Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4401) Elux válasza BlueThunder (#4400) üzenetére


Elux
tag

Nekem is JBL Bar 5.1 van. Hogyan lehet finomhangolni? A programozott hangzás képektől hogyan lehet eltérni?

(#4402) BlueThunder válasza Elux (#4401) üzenetére


BlueThunder
csendes újonc

Csak a távirányítón való finomhangolásra gondoltam.
Pl.: jazz hallgatásánál a hangerő levéve 14-re bass 17-re, kellemes hangzást ad neki. Számomra nagyságrendekkel jobb a hangzása az előző 5.1 házi mozimnál. Új hangokat hallok, amiket eddig nem hallottam. Ezt nehéz megfogalmaznom ezt hallani kell. A feleségemnek pedig pont az erőteljes basszus tetszik – ő dobol – nekem az már kicsit túlzás.
Ülj le vedd a kezedbe a távirányítót és miközben szól az amit hallgatni akarsz állítgasd. :K

(#4403) VaDy


VaDy
tag

Sziasztok!

Egy Sony Bravia KD-55XE85 mellé keresek egy max 60ezres hangprojectort.
Tudnátok ajánlani valami fasza ár-érték arányút?
Ebben az árban gondolom a 2.1-esek jönnek szóba.
Sony tvhez Sonyt kéne venni vagy az nem számít?

Köszönöm!

(#4404) ftt válasza VaDy (#4403) üzenetére


ftt
tag

Tökmindegy a márkája, ha össze lehet kötni a TV-vel.

60k körül LG SJ5 vagy a Samsung HW 450-es jöhet szóba, bár inkább használtan, vagy ki kell várni egy akciót.

Nem rossz egyik sem.

(#4405) VaDy válasza ftt (#4404) üzenetére


VaDy
tag

Ezt a samsung 450est láttam már máshol is h ajánlották, délután elnézek médiamartktba, kíváncsi vagyok ott mit mondanak. Pár hát múlva lesz glamour napok, hátha lesz vhol vmi akció rá.
Amúgy JBL nem játszik? Nem olyan jó?

(#4406) runner 125


runner 125
nagyúr

Csak halkan jegyzem meg, h számomra elgondolkodtató, amikor valaki kiad a vizuális élményre (TV) 3-4-500k-t, majd a hangzásra annak 1/5-ét /1/6-át szánja. Mintha az embereknek csak a szemük működne jól, a hallásuk nem.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4407) RudY válasza runner 125 (#4406) üzenetére


RudY
addikt

Tökéletesen egyetértek veled, de a többség "átlagos" felhasználásra szánja ezeket a hangkeltőket. A TV adások, a lemezes és egyéb kiadványok sztereó (jobb esetben DD, DD5.1) magyar hangsávja, sajnos nem feltétlenül igényel komolyabb berendezést. Itt persze felmerülhet, hogy a képminőség sincs igazán kihasználva megfelelő forrás nélkül, de hát az a jövőben változhat, a hazai hangsáv viszont nem.

(#4408) RomiJosy


RomiJosy
aktív tag

Sziasztok.
Van egy ilyen tvm és szeretném a hangját feljavítani. Gondolkoztam házimozi rendszerben is de a fiúk a topicban százezrekkel dobálóznak és arra sajnos nem lesz pénzem, hogy 5k ezret a hangra locsoljak.

Mivel LG ezért az LG SJ 4 jó választás lehetne.. A kijelzés egyszerűsége nem zavar annyira és elég nagy teljesítményt írnak rá. Tudom, a teljesítmény nem mutatja mekkorát szól de mégiscsak egy támpont..

Természetesen nézegettem a hozzászólásotokat és én is felfigyeltem a Cambridge Audio TVB 2 készülékre. Nagyon jókat írnak hozzá és nemsokára költözöm egy házba ahol kb 20 négyzetméter lesz a nappali.

