Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4408) RomiJosy


RomiJosy
aktív tag

Sziasztok.
Van egy ilyen tvm és szeretném a hangját feljavítani. Gondolkoztam házimozi rendszerben is de a fiúk a topicban százezrekkel dobálóznak és arra sajnos nem lesz pénzem, hogy 5k ezret a hangra locsoljak.

Mivel LG ezért az LG SJ 4 jó választás lehetne.. A kijelzés egyszerűsége nem zavar annyira és elég nagy teljesítményt írnak rá. Tudom, a teljesítmény nem mutatja mekkorát szól de mégiscsak egy támpont..

Természetesen nézegettem a hozzászólásotokat és én is felfigyeltem a Cambridge Audio TVB 2 készülékre. Nagyon jókat írnak hozzá és nemsokára költözöm egy házba ahol kb 20 négyzetméter lesz a nappali.

Nem annyira a hangerő mint inkább a minőség fontos de az itt írtak alapján D osztályú 120W teljesítmény szemben az LG 320W össz teljesítményével nem túl nagy különbség? Pláne, hogy fele annyiba kerül.. vagy a cambridge 120W csak a mély ládára vonatkozik?
Jó lenne ha a tv távirányítója tudná kezelni a hanprojektort de ha azt mondjátok, hogy a cambridge annyival tisztábban szól, megbarátkozom a +1 távirányítóval.

A tv-n leginkább filmek nézésénél és néha zenehallgatásnál lenne szükség a hangfalakra és PS4 lenne még rajta meg blue ray lejátszó..Nem is tudom, ha az említett kütyük a tv-re vannak csatlakoztatva a tv pedig a projektorra, nem megy át a hang rendesen? Minden kütyüt érdemes egy az egyba a hangprojetorra dugni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.