Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4155) Chal


Chal
addikt

Sziasztok!

Rövid időn belül tervezem a kiöregedett/kiszolgált rendszerem lecserélést, és erősen gondolkodok rajta, hogy az egyszerűsítés irányába menjek el, így képbe kerültek nálam is a soundbarok. Valamelyest végigpörgettem az utóbbi pár oldal hsz-eit, de azért kérdeznék:

Jelenleg egy Yamaha RX-V450 AVR-em van, Magnat Motion 88 hangfalakkal. Az erősítő a maga idejében középkategória volt talán, a hangfalak meg eléggé belépők, viszont nagyok és nem műanyagok, szóval szépen szólnak halkan is, az én igényeimet legalább is kb. 12-14 évig kielégítették. Subom nincs, csak két front + center. Az élet pedig közben változott, lett gyerkőc, az asszony is folyton rágja a fülem hogy nem kellene hangfalakkal telepakolni a nappalit, no meg nekik egyszerű "bekapcsolom és szól" megoldás kell, nem akarnak/tudnak egy böszme AVR-el meg a rá aggatott cuccokkal szívni amikor nem vagyok itthon.

Hajlandó lennék beadni a derekam, de visszalépni sem szeretnék. A soundbarok pedig fogalmam sincs hogy hol helyezkednek el hangminőségben a fent említett megoldáshoz képest. Ráadásul nem csak házimozira kéne, hanem zenehallgatáshoz is, aminél fontos lenne, hogy a halk tartományokban is legyen dinamika, ne csak cincogás.

Úgy 150-250eFt-t szánnék a dologra. A fentiek fényében érdemes ebbe az irányba tapogatóznom szerintetek? Ha igen, akkor mit érdemes megnézni? Az új TV ARC képes, ezen kívül örülnék ha tudna a hangcucc BT és analóg inputot is kezelni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.