Nem annyira a hangerő mint inkább a minőség fontos de az itt írtak alapján D osztályú 120W teljesítmény szemben az LG 320W össz teljesítményével nem túl nagy különbség? Pláne, hogy fele annyiba kerül.. vagy a cambridge 120W csak a mély ládára vonatkozik?
Jó lenne ha a tv távirányítója tudná kezelni a hanprojektort de ha azt mondjátok, hogy a cambridge annyival tisztábban szól, megbarátkozom a +1 távirányítóval.

A tv-n leginkább filmek nézésénél és néha zenehallgatásnál lenne szükség a hangfalakra és PS4 lenne még rajta meg blue ray lejátszó..Nem is tudom, ha az említett kütyük a tv-re vannak csatlakoztatva a tv pedig a projektorra, nem megy át a hang rendesen? Minden kütyüt érdemes egy az egyba a hangprojetorra dugni?

(#4409) Darksiders84 válasza RomiJosy (#4408) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Szia nem ismerem a márkát de az Lg leírás és ár alapján jó eszköznek tűnik főleg hogy van rajta minden optikai usb hdmi mert ilyen kategóriában néha lemarad a bluetooth kívül és ha nincsenek hatalmas igényeid és felesleges több száz ezred akkor szerintem boldog leszel vele és azért ez is dob a tv ps4 hangzásán rendesen.

(#4410) RomiJosy válasza Darksiders84 (#4409) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Igen..házfelujítás áll előtem, nincs felesleg de ha a pihenést a tv előtt egy sörrel töltöm legalább szóljon. Köszi. A többi kérdésre is tudod a választ? Kell minden résztvevőnek külön hdmi?

(#4411) Darksiders84 válasza RomiJosy (#4410) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Na igen mindig van valami kiadás nálunk is házfelújítás újabb autó stb és most sikerült vennem egy 4K HDR Samsung tv-t és cserélnem a régi Ps4 gépet Prora ami után jött ez a hangzás dolog hogy jó lenne vagyis jóval jobban lehetne az élményt még fokozni ezért elkezdtem nézegetni 30-ról legolcsóbbról indulva amit nem érdemes és most már jóval duplája fölött járok amit kinéztem de várok valami akciózást húsvét vagy glamuor esetleg amúgy egyszer kell megvenni utána hosszú évekig nálam legalábbis biztos maradna nem úgy mint a mobilok hogy 1 max 2 évente csere. Én ezt választottam
https://edigital.hu/hangprojektor/samsung-hw-k450en-hangprojektor-p424921

(#4412) VaDy válasza ftt (#4404) üzenetére


VaDy
tag

Voltam médiába tesztelni, próbáltam 70ezres jbl-t , 75ezres sonyt, lg sj5t és utána samsung 450est uhh hát igazatok volt, tényleg az a legjobb! Nagyon szépen és jó hangosan is szól, a mélyláda nagyságától meglepődtem, nem kicsi. :C

(#4413) VaDy válasza runner 125 (#4406) üzenetére


VaDy
tag

Szerintem ezzel úgy vannak az emberek h fontosabb a kép, mint a hang, Én is ezt vallom.
Én egy sony tv t vettem tavaly black fridaykor,(240ért) most jutottam oda h veszek hozzá valami soundbart, de csak mert haver mesélte hogy vette valami gagyibbat 20ezer ft ért és "olyat szól" az alap tv hangszórójához képest h befosás, óriási különbségről számolt be.
Elkezdtem nézelődni és ugye mindig van kicsit több pénzért jobb ...szerintem marad ez a 450es samsung, ennek kb. a felét szerettem volna rászánni csak.
Én pont akkor lepődnék meg ha valaki közel annyit, vagy netalán többet költene el hangra mint képre.

[ Szerkesztve ]

(#4414) Darksiders84 válasza VaDy (#4412) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Ne izgass mert már nagyon várom én is ezt néztem ki és nálam is a duplája mint amennyiről indultam de sajnálatomra hiába mentem be üzletbe ami közel van pont ez a 450-es nem volt de szerintem tuti nem lesz csalódás elvileg jönnek az újabb modellek ez kifutó lesz és még kedvezőbb áron.

(#4415) VaDy válasza Darksiders84 (#4414) üzenetére


VaDy
tag

:))
Én is erre a glamour napokra várok, edigitalba meg médiában is szokott lenni kupon.
Hatossal kéne kezdődjön az ár, akkor instabuy. :B
Tesztelés közben 8 sorral arrébb is odanéztek az emberek, aztán 5 mp múlva ott is volt az eladó, hogy halkítsam már le... pedig ott mint tudjuk elég nagy a tér ... jézus h fog ez szólni a 14 m2es szobában! :Y

[ Szerkesztve ]

(#4416) RudY válasza Darksiders84 (#4414) üzenetére


RudY
addikt

Többnyire ezek a modellek szép lassan eltűnnek a polcokról, nem igazán ragadnak be készletek sehol. Így hiába jönnek az idei újak, az előző eresztés szó szerint elfogy, ezért rizikós az átmeneti időszak, nincs olyan készletezés, mint pl. a mobiloknál. Ráadásul az újabb modelleknél nincs arra garancia, hogy mindig "jobbak". Úgyhogy szerintem légy résen. ;)

(#4417) ftt válasza RomiJosy (#4408) üzenetére


ftt
tag

Ha már LG, én az SJ7-est megfontolnám.

https://www.emag.hu/lg-hangprojektor-320w-2-1-vezetek-nelkuli-melynyomo-bluetooth-4-0-usb-beepitett-akkumlator-4-ora-3-fele-hasznalati-mod-sj7/pd/DF7MHDBBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648

(#4418) ftt válasza VaDy (#4413) üzenetére


ftt
tag

Ha már Sony, ez is egy bitang jó gép:

https://hangprojektor.arukereso.hu/sony/ht-ct800-2-1-p361846627/

Ha kapsz még valahol a kifutott a HT-790 -est ( 99 e Ft volt akciósan) , ne hagyd ki.

(#4419) Darksiders84 válasza VaDy (#4415) üzenetére


Darksiders84
aktív tag

Most ugyebár Edigitálban 73 és ha lesz rá akció akkor én is egyből veszem jó lenne 60-65-ért de mindegy csak 70 alatt legyen. Nekem 30 nm-be lesz de nem dübörögtetve használnám. Akkor a lényeg hangosan is szépen szól nem torzítva?

(#4420) RomiJosy válasza VaDy (#4412) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Az LG sj5 érdekel még. Kicsit nagyobb teljesítmény, 2 év gyártói gari és alkalmazással lehet állítani.. Meghallgattad? Milyen volt?

ftt. Az a baj, lassan megyek felfele én is :D
Az sj4-et kezdtem nézni és lassan a 100k ft nál tartok. Biztos előnyös mögém rakni egy hangfalat de ha már térhangzás inkább 5.1 és megint nézhetem a házimozi erősítőket :K
Az sj5-ről mi a véleményed?

[ Szerkesztve ]

(#4421) Breki válasza Kroni1 (#4398) üzenetére


Breki
veterán

Én is. :)

Ha lehetne áfa nélkül rendelni már jönne is. :C

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#4422) Breki válasza RomiJosy (#4420) üzenetére


Breki
veterán

Pont ezt akartam mondani, az sj5 alig drágább, viszont ha jól látom majd mindenhol csak ezüst színűben van

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#4423) RomiJosy válasza Breki (#4422) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Láttam én is.. ha nem lila, jöhet :D

(#4424) wierra


wierra
senior tag

Pénteken meghallgattam a Cambridge Audio TVB2-t. Csak vegyes minőségű FLAC-ot (klasszikustól Metallica-ig ) vittem és a Star Trek 2009-es reboot-ját. Ez utóbbit felesleges volt pendrive-ra rakni. Mert nem sikerült belekóstolni.
Zene tényleg nem erőssége ennek a setnek, bár kétlem, hogy ebben az árkategóriában ez reális elvárás lenne. Úgy tudnám leírni, hogy a TVB2-höz a FLAC is felesleges. Én sem dinamikát, se tiszta hangzást, se magas tartományt, se megfelelő mélyet nem tapasztaltam. Az előre beállított 4 hangzást lehet váltogatni, de minek. A basszust is lehet állítani, de minek...
Ha valaki meghallgatja majd hogyan teljesít filmek alatt, ne tartsa magában a véleményét. A bemutatóteremben töltött 3/4 óra élmény volt...nem feltétlen pozitív, de élmény. Erről többet tudnék írni, majd ha több időm lesz...

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#4425) Breki válasza Darksiders84 (#4419) üzenetére


Breki
veterán

Mivel írtátok az Extrém digitalt érdekes lehet.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#4426) zsoika válasza wierra (#4424) üzenetére


zsoika
addikt

Akkor nem jött be a tippem! Bocs!
És mit hallgattál még meg? Melyik tetszett?

A dinamika hiányát azért leírhatnád ,hogy te mire gondolsz ....mert sokan rendszerint a hangerővel keverik.

(#4427) wierra válasza zsoika (#4426) üzenetére


wierra
senior tag

Nincs gond, ne viccelj. ;)
SB450-et hallgattam de csak nyúlfarknyit, ott a mély nekem nagyon vehemens volt még leszabályozva is. Viszont ott több magas hangot véltem felfedezni.

Dinamika alatt értem, hogy a hangképe zene alatt meglehetősen lapos volt kis és nagy hangerőn egyaránt. Az én fülem számára vannak olyan frekvenciák, amik csak magasabb hangerőn jönnek ki (halkan legalább is nem mutatják magukat). A Cambridge esetében nem igazán nyílt ki a részletesség magasabb hangerőn sem.
Az első gondolatom az volt, hogy milyen cuki ez a rendszer. A bar elég filigrán, és a subláda is kisebb, mint gondoltam.

Persze ez csak egyéni percepció volt, és a lényeget, hogy mozis hangeffektekkel hogy dolgozik, azt nem is hallgattam meg. Summa summárum, jó lenne olvasni más véleményét is, lehetőleg úgy, hogy az a hallgató nem olvasta ezt a hsz-t és nem befolyásolta az én véleményem.

YAS-207-et akarok még meghallgatni, meg az SB450-et majd újrahallgatni.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#4428) ftt


ftt
tag

Mondjuk zenére csodát ne várjatok semelyik soundbartól.

(#4429) mucga13


mucga13
csendes tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.
20 m2 nappaliba, 55" 4 K TV alá szeretnék egy (a TV adottságainál) komolyabb hangrendszert. Főleg filmezésre, sport közvetítésekre, valamint csekély PS4-re és zene hallgatásra. Egyszerűségük miatt, minden fogyatékosságuk ellenére Soundbart képzeltem el.

Tesztek alapján, néha számomra is megmagyarázhatatlan okból rákattantam a Focal Dimension Soudbar-ra. Set-ben egy CUB 3 mélysugárzóval + BLUETOOTH APTX-el 230k-ért jutnék hozzá külföldről. Sajnos nem kevés utánajárással. Ezt sajnos nem volt módom meghallgatni.

Szóba jött még a JBL 5.1 Bar, de a hétvégén Médiába meghallgatva (tudom, hogy ez alapján nem szabad leírni, és csak zenét tudtam hallgatni rajta) nekem nem jött be. Ezt láttam hardveraprón 150 alatt hirdetve szintén külföldről behozva. De ezt kezdem kihúzni a listámról.

Szerintetek engedjem el a Focal-t és azon az áron kapok egy jobb Samsungot/Yamaha-t amik hozzák ezt a szintet?
Vagy esetleg max. ~200k környékén tudtok ajánlani valamit, ami eddig elkerülte a figyelmem?

Előre is kösz a segítségetek, és bocs ha hosszú voltam.

(#4430) runner 125 válasza mucga13 (#4429) üzenetére


runner 125
nagyúr

YAS-306 + NS-SW050 ?

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4431) ftt válasza runner 125 (#4430) üzenetére


ftt
tag

az egy komoly cucc

hó végéig ott épp 15% kedvezménnyel, ha igaz

[ Szerkesztve ]

(#4432) Draken válasza runner 125 (#4430) üzenetére


Draken
őstag

Megérkezett már az ysp-2700? ha igen, vélemény?

(#4433) RudY válasza mucga13 (#4429) üzenetére


RudY
addikt

A csekély PS4 is fontos lehet, ha a hangkeltőre szeretnéd csatlakoztatni és annak nincs 4K kompatibilitása. A kép vagy elveszik, vagy csak FHD lesz HDMI csatlakozás esetén. Természetesen az optikai lehetőség is adott, de érdemes előre tervezni, hogy ne érjen meglepetés. ;)

(#4434) Tailor21


Tailor21
csendes tag

Én ezt a hangprojektort vettem :[link]

Szerintetek megérte megvenni?
Optikai kábelen jobb hangzást tudnák elérni?

(#4435) Kroni1


Kroni1
veterán

A Yas-306-osnak nincs is hdmi csatlakozója csak optikai.. tehát neki az több bemenet esetén nem is annyira jó választás..

(#4436) runner 125 válasza Draken (#4432) üzenetére


runner 125
nagyúr

Sajna még nem. Elvileg márc. vége, ápr. eleje. Írok majd róla. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4437) mucga13


mucga13
csendes tag

Köszönöm szépen a segítő hozzászólásaitokat. Mivel a legutolsó értelmezhető hangtechnikám is már több mint 15 éve egy 5.1-es rendszer volt, ezért nagyon el vagyok maradva, hogy hova is jutott a világ azóta ezen a téren :B . Szóval próbálok itt a fórumból és az interneten fellelhető tudásból olvasgatni.

Ha jól értem, amennyiben minden eszközömet(jelenleg, csak PS4) HDMI-n rákötöm a tévére, onnan pedig optikán csatlakozom a soundbarra akkor amennyiben a TV támogatja az ARC funkciót, minden hang eljut a hangrendszerre?
Ennél a megoldásnál kell valamire figyelni, vagy teljesen plug and play és ezzel a módszerrel minden eszköz megkötések nélkül kombinálható?

(#4438) wierra


wierra
senior tag

Hosszas vívódás után Yamaha YAS-207 berendelve.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#4439) Draken válasza wierra (#4438) üzenetére


Draken
őstag

Jó döntés, szerintem ezért az árért jobbat nem kapsz!

(#4440) kiskeke94


kiskeke94
tag

Sziasztok.
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Adott egy 55" 4k Samsung televizio. Szeretnek hozza venni egy hangprojektort. A kiszemeltem egy Samsung Hw-Ms651En tipusu projektor. Kerdesem az lenne hogy hasznal-e itt valaki ilye? Megeri az arat? Most 125.000 ft korul lehet beszerezni. Mindenkepp olyat szeretnek amihez nincs melynyomo. Sajnos nem fer el normalisan a szekrenyen. Mivel erdemes osszekotni egy ilyen televizioval hogy a leheto legjobb minoseget kapjam? Eleg a wifi vagy inkabb optikaival? Elore is koszonom a valaszokat! :R

kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.

(#4441) ftt válasza kiskeke94 (#4440) üzenetére


ftt
tag

mélynyomó nélkül nem lesz az igazi, szerintem

(#4442) #44416768


#44416768
törölt tag

Kérem szépen a tapasztaltak segítségét!
Yamaha YSP-2700 miért nem engedi át a HDR-t?

Mit kell hozzá beállítanom?
Ugyanazt a kábelt közvetlenül a tv-re kötve van HDR, a Yamaha-n keresztül nincs.
Köszönöm!

(#4443) #44416768 válasza #44416768 (#4442) üzenetére


#44416768
törölt tag

Megoldódott -> advanced mode, 4k mode1.

(#4444) runner 125 válasza #44416768 (#4442) üzenetére


runner 125
nagyúr

Mióta van YSP-2700-ad?
Enyém sajnos még nem jött meg, de a tapasztalato megoszthatnád, sokan kíváncsiak rá.
Köszi!

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4445) #44416768 válasza runner 125 (#4444) üzenetére


#44416768
törölt tag

A múlt hét végén vásároltam.
Valóban megdöbbentő a hangzása, tényleg mintha lenne máshol is hangszóró, nem csak szemben.
Ez alatti kategória megvásárlását megbántam volna (van házimozis előélet).
Nagyon szép a projektor maga, a mélynyomó 30x30cm alapterületű.
A dobozban benne van a vezetékes összekötő kábel szett, ez két darabból áll.
Talán a mély RCA kábelét érdemes lehet cserélni, nagyon vékonyka.
A hang kalibrálása egy pár perces folyamat, a mérőmikrofonnal jól megoldja a bemérést.
Egyedül a hdr átvitelen akadtam fenn, de ezt egy külföldi fórumon megtaláltam, egy speciális menüben kell átállítani a 4k módot.
3db hdmi bemenet van rajta, egy out/arc, 4:2:2-t támogat ezzel a fenti beállítással.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress.

[ Szerkesztve ]

(#4446) kiskeke94 válasza ftt (#4441) üzenetére


kiskeke94
tag

Probaltam mar ilyet. Szerintem szepen szol. 3 csatornas, 9 hangszoroval abbol 3 beepitett mely. Inkabb arra lennek en kivancsi hogy optikai vagy wifivel osszekotve adna a legszebb hangot 4k tv alatt? Valaki azt irta itt hogy wifivel szebben szolt mint optikaival.. inkabb a kabelek miatt kerdem ezt. :R

kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.

(#4447) hibavissza válasza kiskeke94 (#4440) üzenetére


hibavissza
veterán

Nekem ilyen van. Nem akartam mélyládát. Nekem bevált. Ha visszakeresel írtam róla.

(#4448) chaosmonger válasza kiskeke94 (#4446) üzenetére


chaosmonger
tag

A wifi alatt gondolom a blue-tooth-ot érted, az biztos jó, mondjuk az audiotechnikában azt szokták mondani, hogy amit össze tudsz kötni kábellel is, azt kösd össze kábellel.

Az optika helyett viszont inkább a HDMI-t ajánlanám, az a modernebb és azzal ki tudod használni az ARC funkciókat is.

Viszont ezt a subwoofer nélküliséget átgondolnám a helyedben, a soundbar eleve egy kompromisszum, ha leegyszerűsítjük, akkor amiben igazán többletet nyújt a TV-hez képest, az a mélynyomó. És akkor van ez a soundbar, ahol nem kevés pénzért, kis sorba kötött kis hangszórókkal emulálják a mélynyomót...hát nem tudom. A subnak egyébként nem kell a polcon lennie, bárhol lehet a szobában, nekem pl. a kanapé mellett a földön van.

De ez persze csak egy vélemény, ha az tetszik vedd meg nyugodtan :)

(#4449) hibavissza válasza chaosmonger (#4448) üzenetére


hibavissza
veterán

Mozi alatt egyáltalán nem érezni a mélyláda hiányát. Zenehallgatásnál általában fel kell picit tekerni a basszust, de ez inkább forrásfüggő. Amúgy lehet hozzá külön kapni bluetooth-os mélyládát, ha mégsem lenne elég. Mondjuk elég drágán az biztos.
80 Hz alatt válik nehezen lokalizálhatóvá a sub hang forrása. Ezek a barok általában 200 Hz körül vágnak. Ha nem tudod elhelyezni a tv közelében a dobozt az elég érdekes dolgokat művelhet zenénél.

(#4450) kiskeke94 válasza chaosmonger (#4448) üzenetére


kiskeke94
tag

Igen a bluetooth-ra gondoltam. Ha minden igaz akkor egyutt kell hogy mukodjon a szinte Samsung tv-mel. Az igazsag az hogy tenyleg nincs hely ahova szivesen raknam es ertelme is lenne a melynyomonak az igazan nem nagynak mondhato nappaliban. Viszont egyedul ezt talaltam olyannak ami stilusban is passzolna a tv-hez. Az arat sokallom egyedul bar ha tudnam hogy megeri nem sajnalnam ra a 125.000 ft-ot. Koszonom az eddigi segitsegeket! :R

kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.