Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz S0m30n3 #3356 üzenetére
Hát igen...sajnos vannak benne így is logikátlanságok, de kezdik magukat összekapni és biztosan ütős lesz majd a befejezés.
Kár, hogy nem tudták ezt a színvonalat hozni mindig, bár tény, hogy sokszor megújultak...K_mester sjanos nem jó hír 666 díszletét állítólag elvitte Sandy, így várható volt a kasza. A Last Resortnál meg állítólag esett a nézettség... De nem értem én már ezt. Annyi sok szar sorozat van a sok buta embernek, a jókat meg befejezik...
-
gyuromoj
veterán
válasz S0m30n3 #3222 üzenetére
Köszönöm hogy szóltál. Elég szórakoztató volt, Nathan nem hazudtolta meg magát. Jó kis képességet kért, de én tuti maradtam volna annál amit kapott alapból. Simán lehetett volna azzal is sokat kaszálni.(pl. életbiztosítások)
Remélem lesz valami "imba" képesség a harmadik évadban.
Bele is kezdek gyorsan.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz S0m30n3 #3062 üzenetére
A How I Met Your Motherben is szerepelt még a Breaking Bad előtt Ted Mosby főnökeként.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
leslieke
Jómunkásember
-
Vladi
nagyúr
válasz S0m30n3 #2899 üzenetére
Én is ezeket mondanám, plusz a 666 Park Avenue-nak utánanézek. Hasonló az ízlésünk.
Ha bírtad a jerichót, léci sorold már, hogy miket nézel még.
(#2900) orichalcos:
igen sajnos. A néző nem számít, csak a nézettség.
(#2901) danih
Homeland. Nagyon várom.
il sole non sorge più ad Est!
-
MmDorian
őstag
válasz S0m30n3 #2883 üzenetére
Spoiler!!
ez mind a se4 jövős része, nem ?
Spoiler vége!!
mind1. más. aki a fringére azt mondja, hogy nem fogta meg, az csak az első 2 évadot látta. én is úgy voltam vele, hogy csak a csaj miatt néztem. and then came se3, nem volt megállás a végéig, egy ültő helyembe megnéztem a 2 évadot. brutál császáros.
-
gyuromoj
veterán
válasz S0m30n3 #2719 üzenetére
Most értem a végére és hasonlóan látom én is a sorozatot.
SPOILER
Tuti hogy Bill testében reinkarnálódott Lillith, mert a sikítása eléggé "csajos" volt. Kíváncsi vagyok mit fognak kezdeni vele, mert elvileg nagyon "tápos" karakter.(Még is csak egy Isten vagy mifene)
Sajnáltam hogy Russell Edgington-t ilyen könnyen kiírták, jó karakternek tartottam.
Többiről hasonló véleményen vagyok mint te. Talán még érdekes lehet a Warlow-os szál, amit pedzegettek és a plusz kis jelenetből kiderül hogy Eric "tesója" ismerheti.
Roman-t is sajnáltam kicsit, eléggé karizmatikus személyiség volt.
Reméljük nem cseszik el a következő évadot, mert ez nagyon bejött. Nem tudom meddig lehet még húzni a sorozatot, de szerintem 1-2 évad és kasza lesz, vagy jobb esetben maguktól fejezik be, mivel ez már eléggé a mitológiájuk "csúcsa".SPOILER
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz S0m30n3 #2696 üzenetére
Az eredetivel csak a sztori alapja közös, ha jól tudom. A történet már más irányba ment. Persze alapnak felhasználhatnák megint. Illetve volt még a sorozatban Lindennek egy régi, lezáratlan ügye, azt is fel lehetne göngyölíteni akár.
A kérdés, hogy sikerülne-e olyan jól, mint az első 2 évad Na majd meglátjuk, hogyan alakul, lesz-e belőle valami.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz S0m30n3 #2605 üzenetére
A Mad Men drámasorozat, melynek a fő motívuma a reklámszakma, ebből fakadóan viszonylag rétegsorozat. De persze a karakterek élete, családja, kapcsolatai is sorra kerülnek, csak az elején még a "szakmai" részek dominálnak, ezért sokakat elriaszthat, unalmasnak találhatják. Pedig nem az
Ha még ez a korszak, akkor Magic City. 60-as évek Miami-ja, hotel, maffiózók, szép nők Eddig 1 évad ment le. Ez is elég hangulatos volt.
szerk: egyik sem hasonlít az Alcatrazra, mármint nem epizodikus, nyomozós, hálistennek Viszont a korszakot mindkettő tökéletesen ábrázolja.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
gyuromoj
veterán
válasz S0m30n3 #2476 üzenetére
Az elveszett világ
Év elején az AXN-en is ment. Nekem is tetszett a sorozat, lehet majd beszerzem én is.[ Szerkesztve ]
-
-
doc
nagyúr
válasz S0m30n3 #2305 üzenetére
az elso egy-ket reszt kell tulelni az Internatusbol, amig megszokod (azert elegge mas elso ranezesre is, mint egy amerikai sorozat), onnantol viszont mar tudsz a sztorira figyelni, es beszippant
szerencsere nem mentek el dedos tini-ijesztgetos misztikus marhasagok fele, minimalis benne a termeszetfeletti, de az is inkabb csak szinesit
az elso egy-ket evad aranyos, izgalmas, aztan elkezd komolyodni, az utolso evad mar nagyon kemeny akciothriller (ott hullik el a meg eletben maradt foszereplok fele ) -
mondomén
őstag
válasz S0m30n3 #2305 üzenetére
Nekem van pár cím talonban. Előszedek majd párat, már a jóbarátok (HD) is kezd elfogyni szóval ideje valamelyikbe belekezdeni.
American horror story, Killing, Borgias S2, House of lies, Person of interest, Son of anarchy, Breaking bad, Braquo...Mostani nagy kedvencem a Shameless.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest