Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azért érdekes látni, hogy kinek mit jelent a spórolás.

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] Lavazza Bar Gusto Pieno Vending 1kg 3k
-
Köszönöm a tippeket, a Lidl féle verziót megnézem a napokban
Eddig havonta el kellett zarándokolnom egy Penny-be csak a zsepik miatt, ezentúl megtehetem a szokásos Lidl bevásárlás alatt
-
-
Ciccuka
veterán
Aldi csütörtöktől
Dolce Gusto kapszulás kávé
Fecogame
Aldi -
Penny-n kívül még hol lehet 120 Ft-ért venni 100db-os 3rétegű zsepit?
-
bugizozi
őstag
-
-
vince
őstag
Nekünk a Somat mosogatógél jött be leginkább. Volt korábban dm por, Aldi, Lidl és Finish all in one tabletta. Volt Jar Platinum is, de nem tapasztaltunk semmi olyan extrát, amit az ára indokolna. Emagon akcióban 5.190 Ft a 2x2x684ml-es kiszerelés (sima és citrom illatú), így 34 Ft-ra jön ki egy mosogatás, ha előírásszerűen adagolod. Tapasztalataink szerint viszont kevesebb is elég belőle, így még lejjebb lehet tolni az egy mosogatásra vetített árat.
[ Módosította: bolondember ]
-
cd930
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A sima Platinummal összehasonlította valaki? Még nem vettem eddig Plust.
-
Jofi81
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem értek hozzá, de ugyanitt a Jar All in One Yellow 4x60 db 7990 Ft. 46,60 Ft vs 33,29 Ft per darab.
-
Soulfly842
addikt
Minőségben szerintem a Jar platinum plusz a legjobb, s ennyiért szerintem az ár is jó...
150 Db tabletta (6990) máshol szuper akcióban ~3300 50 db. De inkább 5E körül szokott mozogni.Edigital üzletekben ingyenes az átvétel.
-
Ludovicus
aktív tag
Szerdáig 229 -> 199 Ft a Lobkowicz ale a pennyben.
-
twollah1976
őstag
Ma -20% kedvezmeny van mindenre a Biotech boltokban es webshopban.
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, ezzel keveredtem össze!
-
lord_m
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Visszaolvastam, szerintem erről van szó: [link]
Hogy finom-e, nem tudom, mert még Én nem rendeltem.
Szerk.: megelőztek
-
bugizozi
őstag
válasz
balazs1956
üzenetére
[100% mogyoróvaj - GymBeam] - A 30% kedvezmény a kosárban kerül levonásra. Szállítás 590 Ft.
Finomnak finom, natúr mogyoró ízű amilyennek lennie kell, az állagafurameglepő, hogy híg még a hűtőből kivéve is, de így legalább könnyebb kenyérre kenni. -
sepsi0
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az a baj, hogy nem túl jól váltunk el, mert egyszerre csinálta a webshopot és a munkáját. A munkájába beleszart... Én ezt a szemére vetettem. Úgy gondolta ellébecol addig, amíg beindul a shop, szerintem miattam is mondott fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt tudom, hogy anno Norbika is updételni akarta a mogyoró krémjét, de nem ment bele.
Szerintem semmi extra nem lehet a krémben, nem volt olyan nagy spíler a gyerek...
Első kérdése, első munkanapján: mi a wifi jelszó és hogy szoktunk itt aludni? Első munkahelye volt...
Nekem sokáig jó áron hozta a vitaminokat és a csírkemellet..
Szóval miattam csak felárat kapnátok.
-
-
sepsi0
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Volt kollégám csinálja.... -
Gerr'y
senior tag
Szivesen, kivancsi leszek a velemenyetekre.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem máshol sem lenne olyan szállítási mód ami olcsóbb lenne. Ilyen kis értékű dolgot mindig drága szállíttatni. Ha olcsóbb elmenni érte akkor menj el.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Soknak? Mit mondtál volna az 1 évvel ezelőtti áraikhoz?
-
szabi__memo
nagyúr
Hali.
IKEA-ból lehet okosítani a házhozszállítást?
12000Ft-os 31g-os termék, 1490Ft házhozszállítással kicsit soknak tűnik egy kerület távból. Tudom, menjek el érte... Olcsóbban nem lehet ezt valahogy megúszni?
Köszi -
naga
senior tag
Ma láttam, Tesco Vecsés és M5-ben is, de szerintem máshol is.
4x1,75l Coca-Cola (karácsonyi csomagolás, lejárat április/május) 909Ft kiárusításban -
hangyász2
aktív tag
10-étől Lidlben lesz 28 napig érlelt ír bélszín 3945 Ft/kg-ért.
-
Gézengúz
addikt
Lidl fűmag 2kg, 1400 környéke. Lassan 1kg-t se kapni ennyiért.
-
bugizozi
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi a tippet!

-
válasz
bugizozi
üzenetére
Nálunk most Valentine's Mogyoróvaj[link] van, nem adtak pluszba hozzá semmit és finom.

-
bugizozi
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
+1
nem az aprított tonhal kategória, hanem rendes filé van benne.Ismerem a Rio Mare-t, ettem már, talán finomabb is mint ez (bár lehet hogy csak bemagyarázom magamnak hogy az a best) viszont ár érték arányban ez sokkal jobb(an megéri nekem)
~2500 Ft / kg vs 12000 Ft / kg (ha mondjuk kínaiban veszed akkor is kb fele annyi, 6k / kg) -
bhonti
aktív tag
-
Ance
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze. És ezek semmiképpen nem tűnnek fel senkinek a mákos gubában? Nem irígylem az ízlelésedet, ha neked nem.
Lécci olyat írj, ami megfelelő.MADcat: OK
-
w.miki
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
...meg ki tudja mit tesz még bele a háttérhatalomgyártó
Egyébként én úgy tudtam, hogy kávédarálón is lehet mákot darálni.
Lidl-ben múlt héten volt akciós. Ha tévedtem, 2 hónapon belül visszafizetik az árát.
(Lehet régebben volt...) -
Ance
őstag
Hmmm. Én darált mákot veszek. Mit nem tudok?
-
Beszállok egy sparossal: földimogyi 82%, napraforgó étolaj, szőlőcukor, hidrogénezett pálmazsír, só.
-
hangyász2
aktív tag
Philips konyhai robotgép aprítójával addig aprítom a mogyorót, míg a végén krém nem lesz belőle. 100 % mogyoróvaj.
Magamnak szoktam beletenni minimális eritritet és hidegen sajtolt mogyoróolajat, amiben elolvadhat. Nagyon keveset. Tesómnak pl. semmit.
[link]
Nagyjából így.
Pennyben akcióban sokszor 800 Ft/kg a pörkölt mogyoró, még egyszerűbb. -
hangyász2
aktív tag
Régen mindig lidlist vettem, és volt benne barna nádcukor. Meg emlékeim szerint némi olaj is, ahogy a képen is. Akkor hagytam abba, mikor hidrogénezett valamit is tettek bele.
Mióta vettem kuponos robotgépet Philipsnél, megcsinálom magamnak. Pár perc az egész, olcsó, finom ,egészséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ki az a bolondember?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)