Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz
jonnyjoker01 #57298 üzenetére
Közeljövőben biztos nem, David Fincher elég elfoglalt de még ha ő nem is lenne probléma ott vannak a színészek.
Személy szerint egy spinoff sorozatot előbb tudnék elképzelni. -
Mik76
senior tag
válasz
Aventador91 #57294 üzenetére
Tavaly kaszaltak...
-
Aventador91
őstag
mindhunterről nincs hír?
-
negyven2
veterán
válasz
Maxxy10 #57291 üzenetére
Valójában ez volt Rogen-éj eredeti ötlete, csak azóta se tudták megvalósítani, de ettől függetlenül a produkciós munkálatok nem álltak le. Aztán jött az animációs sorozat ötlete, hogy amíg nincs film, legyen valami (gondolom, hogy megmaradjanak a jogok, pluszban azt könnyebben lehetett megvalósítani is).
-
Maxxy10
addikt
Úgy nézki INVINCIBLE sorozatból lesz live action film.
-
headhunter86
senior tag
Why Women Kill S2E1
Fuhh, ez jó kis kezdés volt. Szerettem az első évadot is, de ez most teljesen más.
Egy idősík, új sztori, stb. Karakterek szerintem megint zseniálisak. A csak aki anno Fargo-ban is játszott nagy kedvenc, itt is rohadt jó szerepet kapott.The White Lotus 3 rész után
Nagyon bejön ez is, semmi különleges, de egy jó hangulatú, mosolyogtató sorozat.Ted Lasso S2E1
Nekem ez most nem szólt akkorát, mint anno. De várjuk ki a végét, bár szerintem a karakterekben / sztoriban nincs annyi újdonság, mint az elején. -
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik, hogy lesz For All Mankind 4. évad is. [link]
-
Elektrosokk
veterán
Them
Szerintem nagyon jó lett, pedig még két rész hátravan...Zseniális a színészi játék, szinte érezhető a feszültség...
-
oriic
HÁZIGAZDA
For All Mankind
1-2. évad
Pár perce fejeztem be. Huh hát ez azért odavágott rendesen.
Imádtam.A földi jeleneteknél néhány "drámázgatás" kicsit uncsi volt talán, de ez legyen a legkevesebb, összességében nagyon odatette magát a széria. Volt itt akció, dráma, csavarok, fantasztikus űr-jelenetek, Defcon-2... Jöhet a 3. évad jövőre és irány a
.Mars ( Gordo-Tracy Kicsit még meg is könnyeztem őket.
)
-
Maxxy10
addikt
Who Killed Sara? 3. évad berendelve.
Deperature 3. évad berendelve. -
k-adi
nagyúr
Mi kis falunk 5. évad
Végre sikerült ezt is lepörgetni.. hát eléggé elfáradt már ez is, túlzott erőltetett poénok tömkelege jellemzi ezt az évadot.. Nem tudom hogy végül lesz-e új évad de mintha azt olvastam volna valahol hogy lesz.. de talán nem kéne már.. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó thrillert? Mint a Valhalla gyilkosságok,Trapped, Eastwicki rejtélyek. stb. Ha lehet ne Netflixről és HBO Go -ról, mert azok már mind megvannak.
Esetleg valami jó sci-fi sorozat is jöhet. De ne ilyen Star Trek...
Jó a régebbi is, nem vagyok csak az újra ráfeszülve.
-
-
gyuromoj
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ted Lasso
S02E01Engem nem fogott meg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Pitterix #57264 üzenetére
Atomjaira rombolná szerintem. Nekem eddig nem volt igazán bajom ezzel a woke kultúrával, lehet mert nem is nézek annyi woke terméket, de ez valami elképesztő élmény volt negatív értelemben. Legyünk őszinték, a Masters of the Universe nem a jelenlegi kultúrkörnyezetbe való, ennél macsóbb, tesztoszterondúsabb produkciót maximum az Arnold-féle Commandóval termelt ki a 80-as évek (basszus még a főszereplő neve is He-Man, ennél több nem is kell
) , szóval kicsit felhúztam a szemöldököm, mikor Kevin Smith azt mondta, az eredetihez hű folytatást tervez.
Na hát sikerült olyan távol kerülni tőle, hogy jelenleg 4.7-en áll IMDb-n és ez is főleg az amúgy kiváló animációnak szól. Az egész történet, a karakterek, párbeszédek, minden katasztrofális, abszolút nincs meg a régi hangulat, sikerült a szimpi karaktereket is ellenszenvessé tenni, az újak semmit nem adnak a sztorihoz. Teelával soha nem volt bajom, itt rendesen csikorgattam a fogam minden hülyeségén és az egész show-t rá húzták fel, ráadásul valami agybeteg felszínes módon szó szerint kimondatták vele kapcsolatban a woman empowering mantrákat.
A férfi karakterek természetesen csak asszisztálnak, már ha benne vannak, mert pl. He-Man nem is szerepel szinte az egész évadban, ami megint egy hihetetlen döntés, Man-at-Arms is csak beköszön. Bezzeg a nők és főleg Teela megoldanak mindent is, nekik jut eszükbe minden jó ötlet és joguk van haragudni minden hülyeségért. Komolyan nem tudom, hogy lehetett volna ennél antipatikusabbra megírni Teelát, kimaxolták a negatív mércét az utolsó részre.
Az meg csak hab a tortán, amolyan bónusz gyász, hogy a trailerek, poszterek, minden promo anyag He-Man központúak, szóval totálisan tisztában voltak a készítők azzal, mit is vár a nép és úgy reklámozták az egészet, mintha meg is kapnánk, aztán jöttek a pofonok a girl powerrel. Nem mellesleg Kevin Smith egy hazug szar mellé, mert azt mondta pár éve, nem ez lesz, aztán premierkor derül ki, hogy mégis, amivel nem is lett volna akkora baj, ha ezt előre kommunikálják normálisan és felkészítik a nézőket.
Nagyon gány munka, teljesen szétvertek és az út szélére hajítottak egy újabb retro ikont, pedig lenne ilyenekre igény és pont emiatt nem értem, miért kellett így kifacsarni pont egy He-Man sorit (mert ha emlékszünk, az eredeti címe He-Man and the Masters of the Universe, na itt a He-Man teljesen kimaradt).
Ott a She-Ra, tök jó lett, hű az eredetihez, remekül van megírva és egyáltalán nem ilyen over the top feminista szar.... Mondjuk nem meglepő, azt nem a Netflix csinálta. -
radi8tor
MODERÁTOR
Augusztus 8-tól
-
gyuromoj
veterán
-
k-adi
nagyúr
Cseles csajok
Good Girls SEASON 4
finaleÉvadzáró egyben sorozat záró is volt. Meglátszott a fáradtság már az évadon, a zárás meg összecsapott a kasza miatt. Összességében jó sorozat, vannak benne jó párbeszédek és poénok, stb. de a végére elfáradt.. ha így nézem még időben jött kaszatibi
-
gyuromoj
veterán
Lucifer S06 szeptember 10.
-
Bad Pritt
félisten
Valaki elkezdte rajtam kívül az új Masters of the Universe netflix szutykot? Van egy találó IMDb kritika róla: 8 for animation, - 6 for the story and writing. Tökéletes vélemény.
-
Janaboy
Topikgazda
Trollhunters Rise of the titans
Hát nem ilyen végre számítottam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Beesett fél év Apple TV+ így elkezdtem a For All Mankind sorozatot. Első rész alapján nem tűnik vészesnek. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest