Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
válasz Sterilzona #189 üzenetére
Én innen szoktam rendelni a családnak vitaminokat, 12h-ig leadott rendelés másnap itt van általában. Postán maradó ingyen, házhoz 290 Ft azt hiszem.
-
Saccco
nagyúr
"Egészség bolt", aztán L-aszkorbinsav. Kanál hegye, reggel este 1 pohár vízben.
Most akarok mérleget venni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Sterilzona
senior tag
válasz Mr.Csizmás #191 üzenetére
Ez már nálunk is felmerült a héten, mint téma.
De még nem jártam utána pontosan. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
aszkorbinsav kimérve, +patikamérleg.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MODERÁTOR
azt használom, nekem bevált
Akcióban szoktam megvenni a téli adagomat.
2500.- per dobozra szokták akciózni
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Közeleg a hideg.
Hol szoktátok beszerezni a vitaminokat, c-vitamint ?
Másik topikba szokott lenni, bioteches one day, az jó ? -
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #187 üzenetére
+1 a Lidl-re, ritkábban az Aldiban is lehet szép csirkemellet találni.
(#181) Lackki:
A piros és barna sertéses ponnath is atom én mindig azt veszem.
Meg a Pick által gyártott szeletelt kolbászt.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tibcee
tag
Holnaptól többféle ital lesz egész jó akcióban a Penny-ben, de a 125 forintos őszibaracklé is jó vétel.
-
fant0mi
őstag
válasz Mr.Csizmás #182 üzenetére
Lidl jo minosegu, de draga.
A tescos husoknak tapos izuk van (foleg a tokehusoknal erezni). Onnan mar 2 eve nem veszunk semmilyen nyershust.
Mi a Sparban, Intersparban vesszuk a husokat, olcsobb mint a Lidl, es sokszor akcios. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
ha már husik, csirkemellfilét (előre csomagoltat) hol érdemes venni? aldi, penny, spar, lidl elérhető, ebben a sorrendben, meg melónál a tesco.
-
MODERÁTOR
válasz customer114 #179 üzenetére
uht-t nem szoktak nem?
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Aldiban holnaptól laktózmentes, 1.5%-os UHT tej 199 ft (forrás)
-
fant0mi
őstag
válasz Mr.Csizmás #174 üzenetére
Sima huto, majd eles kessel vagd be darabokra, ugy mehet a fagyoba. Ha kell, torsz belole.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PainKiller13 #173 üzenetére
akkor veszek egy kockát, aztán majd 1-1 darabot mindig felteszünk a rendes hűtőbe.
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #171 üzenetére
Abban nincs mi megromoljon, hűtőben még hónapokig eláll. Fagyóban meg évekig. (bár onnan elég macerás használni amikor épp kell)
-
Sterilzona
senior tag
Oké, van szalámi meg téli szalámi
Végül is a téli szalámi is szalámi, a szalámi meg a téli szalámik csoportjába tartozik.
Mindegy, de ha metró nem hazudik, akkor az is Pick.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Aldiban csekkoljátok a BBQ fűszervajat, itt 50%-ot kapott, mert 28-án lejár. valahogy lehet tartósítani? fagyasztani pl? sütéshez tök jó.
-
oszy
veterán
válasz Sterilzona #163 üzenetére
Sajnos nem jól értelmezed!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
zsloti
senior tag
válasz Sterilzona #163 üzenetére
Szerintem nem téliszalámi ...Ám akkor is jó ár
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Gigi01
őstag
Platán ABC Ajka,DE Omnia Classic 1kg szemes 2009Ft.Még pár darabot hagytam.
Akció 10.16-ig.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Rossmanban szept.26-okt.7.-ig 4db-os Gilette mach3 penge 2299ft
-
oszy
veterán
Aldiban 1790.- a Pick téliszalámi. 5000.- alatt van egy kg.
-
DavidQ
tag
válasz Mr.Csizmás #148 üzenetére
Hát igen, a múltkoriból én is ezért maradtam ki. Pedig olyan magabiztosan mentem oda: van kártya, van regisztráció is, csak aztán koppantam.
Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
Igen, Maestroval is.
https://www.facebook.com/MasterCardMagyarorszag/photos/a.138188386349687.29959.138186229683236/660973437404510/?type=3Nem minden kínai szirszar szar!
-
Batib
őstag
Ez Maestro kártyánál is működik? (a honlapon említik ezt is) Nekem Mastercard van az asszonynak Maestro, kettővel talán már érdemes lenne holnap átugrani a szomszéd városba.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
DavidQ
tag
válasz Mr.Csizmás #143 üzenetére
A fentebb látható helyszíneken kint állnak kis mobilstandoknál a Mastercardos nénik/bácsik. Fel kell mutatnod egy Mastercardot, utána a helyszínen be kell regisztrálnod a www.mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon, cserébe kapsz egy vásárlási utalványt. (Ha már regisztrálva vagy azon az oldalon, akkor nem jár utalvány, csak a helyben regisztrálóknak.)
Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
Megint van ingyen 1000ft-os vásárlási utalvány, a Mastercardosoknak. Most Tescoba, Libribe, Intersparba.
Keresd a Mastercard hostesseit az alábbi helyeken:Tesco
Tesco Mosonmagyaróvár 9200 Móvár, Királyhidai u. 42.
Tesco Ajka 8400 Ajka, Fő út 66.
Tesco Szombathely 9700 Szombathely, Zanati u. 70.
Tesco Pólus - extra 1152 Bp. Szentmihályi u. 131.
Tesco Pesti út 1173 Bp. Pesti út 5. - 7.Időpontok:
2016.09.23. 10:00-18:00
2016.09.24. 08:00-16:00
------------------------------------------------------------------------------
SPAR, INTERSPARINTERSPAR Pápa Pápa, Celli u. 21
INTERSPAR Debrecen Malompark Debrecen, Füredi u.27.
Spar Pécs Pécs, Ybl Miklós u. 10.
Spar Kaposvár Kaposvár, Petőfi tér 1-3.
Spar Gyöngyös Gyöngyös, Dobó u. 5.
INTERSPAR Nagykanizsa Kanizsa Center Nagykanizsa, Táborhely u. 4.
Spar Kecskemét Kecskemét, Március 15-e u. 5/a.
Spar Veszprém Veszprém, Cholnoky ltp.16.
Spar Tatabánya Tatabánya, Ságvári E. út 45.
Spar Mamut Budapest, Lövőház utca 2-6. (Mammut)
Spar West End Budapest, Váci út 1-3 (Westend)
Spar MOM Park Budapest, Alkotás u. 53 MOM ParkIdőpontok:
2016.09.23. 10:00-18:00
2016.09.24. 09:00-17:00Nem minden kínai szirszar szar!
-
MODERÁTOR
válasz customer114 #140 üzenetére
Elcsapja egy villamos, jobb nem jut eszembe
-
üszök
őstag
válasz customer114 #133 üzenetére
Cukormentes üdítőkről volt szó...
Sört vagy 20 éve nem ittam. Mielőtt megkérdezed pálinkát sem szoktam,bort meg végképp."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #135 üzenetére
És egyet is értek Vele. Mint ahogyan azzal is, hogy amit csak a "régi jó dolgokból" meg lehet csinálni, azt abból csinálom meg, bármilyen kaja legyen. Nem helyettesítem a zsírt, a cukrot, a sót, mézet, a legtöbb dolgot semmivel, és ha megbetegedésről van szó, akkor is amennyire csak lehet, minimális gyogyó-bogyó, inkább gyógynövény, pihenés, bármi ami nem laboratóriumi kemikália 100+ mellékhatással.
-
Bazsee71
őstag
válasz kelly416 #134 üzenetére
A cukormentes kóla még hagyján, nálam pl. lecsúszik. De Fanta Zerot próbált már valaki? Az valami botrányos. Párommal is megkóstoltattam, hogy ez csak szerintem minősíthetetlen-e, erre azt javasolta, hogy inkább öntsem ki. A Lidl-s Siti 90 Ft-os "narancs" köröket ver rá, összehasonlítottam.
kelly416 (nagyon OFF): orvoslással kapcsolatban teljesen egyetértek, és bátorítok is mindenkit, hogy ha az orvosa nem így gondolja, keressen nyugodtan másikat. Párom kezdő gyermekorvos, és a modern orvoslás szerint lázat csak akkor csillapítanak gyógyszerrel, ha már nagyon muszáj, és antibiotikumot is csak végső esetben adnak, akkor sem ágyút, hanem célzottan. A természetes gyógymódokat sem támadják, legfeljebb kiegészítik. Ez az orvosok pár százaléka, de van remény.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #133 üzenetére
Sör???? És a víz? A leves? Bár némi igazságot én is vélek felfedezni a mondandójában, az eredetileg cukros dolgok, mint pl. CocaCola cukormentesen katasztrófák.
-
MODERÁTOR
válasz Sterilzona #124 üzenetére
Csak Gilette Blue 3-at használok. Tescoban a gép +7 fej 2699.- és nekem iszonyat érzékeny arcbőröm van, de mégis ez vált be. Ha Auchan fele járok még a BIC gépét veszem meg, az még nagyon jó sztem.
szerk. nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
válasz Mr.Csizmás #122 üzenetére
bocsánat, betétre gondoltam, fejre.
Azaz, 2 betét 2000 vasárnap a pennybe. Úgy már megéri.
Maradok a fusionnál Nekem elég 2 db majd fél évre. 4 -5 hónap biztos. Szerencsére, puha arcszőrzetem van.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sterilzona #121 üzenetére
de csak vasárnap!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Sterilzona #121 üzenetére
Potfejet vegyel hozza amig akcios. Fusion 5+1 penges volt nekem is, de bitangdraga a szerszam hozza, ugyhogy sima mach3-al karistolok, multkor aldiban vettem 2x4 potfejet 2500/db aron. Mach3 potnal van trukkozes, vannak olyan dobozok, amikben 3 rendes es egy fusion potfej van, m3 illesztessel, hogy reklamozza,es atterj.
-
Sterilzona
senior tag
a francba
most vettem auchanba 3000 ezerért gilette fusion borotvát.Most meg akciós pennybe. 2000.
Valamint, nem tudom mekkora méretek vannak. De van munkás nadrág, kantáros 2500. Sztem ennyiért sehol nem kapni.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Pennyben 69 Ft-ok a ketliteres Drinky uditok.
A kolaja az olcso kolak kozul kiemelkedo izu, illetve meg a citromost szeretjuk. -
crue
őstag
válasz Sterilzona #118 üzenetére
Én sajnos kimaradtam belőle A kecskeméti bolt éppen átalakítás alatt áll. Addig kisebb eladótér, csökkentett árukészlet és ez persze pont nem volt.
-
oszy
veterán
válasz Sterilzona #113 üzenetére
Nagyon finom! Ennyit meg is ér!
-
zsiz
őstag
válasz Sterilzona #115 üzenetére
Én a túrós-barackosat ajánlom Szerintem nagyon finom, csak ne lenne olyan kicsi.. vagy lenne olcsóbb legalább
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
lord_m
senior tag
válasz Sterilzona #112 üzenetére
A Pilos kaukázusi kefír 22-től lesz akciózva, 119 ft-ra. Szintén ekkortól a virslis párna 99 Huf.
-
Sterilzona
senior tag
Megítélésem szerint másnap is jó. Jól beszoktam kötni, zacskózni, ne száradjon ki. És másnap is nagyon finom, és puha szokott maradni. Egy pilos kefírrel ... mennyei.
Amúgy igen, péksüti ált frissen jó, vagyis, kb negyed-fél naposan. sztemAmúgy, nem most, de lesz pilos kefír ital is majd. Nagyon szeretem a kefírt. sokfélét ittam már. De valahogy a pilos kefír ital a námbör van. Főleg ha akciós
-
oszy
veterán
válasz Sterilzona #104 üzenetére
Ezt holnap ki is próbálom
-
Lackki
őstag
1 hónapja kb volt sajtos virslis táska lidlben... azóta vadásszuk, de az csak vmi teszt lehetett vagy én nem tom, de vmi eszméletlen finom volt.
Kalács meg valóban a legjobb. Hasonlóan finomat még a vörösvári út és a bécsi út találkozásánál a buszmegálló mellett lévő pékségben kapni. Na az méretben és állagra verhetetlen. Nutellás táska akkora, mint egy fél kilós kenyérPrivátot hamarabb észreveszem
-
-
crue
őstag
Ez jó másnaposan is (mármint ha a stangli az, nem én)? Nekem az a bajom sok péksütivel, hogy csak frissen jó, utána rohamosan csökken az élvezeti értékük.
-
zoltan6
őstag
A lidlis mákos rétes is nagyon jó,meg a tepertős pogácsa,ha akciósak,én is beszoktam vásárolni.
-
Sterilzona
senior tag
olivás stangli
Eszméletlen finom. Amikor akciós szatyor számra szoktam venni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Penny: Tuborg 180.- HUF
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zoltan6
őstag
interspárban knorr fix alapok 179ft-ba kerülnek 2 db vásárlásánál,tescoba meg a maggi fix alapok 185ft-ba kerülnek 2 db vásárlása esetén Dunaújvárosban,de szerintem országos akció.elég sokat lehet vele spórolni,mert egyébként 300ft felett van mindenhol ezeknek az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest