Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
axlfsi
veterán
Azota kicsit valtozott az ar (Habar a BOGO logo meg mindig ott figyel, de igazabol nem azt tortenik, hogy a masodikat 50%-kal kapod meg, hanem 69% kedvezmeny van minden egyes darabra, kapasbol).
Igy, az 5db meg pont belefert, hogy szallitassal egyutt afamentes maradjon es mindosszesen ali 10ezer Forint volt.Koszi, tenyleg jo vetel!
UI.: korabban a myproteines alpha men-t vasaroltam, akcioban az is korrekt, de most ez a Vitacost-os mindent visz
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
Ezt, hogy erted? Ahogy minden esetben; a mosogep oblito rekeszebe kell ontened a megfelelo mennyiseget. A gep pedig a megfelelo idoben, adagolja maganak.
(nem egyutt, nem osszeontve a mososzerrel, ha erre iranyult volna kerdesed).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Ciccuka #1286 üzenetére
Koszi az infokat es a tapasztalatok megosztasat. Vettem is belole izibe 4 flakonnal, aztan meglaSSuk
Oblito mar nem volt, talan kapnak belole holnap/holnaputan. Arra is erdemes lecsapni?
A Lidlis oblitoket szoktuk szeretni, de az Aldisat meg nem ismerem...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Ciccuka #1287 üzenetére
Apropo, azt latom a keprol, hogy melyik a Deluxe - .ezt mar nem forgalmazzak ezekszerint, de melyik a Premium? Ami most van kinalatban, nem remlik, hogy irna rajta (most nem vagyok mar otthon).
Mert ez esetben, - ha jol ertelmezem, amit irtal - ez most megsem jo vetel?No, kiderul az elso para mosas alkalmaval!
-
axlfsi
veterán
válasz Ciccuka #1698 üzenetére
Igen-igen, teljesen ugyanaz (az az 1500 Ft nem volt teljesen pontos), de én ugyebár arra a kommentre válaszoltam, ahol az olcsóbb (hitványabb) krém van említve, 932 Ft/kg áron (annyi soha nem volt ez a minőségibb krém).
Azért ez a Choco Nussa egész más kategória, mint az olcsó krémek. Teszt˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Félreértetted, azaz, szerintem még mindig nem érted; zoli03 arra gondolt, hogy a mogyorókrém és a mogyoróvaj teljesen más - ez utóbbi ugyebár pörkölt földimogyoró, némi extra zsiradék, cukor, só kombinációja, az amerikaiak híres és kedvelt energiabombája
-
axlfsi
veterán
Nem arrol van szo, hogy melyik tesztben volt vagy sem, hanem Ciccuka egyik hozzaszolasaban veletlenul (?) mogyorovajat emlit es ezt velte velhetoen tevedesnek a forumtars... De mostmar rohadtul szet lett ragozva a tema. Aki nem erti, olvasson mar vissza 1-2 hozzaszolast
Btw, mogyorovaj wiki[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Pedig de! Teljesen más a kettő, hiába is betűztetnél le velem bármit is - lol. Még az összetevők is mások, a jellege és ízvilága is két teljesen különálló dolog. Annyi a közös, hogy krém az egyik és krém a másik is.
Szerintem kostóld meg egyszer, de én innentől fel is adtam, elengedtem a történetet
Minden jót![ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz Ciccuka #1809 üzenetére
Jobban jarsz, ha meg sem kostolod! ...
Mennyei finom (es csak raszoksz).Fahejas beutesu, keksz-krem szeruseg
Nagyon baba cucc!UI.: btw ebben nincs semmi akcios (csak mondom). Evente egyszer van, ev vege fele, de nem egy hetig, hanem mig ki nem futnak az unnepek es mindig ennyi az ara
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ez most komoly kérdés volt? Hidd el, ennek mindig ez az ára. Nem állandó termék, csak szezonális és akkor ennyibe kerül. Nincs drágábbért és nincs olcsóbbért sem (a Lidlben legalábbis).
Azért, ha ismered az üzletláncot, tudhatod, hogy nem feltétlenül minden, az újságban megjelentetett termék "akciós". Jó áron van, de nem az "olcsóbb, mint máskor" értelemben vett akció.
-
axlfsi
veterán
válasz Skillet #1902 üzenetére
Már, hogy érted hogy pazaróbb? Eleve ebbe vízzel higított formában kell tölteni a szappant; 1:3 a szappan/víz aránya.
Inkább, hogy sokszorosan gazdaságosabb, hiszen eleve már habosítva tolja a tenyérbe (jóval kevesebb mennyiség jön ki, mint azt látszatra gondoljuk) és lévén még higítva is van...Az előző generációs autom.szappanadagoló (Lidlis) viszont nem volt még ilyen kiforrott (az pl. alulról vizesedett az elemeknél (állítólag)).
-
axlfsi
veterán
Oké srácok, végülis nem feltétlenül kell egyetértenünk Én továbbra is úgy hiszem, hogy a MI (korábbi) szokásaink függvényében, ez az 1:3-hoz higított, habosított, mogyorónyi kinyomat, kevesebb szappant tartalmaz, mint amikor a régivel kinyomtunk 1-1 csíkot a tenyérbe kézmosáskor.
Én viszont tényleg csak alátartom egy pillanatra és már ejtem is a markom le, azzal a lendülettel le is áll az adagolás. Akárhogyis gondolkodom, szerintem így kevesebb fogy, de annyira nem hoz lázba a téma se nem érek annyira rá, hogy le is mérjem (pedig le lehetne; meg kellene számolni, hogy egy olyan 1:3-as hígitott töltettel hány adag jön ki, majd mellé társítani azt a számot, ami annak a mennyiségnek az EGYHARMADA, azaz, ami a tömény szappan, amikor a sima adagolóban használod és úgy is megszámolni, hány kézmosás jön ki. Képtelenség, hogy gazdaságosabb legyen a "tömény folyékony szappan" használat a higított habhoz mérten).
OK, spórolós a téma, de szerintem engedjük el, mielőtt nagyon ráun mindenki
Szerk.: az ALDI-s amúgy miben más, mint ez a Lidl-s?
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Skillet #1915 üzenetére
Azért még tegyél 1-2 próbát esetleg más folyékony szappannal is, ugyanis nálunk az 1:3 arányú keverék gyönyörűen habzik. Teljesen olyan jellegű lesz a hab, mint a plázák mosdóiban pl., ahol található hasonló.
Hja, egyszerű, olcsó Lidl-s folyékony szappannal készítettem (pontosan nincs előttem melyik, de semmi extra).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Skillet #1942 üzenetére
En ugy lattam, hogy gyakorlatilag 1-2 nap alatt szethordtak (jo aron volt es jo hire). Sajnos nem tudom hol kapni belole... pont nemreg jutott eszembe a topik, amikor a WC-bol jottem ki es kezmosaskor raneztem; a MIN - MAX jeloles kozott kb. 80%-nal tart a toltottseg (kb. 2 hete vettem?) - ez brutal jo, de borzaszto relativ (meg 3 masik helyen mosunk kezet a hazban, 4-en lakjuk, abbol 1 valaki 7/24-ben tartozkodik itt, de az ezen felul extra szemelyeket is szamolni kellene... szoval, hulyeseg es relativ, de az eddigi tapasztalat alapjan, szerintem nagyon gazdasagos es a habositas pedig kulon faszanyos dolog).
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #2068 üzenetére
Ó, de jó! Nem is tudtam, hogy létezik ilyen! Köszi a tippet!
Esetleg valamilyen elkészítési eljárásról infókat, recepteket tudsz linkelni? Gondolom majdnem minden alapja a méz, hogy összefogja, aztán kicsit kisütöd, oszt csókolom(?)
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #2077 üzenetére
Pontosan ez a bundlit vettem BF-kor, amikor meg 30-ert el tudtam adni a kodot... meg azon a heten kitort a botrany es mar 10-et sem ert
Hat na...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Peterhappy #2270 üzenetére
Én ezekből már vettem 3-3-3 darabot, miután kipróbáltuk, 1-1-1 darabbal
Mesefinom a sós vajkaramelás, ahogy modod! (de azt hittem, hogy amolyan special edition és csak ideiglenesen volt (Vácon már nem is láttam pár napja belőlük, ...))˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #2356 üzenetére
A Flensburger sörben mi a spórolós? No offense, csak kérdezem. Sok finom sör van, ami ennek az árnak a töredéke, ami persze ízlések és pofonok, de ez az árkategória már inkább ínyencség, mintsem spórolás... vagy?
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #2509 üzenetére
Sőt, CDkeys eredetit árul, csak a beszerzési forrásuk necces 😎
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #2545 üzenetére
Nem mellesleg, emlékszem ám, az a topik azért jött létre, hogy ne itt menjen a sok kávés OFF, de azért a vérprofik mellé se kelljen menni, mert ott meg nem téma a 10.000ft/kg alatti fekete 😎
-
axlfsi
veterán
Egyszer lenne lehetőséged, mindenképp (!) próbáld ki a szerb Smoki 250g-t.
Fényéveket ver a Lidlisre is(!!) Nem viccelek... A világ legjobb cucca (omlósabb, ropogósabb, ízesebb).
48 éve is ismerem, eszem.UI.: néha láttam már SPAR-ban.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz XP NINJA #29560 üzenetére
- COCTA (mas, mint a megszokott Cola es Pepsi, de aki szereti ezt a vonalat, erdmes kiprobalnia. Nekem bejon, de nem mindenkinek. Amolyan alternativa, mint a szlovakoknal a Kofola)
Ha szereted a tejtermekeket, akkor:
- KAJMAK
- JOGURT (nalunk mindegyik ivojoghurt, a 0.1% es a 4%-os is - mennyei, amig van, naponta betolok 1.5-2 literrel, attol fuggoen, milyen veszek
- MUNCHMALLOW (sok variacioja van, mindegyiket imadjak a gyerekek)
- SMOKI (es ebbol kostold meg a tobbit is; pl a csokibevonatos is kaprazatosan finom)
- STRUDLE (eredetileg talan horvat cucc, de nem biztos). Az eredeti verzio meg anno fuge toltelekes volt, talan az maradt nekem a legjobb, de a tobbi is faszantos. Nagyon finom, omlos kalacs/kesz szeruseg
- BUREK (szabadkan sok jo pekseg van, de aki megy es ker tuti tippet, irjon ram)
- BENZIN (mostanaban legalabbis) dragabb, mint itthon. En legalabbis Szodligeten olcsobban tankolok, tobb 10 forinttal, mint Szabadkan.
... es ha be is tertek a varosba es ennetek jo pizzat; Palicson az OMEGA, belvarosban (Szabadka) pedig STARA PIZZERIJA vagy szemben a BOSS.Hirtelen ezek jutottak eszemben, amikkel mindig feltoltom magam es a kocsit, amikor arra jarok.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Degeczi #29608 üzenetére
De, van meg, ... habar egy picurit talan mar mas, mint 30 evvel ezelott (de lehet csak en es az izlelobimboim valtoztak meg).
Persze, egy probat mindenkepp(!) meger annak, aki szereti az edesseget. Bizonyos tekintetben egyedi izvilag (es asszony meg mindig szereti ).
[kép]ui.: akkor mar amugy EUROBLOK (ugyanaz mint a crem, csak finomabb nekem a kemyen tablas csokolade allagaban).
-
axlfsi
veterán
válasz Stylewars_kp #29629 üzenetére
... egyebkent van (mar) cukormentes valtozata is (edesitoszerekkel).
Teljesen rendben van, legutobbi abbol hoztam egy zsugorral... keves volt, gyorsan elfogyott˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz n@p@lm #30384 üzenetére
grizly nem kapkodja el, jól sejtem? ... 2 napja megrendelve, kifizetve, de még csak annyit sem kaptam, hogy feladták vagy a futár cégnél ragszámot foglaltak volna; fizetés után azonnal még akkor jött egy "ELFOGADTUK A MEGRENDELÉSÉT" azt jónapot
-
axlfsi
veterán
válasz MADcat #30478 üzenetére
Én vettem egy ilyen Lidliset.... szerintem már 5-6 éve megvan (legalább). Asszony basztat is, hogy csak a helyet fogja, miért nem adom el (ki sem próbáltam, miután megtudtam, hogy valójában ezer dolog van még vele előtte; fagyasztani a krémet, stb). Én azt hittem, hogy belehajigálom az összetevőket, mint a kenyérsütőbe és 2 óra múlva "ahogy nyomom a gombot, folyik belőle a fagyi" (kb. ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest