Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
ST Strange New Worlds
Ez az éneklős epizód egy agyf*sz volt. A klingonok éneklése however, totál röhejes.
Mint a fürdős k*rvák.[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
"Ásoka"
valahogy kezd számomra laposodni...pedig van benne most néhány esemény .... de valahogy nincs (talán ez most ide a legobb szó) varázsa , ezen epizódok alapján el tudnám mondani kb az évad maradék részének "vázlatát" semmi "új" semmi meglepő vagy váratlan...csak kb mint ,hogy a 2-es jön az 1-es után a számsorban....talán meg tudnak lepni a maradék részekkel bár kétlem....
várnék már egy olyan sorozatot/filmet ami végre elengedi az idáig ismert főbb szereplőket, és nem nem akarok Lando sorozatot , sem újabb Skywalkert, csak valami újat és egyedit akár A Régi Köztársaságról vagy valami teljesen új dolgot, lehet már ezt az AI-től kellene kérni mert sajnos az emberi írók egyszerüen nem akarnak elszakadini ezektől a klisés sw-szereplők/dolgoktól!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
OPiiPO
veterán
válasz Nordic #72679 üzenetére
Foundation S2 felénél tartok, de eddig nekem is sokkal jobban tetszik mint az első évad. Simán úgy kell nézni mint egy az Alapítvány világában játszódó történetet és nem mint egy adaptációt, és akkor nézhetővé válik.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bobalazs
nagyúr
Billions S7E6
Mit keres Zelenszkij a képernyőn?
Damian Lewis és John Malkovich között a szinészi játék brilliáns. -
addikt
válasz Bad Pritt #72683 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, tudtommal pilot kész volt. Nekem a pilot nagyon tetszett, úgy rémlik nagyon régi cikkből hogy az AMC* csak szponzoráció miatt kért pár jelenetnyi újraforgatást a pilotba, mert TV, laptop vagy mi a gyíkom miatt csak egy bizonyos márka termékei szerepelhettek.
Belegondolni, hogy ízlésektől függetlenül anno az AMC-n egy időben futott a Breaking Bad, a Walkind Dead és a Mad Men, holy shit. A sorozatok királyai voltak és fel se fogták
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
KISDUCK
addikt
A lány a maszk mögött / Mask Girl
Ez megint ilyen next level shit. Storyról nem írnék semmit csak annyit hogy thriller, de ezt jól összerakták. Megtekintésre különösen ajánlott, trailert inkább ne nézzen az ember előtte, mert szerintem elspoilerezi az élményt.
-
válasz dellfanboy #72685 üzenetére
Az nem szinkronos.
Meg nem is jó, kellemetlenül klisés gagyi, de mondjuk nekem kb semmi sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Sajnos kifogytam a sorozatokból.
Tudtok ajánlani olyan szinkronos sorozatokat ami hasonlóan jó, izgalmas, akció mint pld.: a célszemély?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
mephi666
nagyúr
válasz VágniValó #72681 üzenetére
...ő pedig szerintem szakmában az egyik legjobb nagyon jók a karakterei, sorozatait pedig képes volt úgy felépíteni, hogy a BB és a Saul is kész-kerek történet... nem pedig rétes, ingadozó színvonallal... még az 1-2 filler epizód is jó lett, amit lazításnak betolt 50-60 rész közé... ez teljesen jó arány... nem pedig az, ami pl a last of us-nál, vagy a mandalorian s03-nál volt, hogy 8 részre jutott 3-4 totál indokolatlan filler, ami 1 lépéssel nem vitte előre a fő cselekményt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dellfanboy
őstag
hijack- ez tetszett, lekotott az osszes epizod,
lincoln lawyer s1, hat a suits utan eleg gyenge eresztes jogi oldalrol... nem is ertem hogy jott ossze neki a +7-es ertekeles imdb-n
billions s7 amit idaig lattam hozza az elvart szinvonalat, nekem tetszik
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Nordic
Közösségépítő
Foundation S2
Kezdésnek annyit, hogy az első évad számomra kicsit unalmas volt, nem is tudtam, hogy folytassam-e a sorozatot, de végül belevágtam. Persze ehhez újra megnéztem(nagyvonalakban, mert az unalmas részeket skippeltem) az első évadot, mert nem igazán voltam már képben a történtekkel. Másodjára nézve az S1-et már annyira nem volt vészes, de még így se adtam volna rá 6,5-nál többet egy tizes skálán.
Ehhez képest az S2 messze túlteljesített nálam mindent. Valahol az első évad színvonalára számítottam, de kellemeset csalódtam. Természetesen a látvány 10/10, viszont végre izgalmas is volt, annak ellenére, hogy így is bőven voltak számomra kicsit unalmas részek, viszont jóval kevesebb. Egyáltalán nem volt szenvedés néznem, nem forgolódtam a székben, mint az S1 esetében, hogy végre történjen valami. Az S2 nálam már simán kap egy 8 pontot.
Ami kicsit fura volt, ahogy
, nekem kicsit erőltetett volt. Értettem a lényegét, csak a megoldása volt olyan mehSalvor meghalt Ez a történetszál nem tudom mikor lesz izgalmas, mert marha nagy a kontraszt e között és az uralkodó történetszála között. Az utóbbi sokkal izgalmasabb, összetettebb.,főleg, hogy Salvor meg Gaal kapcsolata annyira nem működött nekem, semmi kémia nem volt a két szereplő között, és nekem még Salvor karaktere szimpatikusabb is volt. Mindenesetre, ha lesz 3. évad remélem legalább ilyen jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
A többi meg mára történelem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
senior tag
Szerintem a szamuráj filmek, sokkal jobban hozzák azt ami régen olyan varázslatos volt a starwarsban. Nem véletlen hogy a Zsivány egyesbe zatoichit raktak, és sikeres is lett. Amúgy megnéznék egy lézerkardos harakirit.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
válasz markknight #72669 üzenetére
Lehet azért, mert nincs benne erő meg semmi ilyesmi. De külsőségekben azért megvolt ez nagyjából. Nem rossz egyébként, de én sokkal-sokkal többet vártam.
-
addikt
Gratulálok az HBO-nak, hogy cancel lett a Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty
Ma kora reggel láttam az egyébként tökéletes 2. évad 7. részt és nem tudtam, hogy ezzel vége.BARMOK!Nem nézek kosárlabdát, nem vagyok fan stb, de ez volt a kedvenc jelenleg futó sorozatom, teljesen elmerültem a világában, és az egyedi narrációban meg a színészi alakításokban.
Nálam 10/10, 1883 és The Terminal List óta nem koppant az álkapcsom ekkorát új sorozattól..Erre...ahogy a legelső évad legelső része kezdődik, a sztori így nem éri el azt a pontot, csak mivel a studió dobta a cancel-t, így a legutóbbi részben alkalmazkodni kellett, amire az uccsó szószerinti egy percbe jössz rá. Ekkora sallert....
Így is jár a 10/9, de áá...ez dühítő. na majd mi lesz? lezáró film 10 év múlva, mint a Deadwood-nál?
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Andor (2022-) S01
Ha ez számít zseniálisnak, akkor milyen a többi?
Adott egy nagy vonalakban jó történet, amiből egy újabb klisés checkbox forgatókönyv készült. Nagyon vegyes a sorozat. Vannak benne jó ötletek, apróságok, de amúgy meg nagyon kellemetlen, s úgy tűnik ebből is csak kilopták a pénzt. A CGI azért hagyott némi kívánnivalót maga után és a kellékek meg pfff, pl amikor nagyon drága alkatrészekként beállított hőcsöves processzor hűtőket mostak, akkor csak röhögni tudtam. Ez a tipikus jólvanazúgy kategória. Egy 250 milliós sorozatnál?
Nincs a történéseknek súlya ebben a sorozatban, egyszerűen én nagyon nem éreztem. De pátoszos zene meg van hozzá, így eléggé idegesítő az összkép. Pedig lehetne, de valahogy az egész kivitelezés borzalmasan rossz, nincs lelke. A legkellemetlenebb talán az a jelenet volt, ahogy a Luthen ahogy
. Miért kellett ezt? Habár amegszabadult azoktól a TIE fighterektől meg az lézeres izé -kínzó eszköz is erős versenyző, szvsz nagyon snowflake dolog, pedig nem rossz ötlet, de a kivitelezés borzalom. A Legó Gulág meg egész ötletes, de azt is kellemetlen volt nézni, ahogy a szoba vezető hozzáállása megváltozik, egyszerűen nem lett rendesen megírva, csak checkbox jelleggel.sikoly És még lehetne beszélni sokmindenről, pl a forradalmista áthallásokról, ami szintén szekunder szégyen volt a mini-Marx kiáltványával, stb. És nem azért, mert hülyeség, hanem mert nagyon rosszul lett kivitelezve.
6/10, azaz ha akció, akkor hadd jöjjön; de ha dráma, akkor meneküljünk!
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Pitterix
őstag
A mangát nem ismerem, de ez a sorozat beszippantott. Teljesen. Még napokon keresztül bírtam volna nézni.
A karakterek a világ, a zene, a történések.
Kár, hogy csak ennyi részt csináltak...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #72659 üzenetére
Igen, ez ugyan az a teaser ami a gamescom-on is volt (ott kicsit rosszabb minőségű volt a leak). De Todd azt mondta ott, hogy a publikumnak majd jön egy másik hamarosan.
Amúgy az 'The Acolyte'-ból is van egy valós teaser kint a neten valahol.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
Van kint leak a Fallout teaserből, elég beteg királynak néz ki. Mondjuk a top komment alatta még jobb volt: watch out Bethesda, the community can't fix a TV series.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
válasz grizlisandor #72651 üzenetére
Akit kiküldtek eleve halálra ítéltek! Ez volt eleve a cél. Vagyis igen a szkafandernél direkt olyan szigetelést használtak, ami szándékosan nem alkalmas arra, hogy elássa a feladatt. Éppen annyira szigetelt, hogy pár percig életbe tartsa az embert, aki el szeretné mondani a bent lévőkkel, hogy kint minden rendben, és hazudnak nekik (és ezzel is takarításra kényszerítsék). A halottak meg ott vannak, csak eleve már maga az elrettentés nagyon sikeres, mert kvázi nagyon ritkán küldenek ki bárkit is (és ezért volt nagy dolog, hogy rövid időn belül ennyi embert küldtek vagy ment ki). Ezért a kint lévő holtestekről valószínűleg az idő már gondoskodott. Vagyis betemette őket a por, vagy az is lehet, hogy mivel eleve maga a szkafander se bírja hosszú ideig a kinti levegőt (elbomlik, elszíneződik, vagy ahogy már írtam belepi a por). De attól még látszanak a felvételen, és volt rá utalás (mutatás, hogy ott van xyz). Ha nem látszanának (vagyis csak úgy eltűnnének), abból már rég botrány, lázadás lett volna. “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
Twisted Metal
10/5"- Főnök, mit gondol?
- FOS!
- Najó, de ha összeáll?
- Ja, akkor még lehet sz@r!"Ez a Twisted Metal. Cringe ahogy kezdődik, a közepére megszoktam és elkezdtem megkedvelni a hébe-hóba felbukkanó humor miatt, illetve Sweet tooth nevű karakter miatt, aki kb többet emel a színvonalon, mint azt elsőre sejteni lehetett.
Nem azzal van a baj, hogy szándékosan B-Thrash, hanem hogy azt se képes hozni konstansan. A sorozat ettől függetlenül néhol kellemes meglepetést okoz pár jelenet erejéig, majd a lezárásban ismét beköszön az idiotizmus és az igénytelenség. Anthony Mackie szokásához híven abszolút közepes, de a bohém jellem néhol jól állt neki (jobban mint a dráma), az hogy ez a csávó miért ilyen sikeres számomra örök rejtély marad, mint pl Jimmy Fallon.
Stephanie Beatriz se erőltette meg magát egy ilyen szerepért, de nyilván köröket ver főhősünkre. Fele annyit se ér a sorozat, mint amit ráköltöttek, de hát ilyen időket élünk.
Második évad majd háttérzajnak teljesen jó lesz valami uborkaszezonban.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Janaboy
Topikgazda
Tudod hogy működnelk a sorozatok.. Kell a ragaszkodás az egyénekhez, hogy szeressék őket, ettől lesz a sorozat is szerethető.
Ez meg nyilván olyan változtatás ami a könyvben nincs, itt így oldották meg.
Ami meg a ae füle se farka dolgokhoz, általában mindig az a gond hogy nem érjük meg a végét hogy teljesen legyen a kép.
Reméljük a Foundationnel nem így lesz.Janaboy
-
grizlisandor
veterán
Silo
Megérte egybe darálni a sorozatot!
Ha eltekintünk pár apróságtól én azt mondom, hogy csodálatos egy sorozat!
Az, hogy elkerülte Juliette a kamerákat, vicces volt, csak tanult valamit a Mission: Impossible mozikból! Fura, hogy Juliette nem foglalkozott az ajtóval a mélyben. Fura kettősség van, hogy kint kivetítik a zöld környezetet, de a holttestek hova lettek? Miért estek össze, meg volt cinkelve a szkaffandert záró ragasztó, de Juliette a csoda hőálló ragasztóval lett szigetelve? Én várom a folytatást, hogy hova fogunk kilyukadni.
Kövi sorozat Afterparty S02 vagy a Foundation S02 lesz, amit nézni fogok.
-
Ribi
nagyúr
válasz Janaboy #72623 üzenetére
Valószínű úgy, hogy a rendes írók elmentek szabira és az egésznek semmi értelme.
Sajnos a könyv miatt nem tudom hova tenni ezt a kell főszereplő aki évszázadokon keresztül ott van dolgot. Emiatt pedig az egész sorozat sem arról szól amiről a könyvek, és valahogy az az érzésem a költő sem tudja miről is szól az egész. Valamiért olyan érzésem van mintha a Raised by Wolves -esből merített volna a szerző. És pont annyira se füle se farka az egésznek. Csak történnek a dolgok és habár elvileg vezet valahova, az egész csak úgy van. -
Laraxior
titán
Jézusom ez a Pacific hol volt eddig, óriási sorozat
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Janaboy
Topikgazda
-
markknight
veterán
válasz WayneGace #72642 üzenetére
Nem tolom túl ez a Disney SW-je. Nyomi Kylo Ren (nem vicc egy 12 éves szintjén áll a karakter), kiherélt vinnyogó Luke, tehetetlen Finn aki mindig Reyért kiabál stb.
Ahsokára visszatérve: Az a tanácstag aki Herának beszólt, az a pilóta akit úgy rángatnak ahogy akarnak, de mondhatnám a Marokk nevű placeholder inkvizítort aki egy csapás volt Ahsokának, vagy a csicskuló Baylant aki szintén egy női karakter akaratát követi.De a mostani részben is
benne volt Anakin lefegyverzése, meg a hajó aki el akarta cibálni Ahsokát annak a pilótája is nő volt nyilván. [ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz markknight #72639 üzenetére
Kicsit túl tolod szerintem. Ahsokában ki a balfasz férfi?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72639 üzenetére
A Mátrixot hagyják békén, nem kell a csavar meg egyebek, bennem trilógiaként él tovább.
Engem jobban zavar hogyha valamihez méltatlan folytatást csinálnak mint semmit. Lehetne ezerféle tartalmat csinálni, de inkább a sikeres frencsájzokból próbálják kisajtolni az utolsó utáni centet is. Van rengeteg alapanyag, könyv, képregény/manga film vagy sorozat amiből lehetne egy jó akármit csinálni, de jövedelmezőbb meglévőket (amik sikeresek voltak) tovább nyúzni. Az utóbbi scifi sorozatok közül a periféria érdekelt, de ha jól emlékszek a sztrájk miatt kasza lett. -
markknight
veterán
válasz KISDUCK #72637 üzenetére
Én még a Zsivány egyest is rühellem ezzel a csotrogány fake Han Soloval együtt Sorozatból a Mandalorian season 1 volt jó, de aztán oda is beitta magát a szar és hála a Disney feminista propagandájának, a főszereplő ott is ki lett túrva a saját sorozatából. Ez az Ahsoka is csak arról szól, hogy erős csajok vs balfasz férfiak. Na, most ezek mellé ne akarjunk lmbtq-t meg további szexuális dolgokat, pont elég ami most van
Én azt vallom, hogy ez a Disneys SW olyan amilyen, de ez a helyzet sokkal jobb mintha nem lenne semmi. Ott a Mátrix, bőven lehetne miből meríteni, erre néma csönd. Pedig az univerzum elég kafa, főleg ha kiderült volna h Zion is egy virtuális valóság, bőven lehetett volna csavarni rajta.
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72633 üzenetére
Hát az új hullámos diznis star warst miért is nézzük? A filmek a zsivány egyest leszámítva gyengék voltak az új generációból. Sorozatokból a Boba Fet korrekt volt, a Mandalóri első 2 évada jó volt, a 3. olyan "meh" lett hogy képtelen voltam befejezni. Az obi one-t szintén nem tudtam befejezeni, az ashoka-t nem szólom le, mert nem néztem bele, de ennyi csalódás után már nem is érdekel annyira hogy belekezdjek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz markknight #72633 üzenetére
Annyival pontosítanám, hogy aki egy közepesnél kicsit is jobb filmet/sorozatot szeretne, az keressen magának egy másik univerzumot.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bobalazs
nagyúr
Star Trek Strange New Worlds, 2. évad 2. részén olyan jót aludtam mint a bunda. Azért a végére felébredtem, és ahogy gondoltam. Happyend. Mivel Fő-mellékszereplőről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #72629 üzenetére
Szerintem meg aki romantikázni, spirituálisan feltöltődni neadj isten hokizni szeretne, az keressen magának más univerzumot. A Star Wars-t nem ezért nézzük. Én 30 év alatt ilyenbe bele se gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
válasz Rigormortiis #72629 üzenetére
Igen, még a Star Trek sorozatok is jóval bevállalósabbak ezen a téren.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Rigormortiis
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ryder62
őstag
válasz Rigormortiis #72619 üzenetére
"Nem értek hozzá és nem olvastam utána, de Szájas és a színes hajú csaj tuti ollózni fognak."
Úristen
-
Frod
addikt
Do you see the white shadow?
-
Janaboy
Topikgazda
Foundation s02x10
Hát igen..kemény rész volt ez is..
Azt értem hogy eltér a könyvtől teljesen, de nem baj, nekem tetszik.Viszont egy dolgot már egy ideje nagyon nem értek..
Hogy tudott ilyen fejlett Kriptát építeni Hari? Hogy tudnak az emberek rácsodálkozni, hogy ilyen létezik? Ez nagyon fura.. Amúgy az is nagyon fura volt, hogy ott volt a fejlett személyes pajzs a Terminuson de nem használták semmire? Janaboy
-
paatrick
őstag
Bármennyit is írtok erről az Ahsokáról, egyszerűen mióta láttam ezt a videót nem tudom komolyan venni:
Obi Wan - Luke, did I ever tell you about Ahsoka Tano?
Ezzel szerintem ki is maxoltuk az AI beszédkészítőt. Be lehet zárni a projektet
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Rigormortiis
veterán
Belekezdtem én is az Ahsokába. Nem tudom, mi vezérelt, régebben néztem a Clone Warst-t, azt hiszem ő volt Szájas, whatever.... Alapvetően egy Star Wars vagy Marvel film/sorozat elé úgy ülök le, hogy pontosan zéró elvárás van bennem. Szórakoztasson kicsit, ennyi.
Ehh. Ami tetszik, az a zenei rész. El sem hittem, de időnként hasonló zenék csendülnek fel, mint amik a Blade Runner 2047-ben. Meg úgy alapból jól szól az egész és magával a képernyőre kipakolt látvánnyal sincs baj technikai oldalról.
És ennyi is a pozitívum. Nem értek hozzá és nem olvastam utána, de Szájas és a színes hajú csaj tuti ollózni fognak.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mephi666
nagyúr
válasz minek?:S #72617 üzenetére
jó volt, összességében tetszett jó volt látni a régi szereplőket, Vader-t, lézerkardozást meg mindent... annyi, hogy utolsó részben az a 20perc búcsúzkodás nekem hosszú volt... tetszett az is, hogy bátran nyúlt a 2005-ös Revenge of the Sith-hez, ami magasan a kedvencem a 9 számozott rész közül (ott még bíztam 2005ben, hogy ha ezt a szintet viszik tovább a lezáró trilógiára, milyen jó lesz...)
amin kicsit meglepődtem: hogy képesek voltak indulásnak egy néger nőre nagyon gonosz karaktert szabni? már azt hittem, hogy Disney-nél kinőttek valakinek a tökei... aztán gyorsan leesett, hogy "ez lesz ám a csavar: a végére szentet avatnak belőle, vagy minimum mártír lesz" ...be is jött "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
minek?:S
őstag
válasz mephi666 #72604 üzenetére
jézus
Majd ha befejezted a Kenobit, kíváncsi leszek a véleményedre.
(#72615) stoon
+1. Csak, hogy egy klasszikussal éljek: A SW azért SW, mert SW. Nem tudom leírni mitől az, de a környezet, feeling, karakterek, zenék teszik azzá.
Apropó, egy megjegyzés az Ahsoka 5. részéhez:
Belenéztem a Jedihistóriák azon részébe, ahol
Anakin úgy tanítja Ahsokát, hogy a klónok lőnek rá. Ugye ott egy ponton Ahsoka feladja és Anakin mondja neki, hogy azért adott ilyen nehéz feladatot neki, mert "élet és halál" forog kockán. Szerintem baromi jó áthallás így az utolsó lecke, hogy "élet vagy halál". [ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
KISDUCK
addikt
válasz volandy #72606 üzenetére
Ja, állat lenne minden műfajnak külön topik és amikor az ember benéz akkor meg:
Amúgy is uborka szezon van már jó sok éve, normális tartalmat nehéz találni, néha előbukkan egy-egy gyöngyszem. Most hálivúdban megy a sztrájk, minden tolódik, amúgy se kár értük egy-két folytatást leszámítva, bár így még kevesebb sorozatról lehet beszélni a topikban.
bónusz: filmes topikba dobj fel egy tenetes kérdést -
stoon
addikt
válasz minek?:S #72594 üzenetére
szerintem is az űrcsaták szerves részei a SW.-nak , nem csak a fénykard "lóbálás" + maga az egész megjelenités a környezet ....más egy star terek és teljesen más a Star Wars! és még emlithetém a babilon 5 -öt is akár....mindnek más a feelingje..... vés mindegyiket másért szeretjük....
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Frod
addikt
válasz Komplikato #72613 üzenetére
"A One Piece a 140M után 145M órát hozott a Netflix-en múlt héten. Nyilván eléggé frontloaded, nem egy The Night Agent (168M, 216M), de kábé, mint a Queen Charlotte (148M, 158M), és ugye előbbi minden idők 4. legnézettebb angol nyelvű újonc sorozata a Netflixen, utóbbi pedig a 7., szóval, ha jól tartja magát az anime-adaptáció, top10-es lehet."
by junkie[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Kering valami hír róla, hogy a One Piece-t most már a Netflix ki akarja bővíteni HAT szezonra. Gondolom ilyenkor még csak a következő gyártását rendelik be, de érdekes. Ennyire jók voltak a számok?
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz radi8tor #72603 üzenetére
jaj, hagyjuk már. fanszőrvíz az, amikor a rogue 1-ban belebotlanak Ponda Babába és deformált arcú cimborájába, vagy a mandalorianben Cobb Vanth Anakin fogathajtóművével furikázik, általánosítva: olyan dolog, aminek a cselekményhez semmi köze, csak a superfan így tud csinálni, amikor meglátja.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
volandy
senior tag
válasz WayneGace #72608 üzenetére
Igazad van!!!!!
Talán!Nekem elég egy film-sorozatcím! Megkeresem, megnézem a bemutatót, kik játszanak benne. Ott már látom, hogy érdekel vagy nem! Írhatja bárki, hogy ilyen meg olyan jó, attól még nem biztos, hogy másnak bejön!
"Az Ápolónő(The Nurse) az azonos című könyv alapján készült, ami Dánia legszenzációsabb büntetőperét dolgozza fel, a rendezője pedig megegyezik a sokak által nagy kedvenc „Gesztenyeember” című dán krimi rendezőjével (Kasper Barfoed). Az új minisorozat a Nykøbing Falster kórházban történt halálesetek igaz történetén alapul. Más szóval, ez egy igazi dán bűncselekmény, és nem tévesztendő össze a "The Good Nurse" című korábbi alkotással, ami amerikai sorozatgyilkos "nővérről" szólt. A dánok ismét remekül megtalálták a legjobb szereposztást, remek alakításokat találunk minden figurában, de ebből is kiemelkedik a két központi szereplő: Pernille, aki új diplomás nővérként indul a pályán, új munkahelyén, a dániai Nykøbing Falster Kórházban találkozik Christinával, a sürgősségi osztály ápolónőinek állandó szupersztárjával. Josephine Park tökéletesen hozza Christina figuráját.
Fanny Louise Bernth élesen és árnyaltan játssza Pernille-t, aki kezdőként küzd a körülményekkel, majd lépéseket is tesz a rejtélyek felderítésére. A sorozat hatalmas előnye a sallangoktól mentes négy epizód, a gyártási módszere pedig valóban elragadóan dán, abban az értelemben, hogy nincs benne felesleges dráma. A valós eseményeken van a hangsúly, és ez rendkívül illik a történetmeséléshez, ami semmit nem von le a történet feszültségéből, sokkoló erőszakosságából."Energikus és miközben elhiteti velünk népszerűségét, mégis sejteti, hogy valami rejtőzik a felszín alatt. -
Frod
addikt
válasz dellfanboy #72609 üzenetére
A sztrájk miatt megnevezetlen időpontig el lett halasztva.
(amúgy jó eséllyel már jött volna most ősszel, a forgatás áprilisban ért véget)[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
boys s4-rol van vmi hir? mikor jon mar?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
WayneGace
őstag
válasz volandy #72605 üzenetére
A szerintem nézhető kategória nem egy velős ajánlás. Egyébként nyilván arról alakulhat ki párbeszéd, amit többen is láttak, néznek. Lehet ajánlani több jó sorozatot, koreaiak például tudnak újat mutatni. Viszont, ha a topic látogatók közül talán 2-3-an nézik nem is azonos időben, akkor nem vaszínű, hogy ki fog alakulni róla részről részre történő beszélgetés.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
volandy
senior tag
válasz radi8tor #72603 üzenetére
Az a helyzet, hogy olyan sok hozzászólás van ezekkel a sorozatokkal kapcsolatban, hogy ha valaki ajánl valami mást, akkor nagyon sokat kell visszatekerni ahhoz, hogy elolvassa! Nem tudom, hogy kinek mennyi ideje van végiggörgetni 2-300 hozzászólást!
Itt van pl.: The Nurse dán sorozat. Igaz történet alapján! Kasper Barfoed rendezte! Szerintem nézhető kategória és „csak” négy rész. -
mephi666
nagyúr
válasz minek?:S #72593 üzenetére
...Darth Maul lezüllött és beugró szerepet vállalt az Insidious-ban
ui: elkezdtem ezt a Kenobi-t... az első részben elég "Depi-Van Kenobi"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dethroner
veterán
Olyan érzés olvasni titeket, mintha szinte nem volna más sorozat csak star wars meg szuperhősös.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest