncot, de az Auchanban is 1300ft.
De tessék árgép.
Csak itt meg add hozzá a szállítási költséget.
De még az ecofamilyben is 1000+ az ára.Szóval ez a 800 és alatta ár valljuk be eléggé kilóg a sorból.
Hol van egyébként az a bolt ahol ennyire olcsó? -
AssAssynn
őstag
válasz sambenez #23251 üzenetére
Lehet, én sosem veszek csokit, így ezt nem ismerem, de az általam keresett termékeken észrevettem, hogy úgy akcióznak, hogy sosem volt árakat írnak ki föléjük. Régen vagy az eredeti rendes árát írták ki, vagy olyat, ami a legmagasabb volt az elmúlt időszakban, de mostanában olyan árakat látok, hogy még sosem láttam olyan magasnak.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sambenez
addikt
válasz AssAssynn #23250 üzenetére
Ebben az esetben ez nem sosem volt eredeti ár.
Sparban is hasonló áron van. -
AssAssynn
őstag
tesco nagyon elkezdte most ezt, hogy az eredeti árnak valami sosem volt irreálisan magas árat dobnak be. Eddig azért nem csinálták ezt ennyire.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #23248 üzenetére
Akkor tárazz be belőle. Még az olcsóbb fajta 100g-os is, 350 körül van mindenhol.
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #23245 üzenetére
A 300g-os? Mert ha igen vásároljál be jól belőle, mert mindenhol 1000 fölött van jellemzően 1200-1500 között.
-
perempe
veterán
Vettem 10 tojást 900Ft-ért, utána elmentem egy másik
zöldséges mellett, ahol 45Ft volt egy tojás akciósan.* Brahms: 4. szimfónia *
-
lorcsi
veterán
Mi most a bb mosopor ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #23233 üzenetére
Nem a nyamvadt diófélék miatt másoltam be az összetevőket, illetve nem a nyomokban fellelhető dióféléktől lesz rossz.
-
Soulfly842
addikt
válasz arcsin #23230 üzenetére
" Nyomokban mogyorót, pisztáciát, diót, makadámia diót, pekándiót és mandulát tartalmazhat."
Élelmiszerügyi előírás, ha a gyár területén egy légtérben készül más olyan termék, akkor fel kell tüntetni, hogy nyomokban tartalmazhat.
A többi csemegének egy része biztos benne van másban is, de az arányok nem 'mindegyek'.
Egyébként úgy szavalok, mintha hitbeli meggyőződésből lennék jégkrémkoholista, holott csak a feleségem miatt veszek ~2-3 db-ot egy évben, s azt is jórészben ő eszi meg
Jójó, most már így a hitvita végére bevallom az apológia után, hogy megtévesztő volt a facebookon felugró tartalom címadása, kísérő szövege, ezt vettem részlegesen át minden kritikai jelenlét nélkül. Azt a részét elszúrtam. Sorry
A sorbet-ban egyébként tényleg a citromos a legfinomabb.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Soulfly842 #23228 üzenetére
Vicces, hogy vizet és adalékot írsz, mikor vizet (Sorbet) nyalogatsz az auchanosban a 3. penny meg a köpködött cartedor pl jégkrém. Tej nincs eper van, másikban tej van eper fele annyi. Nekem a sorbet nem fagyi... egyedül citrom ízben tudom elviselni.
Amúgy ízlés dolga ki mit szeret ezen kár vitatkozni, csak a "spórolós nyert" b*szta ki a szememPrivátot hamarabb észreveszem
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #23228 üzenetére
Eperpüré 43 %, cukor, ivóvíz, eperdarabok 2,68 %, koncentrátumok: cékla, alma, tök, bodza, glükóz-fruktózszörp, citromlé sűrítmény, tejfehérje, tejcukor, természetes eper aroma, stabilizátorok: guargumi, szentjánoskenyérmag-liszt, pektinek, xantángumi; dextróz, hidrolizált borsófehérje, étkezési sav: citromsav. Nyomokban mogyorót, pisztáciát, diót, makadámia diót, pekándiót és mandulát tartalmazhat. A százalékos mennyiségek a teljes receptre vonatkoznak.
-
Soulfly842
addikt
válasz Lackki #23226 üzenetére
De a zeper többlet elnyomja az arányait, s így valószínűleg kevesebb festéket ecsetelnek bele, s keveseb mesterséges ízbizgarátort lapátolnak hozzá
De ha erre megy a gerj', akkor ott a második helyezet Áseános Bijó edition arról már nagyon azt akarják mondani, hogy szuperzöld! 4800/kila' áron meg van az is!
Arcsin után szabadon: az már olyan jó, hogy abból elég,ha csak mokkáskanál hegyével kóstolgatod, ahhoz már nem kell merőkanál. S merőben jobb!
(uhh, nagyon szombat reggel van )
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz Soulfly842 #23225 üzenetére
ja ebben nincs adalék? biztos vagy benne? 1 ízűt alapból nem szoktam venni, de 2200ért haagen dazst kapok igaz az 450g asszem.
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
válasz Soulfly842 #23222 üzenetére
hát csak spórolósnak hívni a 2500ft/650g fagyit combos azé nagyon.
-
Lackki
őstag
válasz Soulfly842 #23210 üzenetére
mondjuk a legdrágább nyert, hiába auchan
-
Beni2360
félisten
válasz Soulfly842 #23199 üzenetére
meg csinaltam letoltottem, regeltem. Igy már érthető az egész.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Lackki
őstag
-
raziel01
veterán
Lidl kaparós kupon egy darab termékre érvényes csak? Azt irja maximum 1 alkalommal használható fel. Ezt ugy érti, hogy egy vasarlas alatt barmennyi darab termék aztan eltűnik a kupon vagy 1 termék összesen?
(kávét dobott kb 25%al olcsóbban, nem ajándék termék)[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Friss eper jégkrém teszt. Spórolós nyert, ami nagyobb százalékban tartalmaz epret is: [link]
-
Degeczi
nagyúr
válasz sambenez #23207 üzenetére
Az autóm gázolajat kér, de jártam már úgy tavasszal fűkaszához és fűnyíróhoz vett 95-össel, h ősszel nem indult vele, azóta 98-ast vettem, viszont így már nincs értelme. Kérdés, maradt-e még nem szét-etanolozott fajta - mindenesetre rövidesen kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz pictigjis #23206 üzenetére
ezt irta anno az asvanyolaj szovetseg:
Az AUCHAN nem tagja a Magyar Ásványolaj Szövetségnek, így nem tisztünk minősíteni a működését.
Mindazonáltal a motorhajtóanyagok minőségi követelményeiről szóló 17/2017. (V. 26.) NFM rendelet szerint:
....
"10. § (1) A motorhajtóanyagot kiszolgáló kútoszlopot
a) 5 térfogatszázaléknál több etanolt tartalmazó, 2,7 tömegszázaléknál magasabb oxigéntartalmú motorbenzin esetében az „E10”, „E10 motorbenzin” vagy „magas etanoltartalmú motorbenzin”;
b) 100%-os biodízel esetében „Biodízel”;
c) E85 esetében „E85”;
d) fémtartalmú adalékot tartalmazó motorhajtóanyag esetében „Fémtartalmú adalékot tartalmaz”
jelöléssel kell ellátni, és fel kell hívni a figyelmet a motorhajtóanyagok rendeltetésszerű használatára."A 20% ETBE tartalmú benzin oxigén tartalma biztos, hogy meghaladja a rendelet szerinti 2,7 tömegszázalék értéket.
es ez volt az auchan allaspontja. szerintem tavasztol szoltak nekik, be kene tartani a szabalyokat:
Köszönettel vettük megkeresését. A Magyarországon kereskedelmi forgalomba kerülő motorbenzinek minőségét az MSZ EN 228 szabvány határozza meg, amelynek az Auchan Magyarország által forgalmazott üzemanyagok teljes mértékben megfelelnek. Üzemanyagaink minőségét akkreditált laboratóriumi körülmények között folyamatosan ellenőriztetjük és honlapunkon minden mért értéket feltüntetünk, ahogyan erre Ön is hivatkozott. Így láthatja, hogy a benzin minőségének fő meghatározói: az oktánszám és az etanol értékek nem csupán elérik a minősítéshez szükséges referenciatartományt, hanem jóval kedvezőbbek is az előírtaknál. A motorbenzin laboratóriumi vizsgálata során azt vizsgáljuk, hogy minden érték megfelel-e a fent említett MSZ EN 228 szabványnak, az E10 norma esetén az etanol mennyisége pedig e szabvány szerint maximum 10 térfogatszázalék lehet. Helyesen tanúsítja mind a gyártó, mind a vizsgálatot végző laboratórium, és látjuk el E5 jelzéssel a mi 98-as benzinünket, amiben az etanol tartalom jellemzően jóval kevesebb mint 1 térfogat százalék. Talán az lehet megtévesztő, hogy a hivatkozott 279/2017. (IX.22.) Korm. Rendelet a bioüzemanyagok és folyékony bio-energiahordozók fenntarthatósági követelményeiről és igazolásáról ” szóló rendelet a bio-komponensek közé sorolja a bio-etanol mellett például az ETBE-t is. E rendeletnek megfelelve adjuk meg a bio-komponens tartalmat etanol egyenértékre számítva, melyet az etanol tartalomból és az ETBE tartalomból számítunk ki. A certifikátunkból tehát az etanol tartalom értéket kell leolvasnia, ha a benzin alkoholtartalmáról szeretne tájékozódni.
Összességében elmondható, hogy a minősítést adó értékek referenciatartományát figyelembe véve, ügyfeleink a 98-as benzinünk esetében az átlagnál jóval magasabb minőségű üzemanyagot kapnak, és az E5 megnevezés minden kritériumának megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz pictigjis #23203 üzenetére
A váltás óta készült jegyzőkönyv még nincs fönn az Auchan oldalán, előtte valóban 1% (!) alatti volt az etanol tartalom a 98-asban, és persze, etbe a többi, de az sokkal jobb pl. az eltarthatóság szempontjából, hiszen nem köti meg a vizet.
A 95-ösben min. 7-8% körüli etanol volt (de pl. a legfrissebb jegyzőkönyv szerint már 10%...), csak kevés etbe.Mivel egész EU-ban jellemző az átállás más országokban is, tartok tőle, h nem csak a pisztolyra írnak mást, hanem valóban nőtt az etanol tartalom. Pár héten belül kiderül, ha fölraknak végre friss mérési adatokat is.
@sambenez: ez már nagyon régi videó, sajnos. Ha letöltesz az Auchan oldaláról jegyzőkönyveket, akkor látod, h 2021 közepéig volt igaz, onnantól megnőtt az etanol tartalom a 95-ösben 7-8%-ra, és az idei legfrissebben már 10%
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz Degeczi #23202 üzenetére
mar hogy erted? vegre ez van a pisztolyra irva?
csak mert evek ota "e10-es" a 98-asuk. nem etanol, hanem etbe adja a biokomponens-tartalmat. ez amugy nem karos cucc, az a lenyeg, hogy nem etanol. a 98-as vizsgalati jegyzokonyveiben evekre visszamenoleg 9-10 kozotti szamokat latsz majd a szamitott bioetanol-egyenerteknel. sose ertettem, hogy lehet e5-ot irni a pisztolyra. etanolra igaz volt ugyan, hogy 5 szazalek alatt tartalmaz, de technikailag (a sok etbe miatt) ettol meg e10 volt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #23197 üzenetére
június 2. és 4. között a benzin, június 9. és 11. között a dízel, június 16. és 18. között pedig a prémium üzemanyagokat kínálják kedvezményes literenkénti áron.
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest