Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

válasz Enzolord #46124 üzenetére

Azt mondták jön, pedig eredetileg egy évadot terveztek, de ha jól tudom (ha tévedek majd kijavítanak) teljesen más szereplőkkel. Amúgy én is nagyon várnám, mert nem csak a CGI volt benne ezerszor jobb mint sok nagyköltségvetésű mozifilmben, de még a történet is jó volt, egy pillanatra sem unatkoztam.

(#46116) Mik76: Nekem mind két sorozat benne van a top 5 -ben. A BB bizonyos részeken kicsit talán humorosabb és nem olyan sötét hangulatú mint a Peaky Blinder, ettől függetlenül mind kettőt imádom. Egy gengszter családról szóló dráma, mégis milyen legyen, hogy hiteles tudjon maradni, ha nem brutális? Már a Sunshine c. film óta Cilian Murphy az egyik kedvenc színészem, de a Peakyel szerintem igazán felért a csúcsra, nagyon jól áll neki ez a karakter, nagyon erősen hozza. Most azért antipatikusak, mert abból élnek, hogy gengszterkednek (habár ugye van legalális bizniszük is) vagy úgy alapból is? Ha az előbbi, erre csak azt tudom mondani,hogy aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha megkettyintik. Szóval egy gengszterekről szóló sorozatnál nem kell csodálkozni ha gengszterkednek.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák