Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaDy
tag
Sziasztok!
Egy Sony Bravia KD-55XE85 mellé keresek egy max 60ezres hangprojectort.
Tudnátok ajánlani valami fasza ár-érték arányút?
Ebben az árban gondolom a 2.1-esek jönnek szóba.
Sony tvhez Sonyt kéne venni vagy az nem számít?Köszönöm!
-
VaDy
tag
válasz runner 125 #4406 üzenetére
Szerintem ezzel úgy vannak az emberek h fontosabb a kép, mint a hang, Én is ezt vallom.
Én egy sony tv t vettem tavaly black fridaykor,(240ért) most jutottam oda h veszek hozzá valami soundbart, de csak mert haver mesélte hogy vette valami gagyibbat 20ezer ft ért és "olyat szól" az alap tv hangszórójához képest h befosás, óriási különbségről számolt be.
Elkezdtem nézelődni és ugye mindig van kicsit több pénzért jobb ...szerintem marad ez a 450es samsung, ennek kb. a felét szerettem volna rászánni csak.
Én pont akkor lepődnék meg ha valaki közel annyit, vagy netalán többet költene el hangra mint képre.[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
válasz Darksiders84 #4414 üzenetére
Én is erre a glamour napokra várok, edigitalba meg médiában is szokott lenni kupon.
Hatossal kéne kezdődjön az ár, akkor instabuy.
Tesztelés közben 8 sorral arrébb is odanéztek az emberek, aztán 5 mp múlva ott is volt az eladó, hogy halkítsam már le... pedig ott mint tudjuk elég nagy a tér ... jézus h fog ez szólni a 14 m2es szobában![ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Elado Samsung HW-M450!
Szuleim kaptak karacsonyra, kihasznalatlansag miatt elado, 3x volt bekapcsolva, dobozaval osszes gyari tartozekaval , + adok hozza egy hdmi kabelt, mert az termeszetesen nem volt a dobozba...
Ara fix 50.000 (legolcsobb helyen most kerek 70.000. ft)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Külpolitika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.