Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a Gen V mennyire elb@szott egy sorozat, te jó ég

Durva volt a vége
-
BitRider
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Az előző se volt jó sokmindenre mondjuk. Biztos egyedül vagyok ezzel, de a Star Wars spinoffok bizonyos részletein kívül (főlrg Andor) a Disney egyelőre nem gyártott elismeréssel nézhető kontentet, inkább csak mindenre rányomja a bélyegét. Az MCU meg úgy röhejes mindenestül, ahogy van. Nem képregényeken nőttem fel, ez tény, de ennyire lagymatag fostengert, amit filmeknek hívnak emberek... öeh.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A láthatatlan fény
All the Light We Cannot See (2023)
season 1 finaleAria Mia Loberti, Louis Hofmann, Mark Ruffalo, Hugh Laurie... remek cast, remek vágások, remek fények, remek fényképezés, izgalmas és drámai történet, passzoló kosztümök és aláfestő dalok és értelmes, olykor már-már megható párbeszédek... stb. egyszerűen szinte minden passzol! A visszaemlékezések is a helyükön vannak, illenek a történet elmesélésbe és nem érzi úgy a néző, hogy csak időhúzás miatt van. Tetszett az is, hogy csak pár részes, így minden epizódban pörög a történet és tényleg halad rendesen előre a cselekmény.
Na így kell ezt csinálni.
Tudnak nyetlixnél ha akarnak. Nézzétek, jó mini-sorozat! 4 részes csak.Ja és kiemelendő, hogy a fő lead, Aria Mia Loberti, ez az ELSŐ alakítása, 0 színészi képzettséggel!

(Despite no acting training, Loberti beat out thousands of submissions to secure the role; it is her first ever acting role and was her first audition) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt zengi az Internet, hogy az első 4 rész az első felvonás volt, és a nagy finálé az utolsó 2 részben lesz.
-
volandy
senior tag
Secret City
A Secret City egy ausztrál politikai dráma, televíziós sorozat.
" A Canberra homályos homlokzata alatt, Kína és Amerika közötti növekvő feszültség közepette, Harriet Dunkley vezető politikai újságíró felfedezi a titkos város összeesküvéseit, ártatlan életeket veszélyeztetve, beleértve a sajátját is."
Főszereplő: Anna Torv.
Bátran merem ajánlani! Nagyon jó sorozat. -
negyven2
nagyúr
‘Prison Break’ Plots Return With New Installment In Works At Hulu From ‘Mayans M.C.’ Boss Elgin James
Lényegében egy reboot, mert senki nem tér vissza, de ugyan abban az "univerzumban" játszódik majd -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
negyven2
üzenetére
Ha már Hulu, a Disney tulajdonába kerül az egész cég.
The Walt Disney Company to Purchase Remaining Stake in Hulu from Comcast
-
negyven2
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Loki hol vagy?

Szerk: ja holnap jön.
-
válasz
volandy
üzenetére
https://subtitlefix.com/index.php
Ezzel kb mindent online meg tudsz csinálni, ami baj lehet a feliratokkal, tehát:
- sub és srt formátum között konverzió
- kettévágni, összefűzni
- gyorsítani, lassítani (felirat FPS)
- késleltetni, siettetniGagyin néz ki az oldal, de működik.
-
volandy
senior tag
Hogy oldjátok meg a felirat szinkronba hozását? Nem a kis csúszásra gondolok, hanem amikor az 1-2. rész egymás után jön?
-
AD4MINATOR
nagyúr
American Horror Stories (2023)
season 3
Elég gyenge lett ez az évad, legalábbis az eddigi 4 rész (nem tudom lesz-e több vagy ennyi volt). Az első 2 epizód története eléggé elcsépelt, a harmadik, negyedik rész még egész jól is elsülhetett... volna. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ez a Laserhawk tényleg elég fura.. Még 1 részt lehet megnezek..
-
törölt tag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Ajánlották már nekem régebben is, de igen, most pont az 5. évad előzetesét látva jutott eszembe. Jó lenne, ha jönne Max-ra, legalább ez az új évad.
Ja, tegnap este elkezdtem ezt a Ubisoft - Netflix kooperációs Laserhawk kapitány: Egy Blood Dragon-történetet, de eddig nagyon pocsék, nagyon meleg, nagyon erőltetett.
-
Pitterix
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Jó volt az, igazi vérméh.
-
Pitterix
őstag
Lupin 3. évad 1-3. epizód. Kavarják a kakit, nem rossz, de volt már jobb....
-
Snowfall
Aki szereti a drog témájú sorozatokat, azoknak kötelező darab.
Jópár emlékezetes karakterrel: Louie és Jarome, Teddy, Oso, Avim, Skully.Az utolsó évad, hogy mindenki kapjon lezárást szerintem gyengébb lett, lehet jobb volt volna, ha lógva hagyják.
-
volandy
senior tag
Motive sorozat. 4 évad.
.....”Minden rész különálló bűntény, de a főszereplők (nyomozók) ugyanazok! Az életükbe kapunk némi bepillantást, akik számomra rendkívül szimpatikusak! Jó színészi munka, zseniális ötlet! A rendező az elején elmondja ki a gyilkos, illetve az áldozat, ám ahogy bogozódnak ki a szálak az indítékra vonatkozóan, úgy visz mindig téves következtetésre, míg végül nem is gondolnánk, hogy valóban mi miatt ölt...”
Én véletlenül akadtam rá. Nagyon tetszett. Sok Csillagkapus szereplővel és köztük a rendezővel Andy Mikitaval. -
Frod
addikt
Érdekes, hogy a SkyShowtime hazai képviselete valamiért úgy gondolta, hogy a teljesen középszerű Yellowjackets-et úgy megtolja, mintha minimum egy új Trónok harca érkezne.
Mozis vetítés, influencer kampány, netes hirdetés szinte minden platformon.#73370 radi8tor
Egyfelől nem rossz gondolat, másrészt szerintem a sztrájk hatásait nem most fogjuk érezni, hanem jövőre. (A moziban idén, mert sokmindent átmentettek jövőre, de sorozatos fronton meg a leendő szezonok csúsznak alsó hangon fél évet) -
negyven2
nagyúr
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Amúgy a poén az, hogy az 5. évad jelenleg még úgy néz ki, hogy az HBO Max-on lesz majd látható itthon (azért jelenleg mert nem egy példa volt rá, hogy a hivatalos sajtóközleményel szemben mégsem jött ki premierben)!
-
AD4MINATOR
nagyúr
Milliárdok nyomában
Billions (2023)
season 7 finaleNos, eljött ennek is a vége. Hiányozni fog, de ebben ennyi volt, azt is el kell ismernem.
Remek, sőt briliáns párbeszédek voltak benne, aki kicsit is otthon van a pénzügyi világban és mellé még értette is az apróbb USA specifikus utalásokat, az biztosan jól szórakozott.
Paul Giamatti és Damian Lewis remek ellenfelet alakítottak egymásnak az évadok során, aztán mikor már kezdett leülni a sorozat, jött Corey Stoll váltásként, aki sikeresen gatyába rázta a sorozatot és új vért adott pár évadra még.
Jól megírt, kitalált mellékszereplők voltak, mindenkinek megvolt a hátsószándéka, a motivációjuk ismertek voltak a nézőnek és a sok évad során megvolt az íve a sorozatnak.Végülis ha összeszámolom, 7 évad azért sok nézéssel töltött idő, sok epizód, jelen esetben ez 84 epizódot jelent 40-50 néhol akár 60 percekkel számolva.
Vannak olyan sorozatok, amik űrt hagynak maguk után a néző szívében. Ez egy ilyen nekem.
-
Captain Fall (2023)
Cpt Jonathan Fall kalandjai, aki a világ legrosszabb hajóskapitánya, és ezért ideális jelölt a Caribbean Queen éppen megüresedett kapitányi posztjára - .a hajót ugyanis egy meglehetősen gátlástalan csempész-társulat üzemelteti, akik a rendszeresen bekövetkező lebukás esetén mindig a kapitányt dobják a busz alá
A sorozat a humoros animációs műfajban versenyzik - miután semmit nem csinál igazán rosszul, és kisebb-nagyobb időközönként tényleg vicces, epizódról epizódra megúszta a kukázást - hogy aztán a 10. rész végén a fő konfliktus közepén félbremaradjon. Mint kiderült, a sztori 20 epizdóból áll, de a második 10-esre nincs megrendelés, és könnyen lehet, hogy nem is lesz - szóval ez megint a tipikus sorozatos szarakodás, és jár a hatalmas fuck you a készítőknek. 5 pontot megérne maga a tartalom, így viszont 4/10. Szerintem ameddig nincs kint mint a 20 rész, addig nem érdemes vele foglalkozni.#értékelés
-
Frod
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Justwatch szerint nincs sehol, marad a "téka".
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A Fargo sorozat elérhető most valamelyik streaming szolgáltatónál? Google kidobta az HBO Max-ot és az AppleTV-t is, de egyiken sincs fent.
-
válasz
Nordic
üzenetére
Olvastam angolul, majd magyarul is (nagyon gyorsan megjelent). Nagy kedvencem volt Chnadler karaktere is, de Perry is a valós életben. Nagyon sajnáltam a vele történteket, de már az is kész csoda, hogy életben maradt ezek után. Sajnos gyanús egy szívinfarktusra a kádban, aztán lehet, hogy még meg is fulladt. Én is 54 vagyok, gyászolom.
R.I.P. Oriic képénél nincs jobb erre.
-
Atomgeszi
nagyúr
Fargoba is szépen beszivárgott egy kis
menekültáradat érzékenyítés.. A történet szempontjából abszolút nulla, de tényleg, abszolút semmi köze nem volt a történetnek ahhoz, hogy szegény szaudi kisfiút megmentette egy fehér rendőrfőnök házaspár, akik úgy fogadták be a semmiből... -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én két epizód után jégre tettem. Vannak benne elszórva zseniális megmozdulások / megszólalások, de a többsége ugyanaz az igénytelen szar arckaparós komédia, ami a kereskedelmi TV-kből is folyik. Kár, az uristen@menny.hu azóta már sokat látott gárdájától többet vártam.
-
Megnéztem az Ördög órája (The Devil's Hour) sorozatot. 1 évados.
Hát az utolsó részben a magyarázat egy kissebb fajta Black Mirror epizóddal felért, annyira csavaros volt.Nordic
Perry recounted his lifelong struggle with addiction to alcohol and opioids
Kivette ő is akkor a részét az életből. -
Nordic
Közösségépítő
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
Asszem' jól tippeltem:
EXCLUSIVE:
#Loki Producer Eric Martin teases us for more banger episodes incoming in #LokiSeason2.
“Thanks for all the Episode 4 love, but buckle up, because Episodes 5 and 6 are gonna go bonkers and are the best of the series.”, quotes the producer.Erősen elgondolkoztam rajta megvárom az utolsó részt és egyben nézem meg, de a Facebook naponta dobálja elém a spoilereket.

-
BitRider
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszönöm, ez nicns meg, rámegyek.

-
Ryder62
őstag
Loki 2. évad 4. rész.
Elég lapos rész, bár a végére beindult, és persze hogy ott jön a stáblista ahol már érdekessé válni a dolog.
Amúgy már kezdik már agyon bonyolítani a sztorit. Ez a heti bontás pedig csak ront a helyzeten.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Marsra magyar! (season 1)
2023Magyar áldokumentum-szitkom, amit a KMH FILM és a Magyar Telekom hozott létre Pusztai Ferenc producer vezetésével Végh Zsolt és Kálmánchelyi Zoltán alkotott és rendezett.
Húha, hát vannak gondok, hogy finoman fogalmazzak. Az nyilvánvaló volt, hogy The Office-hoz esélye sincs ringbe szállni, de hogy az őszi azaz első évad második fele mennyire kritikán aluli lett arra nehéz szavakat találni. Eddig se volt egy nagy eresztés, de az évad második fele kifejezetten pocsék sajnos. Kár érte, úgy látszik most se sikerült valami jót összehozni. Majd egyszer. Talán. -
Janaboy
Topikgazda
Loki vége jó volt, addig elment volt

-
Frod
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem meglepő, mivel Netflix saját gyártás.
Amugy valóban elég egyedi darab, és hálaég kerek egész, lezárt. -
volandy
senior tag
Trapped tényleg lenyűgöző sorozat! Nagyon jól megrendezett, és minden karaktere elképesztően életszerű.
„Izland egyik távoli kisvárosában a rendőrség nagy erőkkel próbál egy bűnesetet felderíteni, amikor váratlanul erőteljes vihar zúdul a településre.”
A második évad talán jobb, mint az első. Szerintem! De minimum egyforma.
Nekiállok a 3. évadnak. Van arról infó, hogy lesz e folytatás mert te is írtad, hogy:„jó lenne tudni, hogy megy tovább Andri élete” -
Komplikato
veterán
válasz
BitRider
üzenetére
Hát nem tudom mennyire jönne be neked, de ha nem láttad tehetsz egy próbát a Maniac-kal. Nagyon nagyon messziről talán a Severance-hoz hasonlít, de inkább semmihez sem. Nekem anno még virágboltból kellett beszereznem, de most már kint van pl. a Netflixen ha jól emlékszem.
-
wolf88
aktív tag
Páran itt is követtétek. A Paramount+ elkaszálta a Rabbit Hole-t!
-
BitRider
senior tag
válasz
Ragnar_
üzenetére
Jó, hát az alap.
Meg a Last of Us, az Arcane, meg a What we do in the Shadows is. Illetve az Expanse-t is végiggyűrtük. Csak jó lenne újabb gyöngyszemet találni. Az AI nem nagyon tud erre mit mondani, nehéz ízlést interpretálni.bobalazs: Bizony, jó kis kezdeti HBO sorozatok. Ilyen az OZ is Tom Fontana munkásságából. Mondjuk letölteni, pláne jó feliratottal kicsit esélytelen. Utóbbit végigjavítottam, de elveszett egy merevlemez hiba miatt :s
Janaboy: Ez az Under the Dome? Néztem egy darabig, de nem bírom az ilyen Lost receptet, ahol csak nyomatják a megmagyarázhatatlan misztikumokat feloldás nélkül. Akkor már sokkal inkább Eureka, az legalább cuki.
-
Jó ez a Sírhant Művek (Six Feet Under) én ezt nem láttam akkoriban mikor ment.
-
BitRider
senior tag
Tudtok ajánlani 1-2 sorozatot az uborkaszezonra, amíg nem jön a Severance, a Silo és az Andor új évada? Ami még tetszett, az az Altered Carbon első évada. A For all Mankind kezdi a sok irreális hülyeségével elveszteni az érdeklődésem. Sokminden stimmel, de nem képezték agyon magukat a készítők az űr és fizika témában.
Nagyjából ezek jutnak eszembe hirtelen, ami tetszett is, de nem sokkal többet találtam. Nehéz ezek után elmerülni a sok lame trailerben. Köszönöm!
-
makoss
veterán
válasz
volandy
üzenetére
Az a rész nekem sem tetszett de nem sokat van
#73307 radi8tor Érdekes, hogy
csak a jövőben tér magához, a többi idősávban már halottan érkezik 
#73308 Janaboy A nem túl távoli jövőben minden lehetséges
Ha azt nézzük 1993-ban ez a 2023-as év is igen érdekes lenne!
Internet, mobiltelefon, önjáró autó, stb
-
Yodamest
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Lajmund
üzenetére
Logikát és összefüggést, realitást nem kell benne keresni
De az nagyon jó mese, rengeteg mai divatos trendi dologgal. Azon amúgy egyik szemem sírt, másik nevetett, amikor arról volt szó, hogy mennyi korrupció ki fog derülni és hogy félt a rendőr hadnagy, hogy népi forradalom lesz.. Egyből eszem bejutott Magyarország, hogy itt még ki is lennének tüntetve a gaztettek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
volandy
üzenetére
Nem tudom, amint megláttam áttekertem.

Viszont volt egy kérdés a fejemben tegnap mikor megnéztem. De már elfelejtettem.
Ja igen!
Miért
halt meg általában az időutazó szemen lőtt pasi, ha másik alkalommal (legalább 2x) nem halt meg? Azért, mert nem kapott orvosi ellátást földön fekve? -
-
Nordic
Közösségépítő
Beacon 23 - erről még nem is hallottam, és mindjárt itt van. Nem néz ki rosszul, és legalább sci-fi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudnak nyetlixnél ha akarnak. Nézzétek, jó mini-sorozat! 4 részes csak.
nyugi, én is