Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
group buy érdekel valakit?
BWA Kft - erőspaprikás, chilis dolgok, meg ilyenek. szállítanak magánszemélyeknek is, csak le kell levelezni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
GIJoe
addikt
nekem azt mondta az orvos cimbim a liposzómás óriási baromság
van benne logika, ha végiggondolod, lenyeled és találkozik a gyomrodban lévő sósav pepszinnel
mitől is lesz jobb, simán lehúzás...
A pirított hagyma meg biztos jó, de milyen hozzáadott anyag van még benne, nem egy ördöngösség otthon elkészíteni, talán csak percek kérdése, és nem eszel a hagymán kívül egyéb E, akármi anyagot...[ Szerkesztve ]
-
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz PeeterssoN #693 üzenetére
igen régóta árulnak bioflavonoidos c vitamint
a kilós aszkorbinsav nem az"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
PeeterssoN
őstag
Azért hozzáteszem, hogy csak gyümölcs illetve más C-vitamin tartalmú zöldségekkel nem lehet annyit bejuttatni a szervezetbe mint amennyit az aszkorbinsavval. A kettő együttes használata, fogyasztása esetén érhető el a közel 100% -os felszívódás! Ugyanis nem bír az ember annyi gyümölcsöt illetve zöldséget elfogyasztani ami eléri azt a C vitamin mennyiséget amennyit aszkorbinsavval igen. Viszont a természetes forrásokban olyan segédanyagok vannak amik elősegítik a majd tökéletes felszívódást!
-
nyikszi
őstag
Lidl pirított hagyma felhasználása: Végy pár krumplit, megmosod alaposan. Beteszed sütőbe, megsütöd jó puhára. Amíg sül, megpirítasz kockázott bacont ( Lidls pikok ). Amikor kész, bevágod a krumplit hosszában, úgy hogy ki tudd hajtani a két felét. Beleteszel bacont, pirított hagymát és rá tejfölt. Nyamiii... imádjuk, laktató is, akár ebédet is simán kivált.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
MODERÁTOR
válasz xxxjjjkkk #688 üzenetére
végre valaki leírta... én nem mertem..
Patikus ismerősöm dettó ezeket mondta. A "természetes" c vitámhoz alig ér fel a patikai. Ja és hamar lebomlik a hatóanyag, lehet kilóra venni de pikk pakk fehér port iszol csak. Persze ezt nem hangoztatják.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
üszök
őstag
válasz Sterilzona #684 üzenetére
Így,igy. Meg egy pohár tej. Ezt szoktam reggelire enni éjszakás után.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
xxxjjjkkk
senior tag
volt régen, alapvetően 3 probléma van vele, amit az olcsó ára nem kárpótol, előre bocs a meseszerű linkekért, most hirtelen ezt találtam, de komolyabb helyeke is lehet olvasni róla
nincsenek bioflavonoidok benne, ami nélkül nem sok szívódik fel [link]
nem késleltetett felszívódású, ami nem baj, csak nem is olyan jó, 200mg nál közel telítődik a vér, persze ez nem azt jelenti, hogy 200mgot kéne szedni naponta [link], ugyan ez a probléma áll fenn, amikor tukmálják ezeket a body builder packokat, 7tabi együtt, egyrészt nem is jó mindent együtt szedni, 2óra múlva meg zöldet hugy*zol, mert kiürül minden, hiába a 75mg b vitamin, így csak a csatornába végzi, az amugy itthon rohadt drága vitamin, annak valami 6-7ezer a havi adagja
A harmadik, az csak félelem, aki régen ajánlotta a puritanst, azt mondta, hogy neki legyilkolta a fogzománcát, minden esetre körülményes.ez a kapszulazas erdekes megoldás, mondjuk ha ebayen olcsobb a 7ezres manualis kapszulazo, akkor realis időn belül meg is térülhet az ára
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
fant0mi
őstag
válasz Sterilzona #684 üzenetére
Meg pottyos bogreben hozza a kakao.
-
ZS3NI
őstag
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nagyúr
válasz bugizozi #673 üzenetére
ne egyetek margarint meg egyéb hidrogénezett nővényi zsírokat
inkább zsírt vagy vajat használjatok, de margarint nerosszabb, mint a sajt helyett a pizzafeltét
borzalom, inkább egyetek mást vagy kevesebbet, de ilyenre ne költsetek
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Zeki
nagyúr
válasz Sterilzona #676 üzenetére
Aldi, Bellasan 50%-os zsírtartalmú, dobozos margarin, nekem az jött be. 500gr 250Ft.
-
bugizozi
őstag
válasz Sterilzona #676 üzenetére
Bords eve, vettünk már olyat is, nyilván jobb, de az ára is 3x annyi.
Amúgy teavaj is szokott még otthon lenni, mikor melyikhez van kedvünk azt esszük.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Ha már Lidl: Én a vajat és a zabot néztem ki hogy be kellene vásárolni belőle.
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Lackki
őstag
válasz Mr.Csizmás #668 üzenetére
mi is imádjuk, bár mi nagyban vesszük
nem messze tőlem van egy étel nagyker, ahova besétálva is vásárolhatsz
[link]Privátot hamarabb észreveszem
-
Sterilzona
senior tag
Hotdoghoz ettem mar en is. De mas melle meg nem tudtam ugy elkepzelni.
De ha eljutok lidlbe, veszek. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Sterilzona #665 üzenetére
kóstold meg, aztán ráfüggsz. sör mellé nasinak is akár.
szendvicsekbe, salátát feldobni akár.
[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
Én hotdogba, szendvicsre teszem nagy dózisban, amikor van otthon.
Most megint lesz (Na nem mintha az ára tartott volna vissza eddig, de most régóta nem volt otthon.) -
Arcképgyáros
hotdog, szenya
-
Sterilzona
senior tag
Mihez jo ez a piritott hagyma?
-
Melack
veterán
Lidl 200-as hét, nem egy nagy eresztés, de a pirított hagyma meg az almalé miatt nekünk már megéri.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
xxxjjjkkk
senior tag
megemlékeztem a puritanses rendelésről, egy hszben, hátha valakit érdekel:
[link]"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
nagyúr
válasz xxxjjjkkk #648 üzenetére
ha már spórolós topik vitamin:
Multivitamin: Lidl saját márkás pezsgőtabletta 229Ft/20db
Magnézium: Lidl saját márkás pezsgőtabletta 229Ft/20db
C vitamin: Penniy saját márkás pezsgőtabletta 219Ft/20db ez csak 180mg (az árában nem vagyok biztos, pár hónapja még volt a Lidl-ben)
Haas Kálcium+Dvitamin az Aldiban akcióban vettem 199Ft/20db
C vitamint lehet aszkorbinsav néven fillérekért patikában venni[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #654 üzenetére
Jutavitbe köptetőt vettem egyszer, landzsas utifűt, fele annyi volt mint a másik, mondom köhögni ettől is lehet majd. Na amit én kaptam miatta...
Meg az se mindegy, hogy miből van, kloridok oxid ilyen olyan id-ek, bár azt fejből nem tudom, rá kellene guglizni.
Magneziumból is több féle van, de azok azthiszem mind felszívódnak elég jól, vagy valamennyire.
Mondjuk D és omega 3at kaptam jutavitest, csak ezeknek a hatását nehéz ellenőrizni. Pl a dm es omega3 levitte apám koleszterinjét biztosan, mivel mérték neki.Aki uj magyarorszag, es uj szechenyi terves tamogatast is kap, az nekem mindig gyanus, de lehet üldözési mániám van, de inkább tapasztalat
[link]
[link]"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz xxxjjjkkk #653 üzenetére
persze, de kb. emberenként változó, mi a jó. nekem pl. bármelyik Mg+B6 250mg csodákat művel munkában a figyelemmel és koncentrációval, C vitaminból meg 500-1000 kb. mindegy, még akkoris ha 1-1 napot kihagyok. a gyártó meg kb. mindegy, jutavit-es cuccok egész olcsók. az ilyenek árazásában nagyrésze inkább a marketing.
[ Szerkesztve ]
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #651 üzenetére
Attól még írhat jókat, hogy rohadt drágán árulja. Ha ingyen lenne az lenne a baj
De alapszabály, hogy vitaminboltba nem megyünk be, az az erőszakos tukmálás amit ott művelnek..."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Zeki
nagyúr
válasz xxxjjjkkk #650 üzenetére
Nálunk a gyerekek ezt kapják, 15ml/nap.
beregisztrálok egy email címet, várok 1-2 hetet, kapok egy ingyen postára elég 10 usd-s kupont, és mehet a rendelés. -
xxxjjjkkk
senior tag
"háztartásban felmerülő fogyóeszközök kibeszélése"
a borotva hab is lehetett volna ON szerintemköszi ismerem ezeket
egy bajom van, ez a multi csomag 7ezerért már lehúzás, ennek a 70%át kivizeled 2órán belül. Ráadásul ha elkezded nézegetni, hogy mit mivel ne szedjél együtt, akkor inkább nem szedsz be semmit. De ez így egybe a legrosszabb, ezt minimum 3 részre szét kéne osztani.
Daily onet szedtem, de ott is egyértelmű volt, a zöld színnél, hogy ez hamar kimegy.
Ezért próbálom ki ezt a lassú felszívódásút most.
Mondjuk legalább a scitec is rájött pár év után, hogy kell a c vitamin mellé bioflavonoid.
Amire most akadtam rá, és elképzelhetőnek tartom, de még utána kell nézni:
kalcium magneziumot nem jó együtt szedni
a kalcium d vitamin nélkül csak az erek falára rakódik jórészt, de túlzott bevitel esetén azzal is
omega 3 omega 6 nélkül nem ér semmitaz a baj, hogyha mindent külön szednél, egész nap bogyóznál, mint egy bolond
Ami rohadt jó még, az a fokhagyma, régen magas volt a vérnyomásom, olyan 160, megettem napi 2-3fokhagymát, 1-2 hónap alatt levitte, az nyers volt. Asszony nem engedi, úgyhogy tablettába szedem. Sokszor, az egyszerű dolgok a leghatékonyabbak.
Csak az a baj(vagy jó?) ezekkel, hogy akkor szedem, ha eszembe jut, pl most télen nem szedtem(meg úgy két éve hanyagolom) , sokszor beteg is voltam, meg mostanában olyan szarul voltam, egerésztem hogy mi lehet, magneziumra tippeltem, most szedek megint mindent, és jól vagyok teljesen.
Lehet, hogy placebo, de ennyit megér. De valószínűleg télre lenullázódott valami, na nem mintha a nyári zöldség gyümölcs, olyan fene vitamin dús lenne, amikor zölden szedik le."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
gorje
senior tag
Köszönöm a borotvahabos válaszokat! Veszek ma niveat és gillettet.
xxxjjjkkk: Vitamin témában én ezt (Mega Daily One Plus) szedem már rég. Nekem bevállt és 89 és 95 éves nagyszüleimnek szedik (ha beveszik néha ). Mellé most újra rendelek Vitamin D-2000, Vitamin C-1000 Bioflavonoids, Calcium-Magnesium.
Omega 3-ból maradt még jó pár doboz mert olcsón tudtam hozzá jutni.Vannak komplex pakkok is ami drágább lehet összességében, de az egészség... Pl.: Builder Pak
Ez a napi ajánlott bevitel "vicc" ami meg van határozva. Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség jó kis olvasmány...
[ Szerkesztve ]
-
xxxjjjkkk
senior tag
Vitamint ha szokott egyáltalán valaki venni, honnan szoktatok?
Puritansrol rendeltem most, mert itthon a time releases nagyon nem divat.
Ahogy az RDA tévhit is, főleg a 60mg Cvitamin. Hitler nevét ritkán emlegetik a vitaminok kapcsán, de még ő számoltatta ki, hogy ennyi a minimum napi mennyiség, ami nélkül meghalsz kb, nem a szükséges, de ma ajánlottként emlegetik. Aztán a különböző gyógyszergyárak, nagy mennyiségűnek hirdetik a 100mg os C vitamint. Vicc. Persze ott a másik véglet, aki napi 5tablettát szed, meg 10g C vitamint.szerk: közben elkerülte a figyelmem az előbb a keresőbe a
statimpatika, bár az főleg jutavit, azzal kicsit szkeptikus vagyok. Gyanusan olcsó.Sterilzona: Igen, azt meg kell szokni, mert rohadt hamar kifogy úgy
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
Sztem nem feltetlen tartosabb a gel. Speciel en mindig sokkal tobbet nyomok ki, mert nem tudm, valahogy mindig tobb jon ki mint amennyi kene. Gilette sensitivet hasznalok en is. Peobalok mindig olyat valasztani, ami a leheto legnaturabb. Nem szeretem ha nagyon illatosak.
Viszint nekem sincs semmi bajom a habbal, sot. Sztem a gel jobban csuszik, max ennyit tudnek mondani mint kulombseg. -
Zeki
nagyúr
Még mindig, vagy talán újra, de van, és ennyiért nagyon jó vétel ez a Decathlonos Newfeel cipő!
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #644 üzenetére
Abból is niveat használok már, használtam sokáig axet is, főleg amikor folyamatosan reklámozták. Nagy különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #642 üzenetére
Gélt nem próbáltad?
Sajátmárkásba a dezodorok nem érnek semmit. Nem egy napot, egy felet nem bírnak ki. Ami elég érthetetlen, mert a többi cienes kozmetikai cucc, meg jó. Vagy az ombiák is.[ Szerkesztve ]
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Mr.Csizmás #640 üzenetére
Valamit benézhettem, mert 700ft a 200ml, a dezodorok 550.
Valami van a kinaiakkal, mert a rexona megdrágult, azóta kezdtem el niveat használni, és egyre több dologban váltok.Viszont az a 300ml az hab lesz, nem? Azt nem szeretem, borotválom a fejem, ott feltűnik a különbség. Pl az is, hogy a gillette habja könnyebb, meg ettől nem pattogzik ki.
A másik ami megéri az árát az a neutrogena, pedig nem olcsó.De az más.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Azt akkor érdemes, ha érzékeny az arcbőröd...
Használtam gélt is belőle, meg habot is. Mind a kettővel meg vagyok elégedve, talán a gél kiadósabb/tartósabb.
DM-ben talán Rosszmanban szokott lenni akcióban, ha veszel after shavet, akkor habot adják mellé ajándékba.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Kinek melyik borotvahab vált be? -
Krogoth
senior tag
Ha már Monster, akkor a sárga dobozos, The Doctor jelzésű.
-
Laca1212
őstag
válasz Sterilzona #626 üzenetére
+1 Monsterre...bár mindegyiket nem szeretem belőle.
-
Lackki
őstag
monsterekből nekem a 90% iszonyat édes... mondjuk a rehabokból van 1-2 ami finom.
Csak azt meg kb. egy helyen kapni és 1200ft/db Damjanich u. 26Privátot hamarabb észreveszem
-
PainKiller13
őstag
válasz Sterilzona #623 üzenetére
Körtés Watt nagyon jó, érdemes megkóstolni.
-
Sterilzona
senior tag
válasz Mr.Csizmás #627 üzenetére
Én kifejezetten nem szeretem az edeset. De nekem nem edes.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
monsterek túl édesek nekem, a sárga gyümölcsös nem annyira, meg a piros és fehér mentes. ja meg a rehab tea is egy érdekes dolog tőlük.
-
Sterilzona
senior tag
válasz Mr.Csizmás #625 üzenetére
Nem tudom miert, de nekem etalon a zold monster.
Igaz, sok felet nem ittam meg, meg nem is nagyon szoktam, csak nagy ritkan. Errol mar itt is volt szo, tudom,errol a monster erzesrol, vagy nem szeretik vagy imadjak.
Erdekes ez ...
Csak ezert hoztam fel, mert ezt a wattot mindig beirja valaki.
De ha oda jutok, raprobalok mar en is. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
a tarkamintásak ihatóak imho, a simák snasszok. mondjuk ezeket is ásványvízből csinálják, buszesz, úgyhogy rossz nem lehet.
-
zoltan6
őstag
a dinnyés nagyon jó,de az most nem volt,vagy már elkapkodták.
-
Sterilzona
senior tag
ez olyan finom ?
még sose ittam ... -
nyikszi
őstag
-
nyikszi
őstag
válasz Laca1212 #613 üzenetére
Na ma vettem két csomaggal Szóval újra kapható. Frisli néven fut, van sajtos, füstit, meg nem tudom. Sága gyártja és pulyka, szóval megnyugodtam, még nem vagyok teljesen szenilis
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
sepsi0
őstag
válasz Mr.Csizmás #614 üzenetére
Ezt találtam, de keresni kell biztos van olcsóbb...
[link] -
Mr.Csizmás
Topikgazda
halp
Clatronic BS1294-hez milyen mikroszűrő való? sikerült kimosniuk amíg nem voltam itthon így adjak kölcsön bármit, ami bonyolultabb egy konzervnyitónál
-
nyikszi
őstag
válasz Laca1212 #606 üzenetére
Nos, ma volt időm is, meg nem is felejtettem el. Szóval nincs. De biztos volt az a pikok pulyka virsli füstölt ízesítésű és Sága gyártmány. Asszony is emlékezett rá. Kisfiammal voltunk, kérdeztem ö talált e, erre azt mondta szerencsére nem De majd figyelem, mert füstlit úgyis szoktunk venni. Mondjuk mostanában csak tízes kiszerelésben árusítják
-
tc2014
aktív tag
Újaknak itt találsz plusz pont szerzési infókat. Régi és új kártyásoknak van +500 pont akció, ha megadod az email címedet bejelentkezés után.
-
tc2014
aktív tag
Auchanban, ha szombaton 10 ezer forint felett vásárolsz, az információs pultnál kapsz +1000 pontot bizalomkártyádra.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Sterilzona #603 üzenetére
gondolkozok, hogy megérné-e inkább a tchibo nagyobb kiszerelésekből rendelni közösen, és osztozni rajta, ha többfélét szeretnénk...
-
nyikszi
őstag
válasz Laca1212 #601 üzenetére
Hát, ennek legalább egy fél éve már, de lehet egy, és ahogy itt olvasom mindenki sertés virslit ír, az pedig tuti pulyka volt, amiröl én írtam. Ha járok Lidlbe lefotozom, ha lesz egyáltalán. Lehet az is egy ideiglenes dolog volt? Sajnos már tapasztaltam ilyet a Lidlben.
-
Sterilzona
senior tag
válasz Mr.Csizmás #599 üzenetére
Koszi.
Nem jo hir, interspar messzebb van egy kicsit nekem. -
GIJoe
addikt
Kalcium és D3 vitamin pezsgőtabletta 500 mg-os 20db.os 179 Ft (Penny Market)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest