Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Ciccuka #1287 üzenetére
Apropo, azt latom a keprol, hogy melyik a Deluxe - .ezt mar nem forgalmazzak ezekszerint, de melyik a Premium? Ami most van kinalatban, nem remlik, hogy irna rajta (most nem vagyok mar otthon).
Mert ez esetben, - ha jol ertelmezem, amit irtal - ez most megsem jo vetel?No, kiderul az elso para mosas alkalmaval!
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
-
axlfsi
veterán
-
Ciccuka
veterán
Azt értelemszerűen az öblítésnél kell. Automata mosógépnél általában van külön tartály neki.
axlfsi teljesen meg vagyok vele elégedve. Már vagy 5 éve használok ilyet. Régen többféle változatban és kiszerelésben is kapható volt.
Ez a legjobb folyékony mosószer - itt a teszt eredménye
Teszt: minél nagyobb a kiszerelés, annál rosszabb a mosópor -
szabi__memo
nagyúr
válasz
lord.lakli #1278 üzenetére
A kumiszt
-
lord.lakli
őstag
válasz
szabi__memo #1274 üzenetére
A tehénből (kecske, stb.) kifolyó tejen kívül mint tekintesz tejnek még?
-
Ciccuka
veterán
Én csak ESL tejet iszok. 😹
-
válasz
szabi__memo #1274 üzenetére
hosszú volt a nap na
-
válasz
szabi__memo #1272 üzenetére
kínkeservesen de leesett mit is akarsz
-
válasz
szabi__memo #1270 üzenetére
Ennek a laktóz tartalommal való párhuzama nem fér a fejünkbe, de gondoltuk felvilágosítasz minket!
A pasztőrözés vagy az UHT eljárás legfeljebb 10 százaléknyi veszteséget okoz a vitaminok mennyiségében, az egyéb tápanyagok és az energiatartalom is változatlan marad, tehát ugyanolyan egészséges a simán pasztőrözött, az ESL technikával készült hosszabban eltartható vagy az UHT tej is.
-
lufi7
aktív tag
válasz
szabi__memo #1265 üzenetére
Nagyon értesz hozzá.
-
válasz
szabi__memo #1265 üzenetére
ne ezt most nem értem
-
Sparban (legalábbis Pápán) Adidas tusfürdő párosával véve 419/db
-
123xyz
aktív tag
Pennyben laktózmentes UHT tej, 1,5%-os, 199 ft jövő szerdáig
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1255 üzenetére
Most koltsek el tizenparezret, hogy dagadtabb legyek?
-
Nirvatti
tag
Visszakanyarodnék a szóda témához kicsit.
Ez a "Tesco Aquarius fröccshöz való ásványvíz dús szén-dioxid tartalommal 2,5 l" minden áruházban kapható?Azért kérdezem, mert ma Dunakeszi Gödhöz közeli áruházában mentem pár kört az ásványvizek/üdítők/sörök/borok/bármi folyékony sorok között, relatíve nyitott szemmel, de nem találtam.
Szezonális termék lenne, vagy csak vak voltam?
-
válasz
A Maci Link's beef jerky-hez képest jobb, egyforma ez?
-
zoltan6
addikt
válasz
Ez meg mi a jóisten? haleledel?
Ja már látom,hogy valami szárított sonkadarabok,Akkor már inkább a piacon,vagy a hentesnél füstölt házi sonka 1600-2000ft kilója. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Oldman2 #1250 üzenetére
Jaja.
De miután elhozta az após, kiderült a baj oka. Ha hallgatsz egy memorizált adót, utána mondjuk másikra váltasz a szám gombokkal, de azt hosszabban nyomod, akkor hiába van ott már rádióadó, rámásolja oda azt, amit épp hallgattál. Felülírva az ott lévőt. Tehát csak röviden szabad nyomni a gombokat kapcsolgatáskor. A készülékről már le vannak tiltva, mert seperc alatt elhangolták az egészet.Amúgy drágák ezen a wifis netes rádiók, amik még egyebet is tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest