Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz norbi0604 #4199 üzenetére
Jaja, nézem a pilot megjelenése óta, nagyon eltalálták. A három kulcsszereplő nagyon jó és nekem kifejezetten tetszik, hogy a hidegháború idejében játszódik, nincs még a mai technikai őrület.
SPOILER
Tegnapi részben azon jót röhögtem, hogy a DMV-nek kiküldték a halott KGB ügynök fényképét és az FBI-os nagyfőnök hozzátette, hogy örömmel fizetik a DMV dolgozóinak a túlórát amíg átnézik a jogsikat. Semmi futtattassuk le a rendszerben kicsi kínai rendszergazdával....
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
norbi0604
aktív tag
The Americans midseason újoncot próbáltátok már? Erősen berántós, mondjuk ez szubjektív vélemény de érdemes egy próbát tenni a dzsunkiknak.
-
kmarci25
veterán
válasz #54715584 #4195 üzenetére
Így gondolom én is. Legszívesebben streamelném, mert én is azonnal kukázom, miután megnéztem. Az azért fura, hogy pl. fuso-n (ami egy smart tv-s, streamelős, ingyenes applikáció/szolgáltatás) fenn vannak ezek a warezes cuccok magyar felirattal... Criminal minds, TWD, The Following. Csak az a gond vele, hogy SD, úgyhogy azért általában marad a töltés.
Ha normális áron elérhető lenne, akkor igénybe venném. Dvd-t tuti nem fogok venni, sztem már semmilyet sem, hacsak nem adatmentésre, de arra is jobb egy hdd."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
válasz spammer #4194 üzenetére
Hjaj, igen, ez így van, de most próbáltunk legális forrásokat keresni, mindenki tudja mit jelent virágboltból kölcsönözni
De egyébként meg ha lenne rá lehetőségem, hogy hasonló árban tudjam nézni az amcsi csatornákat, mint amennyit a mostani kábelszolgáltatóm elkér érte, gondolkozás nélkül dobnám ki a UPC-t és váltanék
Szereznék DVR-es beltérit, aztán hajrá[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #4193 üzenetére
Vannak benne, Sherlock, Dr. Who, Torchwood, de szerintem minden, még a spanyol Bárka vagy Internátus is. Animék is asszem. De kérésre hozzáadnak adatbázishoz olyan sorozatot is, ami nincs. Van toplista, statisztika stb.
szerk: nem érdemes rugózni ezen a warez/nem warez dolgon, aki külföldi sorozatokat néz naprakészen (eredeti nyelven), az szinte mind letölti (99%), más alternatíva nincs, nem fog senki várni hazai megjelenésre, TV-s premierre, ami ráadásul szar is. Én pl. megnézés után le is törlöm, tehát csak "kölcsönzöm"
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
válasz kmarci25 #4191 üzenetére
Azért warez, mert pl. az eztv.it oldalon vannak torrentre és oldalra mutató linkek, de no problem, ennyitől nem szabadul ide a moderátor sereg
Azt viszont nem tudom, hogy van-e fizetős rendszer... Netflixen sztem vannak fent sorozatok, sok csatorna oldalán meg lehet nézni az egész epizódokat, iTunesból is megvásárolható szerintem, a baj csak az, hogy valószínűleg nem elérhető a szolgáltatás Magyarországon. De nem tudom, mert nem kellett még utánuk néznem. Ha érdekelnek ezek a legális lehetőségek, akkor érdemes utánuk nézni.
Viszont azt nem tudom, hogy a műholdas műsorszórással mondjuk mennyire megoldható ez a dolog? lehet vannak ilyen csomagok-kártyák is még?
De a legegyszerűbb még mindig az, ha olcsón megrendeled évad végén az adott lemezt, csak ugye akkor várnod kell évad végéig(#4192) spammer sajnos nem tudom megnézni melóhelyről, vannak benne BBC-s sorozatok is? Mennyire követi a világ nem csak angol nyelvű sorozatait?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #57919488 #4184 üzenetére
Whatnext.eu - magyar nyelvű sorozatkövető rendszer.
-
kmarci25
veterán
válasz #54715584 #4190 üzenetére
Nnaa. Hát ez az. Kabaré! Miért nincs pl. on demand lehetőség? Vagy miért nem csinálnak pc-re, smart tv-re, androidra olyan alkalmazást ahonnan online streamelhető egy rész?
(Jó persze, azért nem mert túl kicsi a piac az USA-hoz képest, és nyilván nem is érné meg, de akkor is.) Én ezt így saját jogon nem is hívnám warez-nek (bár akkor ezek szerint mégis az).
Befejezem az off-ot, nagyon eltértem a topik tárgyától, bocs."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz #54715584 #4188 üzenetére
Akkor sorry, már nem tudom szerkeszteni... Akkor ezek szerint egy jutyúbon lévő sorozatepizód is wareznek számít??? Ne már...
Azért gondolom, hogy nem az, mert ezeknek a nagy részét nem is lehet nálunk legálisan megszerezni tudtommal. Persze ahol elérhető az adott kábelszolgáltató, ott előfizetsz rá és oké, de nálunk hogy nézed meg jogtisztán?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz #57919488 #4184 üzenetére
Az eztv.it-en rögtön letöltő link is van. (Remélem ez nem warez... ) Ráadásul ha regelsz, összeállíthatod a saját listádat, ahol mutatja, hogy melyik napon vetítik az adott sorozatot. Én ezt szoktam használni.
Kicsit puritánabb, mint amit a kolléga linkelt fentebb.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Van valami oldal ahol lehet látni, hogy éppen milyen sorozat melyik napon látható? Már kezd fárasztó lenni, hogy IMDB-n nézegetem egyesével a megjelenési napokat
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #4181 üzenetére
Hiába, nézz meg egy Boardwalk Empire-t, vagy ha már AMC, akkor Breaking Bad-et (vagy akár a The Killing-et, Mad Men-t), mindegyiknek élesebb/tisztább képe van Valószínűleg már eredetileg is ilyen képpel készítik, úgyhogy ez fícsör
Ja, Utopia 1x05 elég fasza volt, és már csak 1 rész
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Mostanában nem figyeltem a híreket nagyon. Arrow 2.évad berendelve? Igaz a hír?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kmarci25
veterán
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #4171 üzenetére
Héccáhupébe nézek mindent (ezt is), és elég sötét volt, direkt így csinálták. A kép alapján lehet, hogy a haja lóg az arcába, azért olyan furcsa, de szerintem a szájával is van valami... Mindegy végül is, nagyon nem oszt, nem szoroz
Amúgy a TWD 720p változatai nagyon rondák sok más sorozatéhoz képest, low bitrate vagy már az eredeti adás is ilyen, nem tudom, de szép, éles képű 720p rilizt ebből én még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem láttam még, de sztem a 720p-s verzióban nem lesz gond ilyenekkel, hogy nem látszik valami
-
spammer
veterán
-
kmarci25
veterán
The Walking Dead S03E09 Félévad nyitó epizód.
Hááát, nem is tudom... Másnak is vegyes érzelmei vannak? Nekem nem ütött nagyot.
SPOILER ON
Nem ütött nagyot, sem drámai részben, sem hentelés részben. Lehet, hogy nekem voltak túl nagyok az elvárásaim, de nem igazán hozott lázba ez a rész. Mikor néztem a 3. évad eddigi 8 részét (két részletben néztem, 2x4 rész), akkor az nagyon beszippantott, lehet azért, mert egymás után néztem őket. Ez kicsit nekem béna volt. Btw: kit lát Rick a börtönben? Az Lori lenne?
SPOILER OFF
Eddig nem tűnt fel, vagy eddig nem is volt ilyen, de nevetségesek a statiszták... Nézzétek az elején a bunyónál, meg a közepe felé, mikor Andrea beszél az emberekhez. Egy vicc, komolyan mondom, olyan mintha valami ripacs produkciót néznék, közel sincs a természeteshez...The Motive S01E01
Sima, átlagos, nyomozós sorozat, egy rész, egy eset. Annyi az újdonság benne, hogy az epizód elején megmutatják nekünk a gyilkost The Killer felirattal és az áldozatot is The Victim felirattal. Ez vicces volt. Utána ugrottunk oda, hogy már meg is történt az élet elleni cselekmény, nyomozók megérkeztek, és ahogy rekonstruálják, hogy mi történhetett, látjuk a másik idősíkban a korábbi cselekményt, aminek a gyilkosság lett az eredménye.
Van benne tökös nyomozónő, akinek remek intuíciói vannak, van benne sármos nyomozó, aki kicsit begyöpösödött, de azért jó nyomozó, és nagyon sok klisé. Meg néha egy kis következetlenség, pl. SPOILER ON fenn a padláson motoszkál a tettes, próbál kijutni a tetőablakon, ezt hallják a nyomozók, de mire felérnek, a gyilkos épp kicsusszan felül. Erre nem az a reakció, hogy fellármáznak mindenkit a környéken, hogy figyeljenek a tetőre, mert épp most mászott ki, akit keresünk, hanem sóhajtanak egyet, hogy "Hajjaj... meglépett." Pfff.... SPOILER OFF Megvan a második rész is, annak még adok egy esélyt, hátha, de sok reményt nem fűzök hozzá."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mikuland
tag
Valaki látott már a Célszemély 14. részéhez feliratot? Én nem találok és már nagyon nézném...
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Sétáló halottak folyt....hurrá! Spartacus, sok cici, vesztek a rómaiak....hurrá!
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #4159 üzenetére
Ok a Prométeusz-os rész állat lesz.
Más:
Pilot-ok:
"Intelligence
készítők: Michael Seitzman
szereplők: -
történet: Főhősünk agyába egy mikrochip került beültetésre, amitől számítógép-szerűen látja a világot és dolgozza fel az információkat. Építettek is köré egy cyberbűnökkel foglalkozó ügynökséget."Ő, újra jön egy Chuck, vagy rosszabb esetben egy Jake 2.0?
____
"Beverly Hills Cop
készítők: Shawn Ryan
szereplők: Kevin Pollak, David Denman, Brandon T. Jackson + a pilotban Eddie Murphy
történet: A Beverly Hills-i zsaru-filmek folytatása, amiben Axel Foley fia üldözi a bűnt. A helyszín pedig… Beverly Hills!"Lol, ez most komoly???
____
"NCIS: Red
készítők: Shane Brennan (NCIS: LA)
szereplők: John Corbett, Miguel Ferrer, Edwin Hodge, Kim Raver, Scott Grimes, Gillian Alexy
történet: A kezdeti sorozat (JAG) spinoffjának (NCIS) spinoffjának (NCIS:LA) a spinoffja. Utazó ügynökök lesznek, akiket mindig ott vetnek be, ahol éppen szükség van rájuk. Backdoor pilot lesz, tehát az NCIS: LA egyik epizódjában mutatkoznak majd be az új arcok."Erre meg inkább nem mondok semmit... -.-"
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Supernatural infók:
8.14 promo (lehet teljesül a Kevin-es kívánságod spammer )
8.15 Man’s Best Friend with Benefits (febr. 20.)
DEAN IGAZÁN NEM KEDVELI A BOSZORKÁNYOKAT – Egy Kevin nevezetű rendőrtisztet (vendégszereplő Christian Campbell), aki a boszorkánysághoz fordult, miután egy ügyön Sammel (Jared Padalecki) és Deannel (Jensen Ackles) dolgozott, rémálmok gyötrik, melyekben ártatlan embereket mészárol sorra. Mindazonáltal, amikor a gyilkosságok valóban kezdenek megtörténni, Samet és Deant Kevin “bizalmasa” (vendégszereplő Mishael Morgan) keresi fel, hogy segítsenek – de a testvérek nem biztosak benne, hogy meg akarnak-e menteni egy boszorkányt.
John Showalter rendezte, Brad Buckner és Eugenie Ross-Leming írta az epizódot.
8.16 Remember The Titans (márc. 6.)
ISTENEK VS. ZOMBIK – Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) ledöbben, mikor egy lehetséges zombi-ügy esetében nyomoznak, ahol egy amnéziás férfi (vendégszereplő John Reardon) minden nap egyszer meghal, majd feltámad. Miután a férfit megtámadja Artemisz istennő (vendégszereplő Anna Von Hooft), Sam és Dean rájön, hogy a férfi nem zombi, hanem egy isten, egészen pontosan Prométeusz.
Steve Boyum rendezte és Daniel Loflin írta az epizódot.
8.17 (márc. 20.)
A 8.18 epizód címe “The Apple Dumpling Gang”-ről “Freaks and Geeks”-re változott.
8.19 “Taxi Driver”
8.20 “Pac-Man Fever”[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
A CW berendelte a Supernatural 9. évadját.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
törölt tag
válasz #54715584 #4135 üzenetére
Sajnáltam én is a sorozatot de már az 5. rész környékén jött a hír, hogy sajnos ennek nem lesz S02.
Utána próbáltak több évad előretervezést (szerintem) normálisan lezárni ami elég jól sikerült csak látható, hogy nem egészen így kellett volna lennie.A másik amit érdekesnek találok az a SupNat.
Mintha nem lettek volna megelégedve az eddigi S08. történetével és most van egy új vonal amin szerintem elmennek. Mire elkezd valami kialakulni vége az S08-nak és elhúzzák az S09. közepéig a dolgokat -
kmarci25
veterán
válasz mayday00 #4147 üzenetére
Épp ez az, hogy szeretem. Ebben nem volt semmi irónia, szarkazmus. Sztem egy nagyon jól összerakott sorozat, Michael C. Hall remekel benn, egyedül Deb karaktere nem stimmel nálam, néha nekem mű, nem ismerek embert, aki így reagálna bizonyos helyzetekben.
A másik amit szeretek benne, hogy ugyanabból az alapsztoiból teljesen másfelé ment a könyv-sorozat és a tv-sorozat. A tv-sorozatban egyre inkább emberré válik a főhős (annak ellenére, hogy váltig állítja magáról, hogy nem az), ezzel együtt kevésbé él "normális", emberi életet: a kapcsolatai mindig tönkremennek, vagy eleve rossz emberrel próbálja (ld. Lumen vagy a legutóbbi szőke - a neve nem ugrik be, de nagyon szép nő), vagy ugye "kisiklik" a dolog, mint Ritával, akit megölt a Trinity-gyilkos (de tul.képp ez is Dexter hibája, ha előbb kapja el, akkor nincs gond). Mindeközben egyre inkább emberként érez, emberként dönt, vagy éppen mérlegel a döntés előtt.
A könyvekben én úgy érzem, hogy nincsen fejlődés, ott megmarad Rita, meg a gyerekek, minden könyvben egy komolyabb gyilkos után szaladgál Dexter, aki majdnem lebukik, de aztán mégsem. Nem "alakul" emberré, ugyanolyan hideg, számító ember-színész, mint ahogy megismertük. (Néha ez a verzió érdektelenebb, mint a másik.)
Gondolom emiatt váltak el az eredeti író (Jeff Lindsay) és a forgatókönyvíró(k) útjai, asszem a harmadik évadban változott a főcím és egészült ki ezzel: Based on a novell by Jeff Lindsay: Darkly Dreaming Dexter, ami az első könyv."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz mayday00 #4145 üzenetére
Már reagálok is: konkrétan nem rendelték be a 9.-et, de nem is jelentették ki, hogy nem fogják, ahogy sixx is írja a cikkben, valószínűleg a nézettség dönti majd el...
De hogy fog hiányozni, jajj!!!"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz mayday00 #4113 üzenetére
Dexter is nyári sorozat lesz. Június 30.án indul a új évad, mondjuk ennek én csak örülök, meg sokan mások.
De félő, hogy ez lesz a utolsó évad...Én azt olvastam, hogy berendeltek még egyet és az lesz az utolsó, úgyhogy még van egy júniusi biztos, és utána valószínűleg egy 9., lezáró évad.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mikuland
tag
Wow! Touch második évad! Ezt is szeretem, nem bírok a függőségemmel!
-
Mikuland
tag
válasz Pitterix #4141 üzenetére
Ezaz! Ha a pasilovereket ignoráljuk, finom cickós nénik tágítják a pupillát!
Ződ íjász: a 13. részre mennyi ismert színészt szerepeltetnek benne. Nem is rossz míg meg lesz a Célszemély felirat...
De már jöhetne![ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Pár óra és....
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Les Revenants
3.-résznél járok. Idáig 10/8. Nagyon tetszik. Ajánlom másoknak is. 2évad is lesz.
A Les Revenants egy francia sorozat. Azért kezdtem el nézni, mert felkeltette a figyelmem a beharangozó: tudniillik, hogy egy meg nem nevezett kisvárosba visszatérnek a holtak. Ne zombikra és vámpírokra gondoljunk rögtön, ezek olyan franciás holtak. Mindegy, hogy mikor haltak meg (van, aki harmincöt éve, s van, aki négy évvel a történet előtt), egyszerűen hazaballagnak. Nem tudják, hogy halottak, nincsen emlékük az utolsó órákról, percekről. Hazamennek, be a házukba, szobájukba, és ott szembesülnek rokonságukkal.
#4135) monstre
Last Resort ma 21:00 től pro 4 en magyar premier. Dupla résszel.
Touch 2.évad első rész megnézve. 10/8.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most értem végig a Last Resort című gyöngyszemen. Picit csalódott vagyok, valamit nagyon elcsesztek a készítők.
Az első pár rész jó volt, engem rögtön megvettek kilóra, utána a 4-5 résztől pedig leült a sorozat, és a 10 rész után tért csak magához. Az utolsó 3 rész pedig egyre jobban felpörgött, a végén már azt éreztem, túlságosan sok mindent akartak nekünk megmutatni a készítők, amit nem 13 részre terveztek.
Az utolsó rész második felében nagyon szépen átrendezték a viszonyokat, szóhoz sem jutottam, az utolsó 10 perc történéseiből pedig nyugodtan ki lehetett volna tölteni a lelanyhult 4-10 részt és még egy második évadra is bőven elegendő anyag maradt volna, sőt, zseniális cliffhangert kaphattunk volna, ha folytatódna.
Sajnos azt érzem, hogy a sztoriban nagyon-nagy potenciál volt, mégsem éltek vele. Sajnálom azért, a fentiek ellenére tetszett és érdekelt. Mivel 13 rész van összesen és már lehet darálni, akinek tetszik az előzetes, az nézze végig. -
-
spammer
veterán
Na végigküzdöttem magam a GoT 2. évadján. Az utolsó előtti rész nagyon jó volt, az utolsó sem volt rossz, főleg a legvége, az ütős lett Viszont a többi, hát, én sokszor nagyon untam. Egyszerűen alig mozdult a történet, csak a sok karakter meg a sok pofázás, nagyon széjjel volt darabolva az egész... Igaz, az első évad sem volt pörgős, de ez még talán annál is lassabb volt. Meg hát nagy fantasy rajongó sem vagyok, de akkor is... Egyébként gyönyörű, nagyon igényes munka továbbra is, látszik, hogy a HBO tolja bele a lóvét, csak kicsit felélénkülhetne már az egész. Remélem, hogy a harmadik évad már jobb lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem a True Blood-ot. Hát érdekes egy sorozat, de itt legalább nem csillognak a vámpírok. Valami főszál is lesz egyébként? Oh én balga magyar szinkronnal kezdtem nézni, a fekete csaj hangja valami nagyon irritáló lett.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
válasz Pitterix #4128 üzenetére
Nem ez a legnagyobb problémám vele, ez a legkisebb dolog, még el is nézném, ha rendes képregényes sorozatot látnék, de ez nekem nem az.
"Nekem még akkor is bejön"
Nincs ezzel semmi gond, sokaknak bejön, nem vagyunk egyformák. Számomra a mozifilmek között is ritka a jó képregényfilm, nemhogy TV-ben.
-
spammer
veterán
válasz mayday00 #4126 üzenetére
Ajánlom a sorozatjunkie-t (pilotok esetében különösen).
-
mayday00
őstag
Indult a Touch 2.évada. valaki látta a pilot-ot? Vélemény?
-
mayday00
őstag
Revolution. 10rész megnézve..Király rész volt, sorozat is nagyon jó. Jobban bejön mint az arrow.
Március végén folytatják csak.
-
S e t h
nagyúr
Fringe búcsú
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mikuland
tag
Ezt látta már valaki? A Hatfield-McCoy viszály. Az amerikai polgárháború és utána lévő idő, két család viszálya. Nekem tetszett.
-
mayday00
őstag
Touch 2.évada ma indul.
Egyik kedvenc sorozatom volt, várom a újabb évadot"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Mikuland #4111 üzenetére
Ne is mond, tudom milyen ez a sorozat,,függőség".
Vagy 7-8 at nézek egyszerre.. És idén ki tudja még hány új indul..Meg a régiek folytatódnak.Dexter is nyári sorozat lesz. Június 30.án indul a új évad, mondjuk ennek én csak örülök, meg sokan mások.
De félő, hogy ez lesz a utolsó évad...Lehet sokan nem tudják, de a Person of Interest-nek a első évad, legelső része 2 féle képen jelent meg.
Volt egy sima verzió, ami ment a tévébe..Meg volt egy ,,extended.pilot." ami a dvd, Bd lemezen volt.
Külföldön kiadták dvd-n ,Bd-n. Sok extra jelenet van benne."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Mikuland
tag
válasz mayday00 #4109 üzenetére
Ok! Már a 14. részre csorog a nyálam. Nagyon jó a cselekmény és a karakterek is, az előző végén benyomták a bonyolító effektet.
A "nyilas Misit" is nézegettem, irigylem a szigeten megszerzett fittségét.
Néha már nagyon utálom magam ettől a sorozatfüggéstől.[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
The following 3. rész után..háát..lehetne jobb is. 10/6
De nézős mindenképpen meglátjuk mi lesz pár rész múlva.-"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Viszlát #4108 üzenetére
Első részt megnéztem én is. Nekem is bejött.
2 részhez jelenleg a magyar feliratot várom Remélem hamar elkészül.#4107) spammer
Arrow-ot mikor elkezdtem nézni, nekem se jött be. Majdnem kaszáltam, de így utólag jobb hogy nem tettem meg. 12. résznél járok, s bátran mondom jó a sorozat, kezd beindulni, pörögni. Én azt tudom ajánlani, akinek nem jönne be 1-2 rész után, ne kaszálja nézze tovább..Be fog indulni, jobb lesz
#4106) Mikuland
Célszemély S02, 12 résztől beindul, nagyon jó lesz...de nem lövöm le..
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
The Americans elso ket resze alapjan egesz jo kis kem/krimisorozat lehet belole, a szineszek jok, nincs egyertelmuen jo es rossz oldal, izgalmas az alaphelyzet. Persze van egy-ket bugyutasag, de semmi komoly.
Smasht nezi meg rajtam kivul valaki?
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #4105 üzenetére
Hát ha 20 centiről géppisztollyal nem találják el, többször sem (egy részen belül), akkor köszönöm, inkább nem kérek belőle A főhős nyilván nem halhat meg, de akkor nem kell így megírni/rendezni. Azért talán majd belelesek a 3-4 részbe is ma
"Egyébként meg ha egy szigeten vagy nyámnyila és túl kell élned, öt év alatt vajon mennyire leszel edzett ráadásul segítséggel?"
Hogy így nézz ki, ahhoz elég sokat kell keményen edzeni, ami még hagyján, de zabálni is, márpedig nem hiszem, hogy ott tömték hússal, meg fehérjékkel Persze lehetséges, hogy így volt, ha ez derült ki a későbbi részekből, akkor nem szóltam, csak mivel az első részben lakatlan szigetet mondtak, érdekes, hogy senkinek nem volt gyanús (mármint a filmben a szereplőknek), hogy kigyúrva tért vissza a "hajótörött"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spammer #4104 üzenetére
Nem 1-2 részt kell bepróbálni
Láttad, amikor szétverik, belelőnek, többször is? Vagy amikor kiderül, hogy ki az egyik gonosz bácsi?
Ahogy halad előre a sori, egyre jobb. Bár a 10. rész környékén megálltam, az nem is volt annyira jó, de szépen építkeznek.
Egyébként meg ha egy szigeten vagy nyámnyila és túl kell élned, öt év alatt vajon mennyire leszel edzett ráadásul segítséggel?
Szépen adagolják a sztorit, majd kiderül minden idővel. Azért mert neked az első rész nem tetszett, nem jelenti azt, hogy a többi is rossz Helyszínelőkhöz meg köze nincs.
Szóval szerintem akit érdekel, legalább 2-3 részt próbáljon be, aztán majd eldönti.
Félreértés esett, mert nekem úgy tűnt lebeszéledNekem az nagyon tetszik benne, hogy nem egy hőst látunk, hanem egy sérülékeny embert, akiből igenis néha kiverik a ... is ...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #4102 üzenetére
Visszajött a (magyar szinkronos első részben lakatlannal mondott) szigetről, úgy ki van gyúrva, mint aki ezzel foglalkozik. Modern város (napjainkban), excsaj (mert kell a nyál), meg bűnözőbácsikra vadászik parkolóházakban, persze ha 20 centiről lőnek rá, nem találják el (konkrétan ez volt az első részben), miközben ő lenyilaz mindenkit. Bugyuta az egész Nyilván nem úgy nyomozós, mint a Helyszínelők, de csak beleerőltetnek szerializált témákat meg képregényes alapokat, hogy így el tudják adni azt, amit 1000 másik sorozatban már unalomig ismételtek.... Semmi gond, ha valakinek ez tetszik, de (a jó) képregényfilm/hatás még a moziban is ritka, nemhogy egy CW csatornán futó sorozatban, ami köztudottat fiatal korosztályt célozza meg, és az sem árt, ha azok nők, ezért kapott olyan sok félmeztelen jelenetet a kigyúrt nyilas bácsi
Félreértés ne essék, senki nem akarok lebeszélni róla, sőt, mindenki próbáljon be 1-2 részt, csak úgy lehet dönteni. Nekem ez nem képregényes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #4102 üzenetére
Á, elbizonytalanítotok. Asszem inkább megvárom szezon zárót és egyben letolom. Ha meg lesz folytatás, akkor nézem majd folyamatosan. De ha már úgyis képregényes, én arra számítanék hogy egy két DC-s karakter felbukkan majd. Ok nem Superman-re gondolok, de akár Batman vagy bármelyik kisebb hős bejöhetne. Ha már képregénysorozatról van szó.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #4100 üzenetére
TV-m nincs, nem is nézek, majd max neten belelesek. (retekklubbos vagdosással amúgy is tököm teli van)
"Egy komoly, képregényes látványú/hangulatú/stílusú, átívelő szálas történetre kíváncsi lennék, de egy ilyen tucatnyomozós, amit képregényesnek akarnak álcázni, engem nem érdekel. "
Egyetértek, nekem ezért tetszett anno a Smallville, hétről hétre néztem a részeket. A tucatnyomozós téma nálam viszont nem játszik, ahogy nálad sem.Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
- Sony E 10-18mm F4 OSS (SEL1018)
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest