Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Last Resort 1x06.
Elég jó kis sorozat, eddig minden rész jó lett de remélem nem csak 1 évad lesz.
A Revolution viszont kezdi elveszíteni a kezdeti érdekességét, szinte semmi érdekes dolog nem derül ki csak a kis családias aggodalmaik mennek ezerrel.
-
leslieke
Jómunkásember
SupNat: 8x06: kellenek a visszatérő szereplők. Jót tesznek a sorozatnak. Szerencsére, a hírek szerint, többen is jönnek még.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Már itt is az ötödik rész, nézhető az is. Szerintem az se lett rossz.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
SPOILER
Az 5. rész fele annyira sem jó, mindenesetre abban is van wtf
-
GeneraL_XTX
veterán
Tudom nem a legújabb rész, de még csak most néztem meg a Walking Dead s03e04-et,hát elég durva dolgok történtek benne, csak néztem mint a moziban

-
leslieke
Jómunkásember
Battlestar Galactica - Blood And Chrome S01E01-E02 már megnézhető az első két részlet a filmből. Hát ez már nagyon hiányzott. A készítők nem nagyon vacakoltak, rögtön a mély vízbe dobták Adamát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
SPOILER
Emlékezett rá. Kezdeti hatása a dolognak.(illetve a két kopasz is csak a bejáratot látta, Peter meg odatalált, mert emlékezett rá, hogy hol jöttek be.Gondolj bele, utána jött elő a Neo féle kungfu tudás is, az elején az Observer nagyokat csapott rá. Aztán megkeményedett(na nem úgy.
) ment a hirig, végén az gyilok majd a teleportálás. Ezek után jött a mátrixlátás. Gondolom szép sorban jönnek elő a képességek. Windmark meg mintha kicsit mosolygott volna, tudja hogy valami gond lesz a sráccal. Nem véletlen hogy nem ment utána. Gondolom szépen sorban kezd most leépülni Peter, valszeg a légzésével is gond lesz majd, és szerintem elveszíti az emberiességét is majd. Ha nem hozzák be a Szeptember-es szálat, nem hiszem hogy a sorozat végére életben marad. -
giigz
veterán
Braking Bad 1. évad utolsó részt most kezdem.
Kár lett volna nem elkezdeni, tetszik a sorozat. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fringe 5x06
Na jönnek a problémák:

-
leslieke
Jómunkásember
Metal Hurlant Chronicles S01 E01-02: különálló részekből álló sorozat. Mindkét résznél próbáltak valami érdekes csattanót kitalálni, de sajnos nem sikerült. Egyszeri megnézésnél többet nem érdemel.
-
spammer
veterán
Csak az nézze meg, aki már látta végig a Breaking Bad 5. évadot (5x08-ig)!
Brutálisan jó videó! [link] All hail the King!

-
törölt tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Aztak**va

Köszönöm szépen
Ezek 80%-át láttam már vagy folyamatban van, szemezgetek a maradék 20%-ból.
Supnat: nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az előző évadban nagyon elcseszték Bobby karakterét (meg a sorit is), én abszolúte nem sajnáltam, hogy kiírták.
Nekem tetszik az új Bobby egyelőre, vicces és jól látszik a kontraszt
Bár nem tudom hosszútávon mennyire lenne jó. -
gyuromoj
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Californication esetleg?

(#3260) orichalcos
Bocsi, de nem értem hogy mire érted.
(#3266) monstre
Terra Nova, Alcatraz, Heroes, Misfits, Continuum, Al Barco, The Secret Circle, Pretty Little Liars, Journeyman, Lost, Supernatural, Flash Forward, Fringe, Game Of Thrones, Harper's Island, Invasion, Point Pleasant, Primeval, Sanctuary, Pushing Daisies, Reaper, Special Unit 2, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The River, True Blood, Highlander, Stargate sorozatok, Eureka, The Walking Dead, stb...
Hirtelen ennyi, nem tudom melyik lesz használható, remélem segítettem egy kicsit.
-
törölt tag
Sziasztok,
Ki vagyok éhezve egy jó kis sci-fi vagy misztikus vagy ijesztegetős esetleg horror sorozatra.
Tudnátok ajánlani valamit?
Sok mindent nézek, valami kevésbé ismert vagy esetleg régebbi sorozat is jöhet, nem baj, ha 1-2 évadot ért meg, csak ne legyen olyan nagyon klisés.Tippeket előre is köszi

-
spammer
veterán
válasz
mondomén
üzenetére
Én is követtem régen, meg még Patinkin után egy kicsit, de aztán beleuntam, ahogyan az összes hasonló nyomozósba.
Ennyi jó kábeles sorozat (és mozifilm) mellett egyszerűen időpazarlásnak érzem ezeket a 40 perces nyomozósokat.
(#3262) Jhonny06: mindennel végeztél?
Szerencsés vagy
The Killing megvolt már?
Na az KRIMI 
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A Criminal Minds milyen minőségű sorozat? Nagyon ilyen "tv-s", CSI jellegű nyomozós? Nézem a The Mentalist-ot is, úgyhogy az ilyenekből elég mostanában, de kéne valami hosszabb, mindennel végeztem.
-
gyuromoj
veterán
Misfits S03
Nathan-t nem bírták pótolni, de Rudy is jó karakter. Zombis rész és az évadzáró ütött. Sajnálom hogy Alisha, Simon, Kelly nem lesznek már tovább. Remélem a negyedik évad is nézhető lesz.
Supnat
Garth egy nagyon jó mellékszereplő, lassan jó lenne egy kis főszálat kapni ismét. -
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural heti része:
Garth...Á kész ez a csávó.

-
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem volt rossz ez. Bár kicsit más így Charlie nélkül, de szerintem ha összeszoknak, jó lesz ez
Egyébként Charlie előző menyasszonya (Chelsea - Jennifer Taylor) is már több karaktert alakított a sorozatban, szóval előfordult már ilyesmi
Biztos nincs elég színésznő, figyelembe véve, hogy mennyi nője volt már Charlie papának ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Nem is lett olyan rossz az első két rész, sokkal borzasztóbbra számítottam.
Egyébként Bridget már szerepelt korábban a negyedik évadban, akkor Herb húga / nővére volt és meg is volt Charlienak (vagy Alennek, erre már nem emlékszek), most meg már Walden felesége. Erre odafigyelhettek volna. -
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kicsit furcsa Zámbori Soma hangja, de majd megszokjuk

(#3252) hdman: How to make it-ből nem lesz több, 2. évad után elkaszálta az HBO
Nem volt elég nézett 
-
spammer
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
How to make it in America (Kergetjük az amerikai álmot)
Csak itt csórók a NY-i srácok, alulról kezdenek, és sajnos csak 2 évad, de feelgood, jók a zenék, jó a fényképezés is, nekem bejött.
-
GeneraL_XTX
veterán
Most végeztem az Entourage című sorozattal, imádtam, de úgy érzem az utolsó évad és főleg az utolsó rész eléggé össze lett csapva

Na mind1, tudtok amondani egy hasonló sorozatot ami jó?
-
spammer
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jaja, nézzük, kíváncsi leszek a Kucser srácra

-
Bjørgersson
félisten
Ma este fél kilenctől kezdik adni a Két pasi meg egy kicsi 9. évadát a Viasat 3-on, két részt is adnak egymás után. Hátha érdekel még valakit rajtam kívül.

-
S0m30n3
aktív tag
from sorozatjunkie:
Az AMC a Netflix-szel közösen (költségmegosztás!) már nagyon közel áll ahhoz, hogy bejelentse a The Killing 3. szezonját – a tárgyalások kezdésére írtunk, de az pozitív, hogy eljutottak a végstádiumig. A hírek szerint sokat segített, hogy a két főszereplő még szerződéssel rendelkezik, plusz Veena Sud, a showrunner állítólag egy erős 3. évadot vázolt fel.
-
S0m30n3
aktív tag
Új Supernatural jó volt. SPOILER:
egész rész alatt vártam, hogy Sam-hez vagy Dean-hez kerüljön az a nyomorék érme, szerencsére meg is történt. Újabban Sam-nek szurkolok, elvégre Dean sem kereste, amikor ő lent volt a ketrecben... még jó, hogy a rész végén Sam szépen kioktatta Dean-t. SPOILER OFF. -
leslieke
Jómunkásember
Újabb BSG: Blood and Chrome előzetes: [link]
-
bok92
addikt
A Terápia már a 12.résznél tart nálam, és egyszerűen imádom.Eleinte még elnéző voltam vele,hogy magyar sori, de egyszerűen annyira elragadott az egész,hogy alig várom,hogy megtekinthessem az újabb epizódot.Le a kalappal a készítők előtt!

-
leslieke
Jómunkásember
Spartacus: War of the Damned kezdés jaunuár 25-én!
-
ZCoyote
őstag
válasz
MmDorian
üzenetére
TWD spoiler
Ez az évad eddig nagyot ütött. A 2. után már kezdtem leírni a sorozatot de amit a 3-mal műveltek idáig az nem semmi.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt a Loris meg T-Bone-os dolgot meg merik lépni. Főleg a Lorisat.
Végre kicsinálták azt a rinyáló pics@t.
. Carl elég komolyan elintézte anyut. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arra leszek kíváncsi mi lesz Rickkel. A végén keményen összeomlott. -
törölt tag
Last Resort-hoz hasonlót tud valaki?
-
leslieke
Jómunkásember
Pénteken debütál a Battlestar Galactica: Blood & Chrome
"Battlestar Galactica: Blood and Chrome Trailer" - New Machinima Prime Series
-
S e t h
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Nekem nagyon bejött Idris Elba alakítása a The wire-ben, ezért bizalmat szavaztam neki, amikor ajánlották nekem a Luthert, bár olvastam volna inkább utána.
Sablon karakterek, az alakítástól sem tettem le a hajamat, a vége pedig amolyan befejezetlen, mintha érdeklődés és/vagy pénz hiányában nem folytatták volna, mert kimerült a sorozat.Elba maga jó volt, amolyan Dr.House nyomozóban ,de az őt körülvevő karakterek és maga a sztori erősen szürkítette a játékát.
A legemlékezetesebb dolog a sorozatból talán csak a főcímdal maradt számomra. -
gyuromoj
veterán
válasz
S0m30n3
üzenetére
Köszönöm hogy szóltál. Elég szórakoztató volt, Nathan nem hazudtolta meg magát. Jó kis képességet kért, de én tuti maradtam volna annál amit kapott alapból. Simán lehetett volna azzal is sokat kaszálni.(pl. életbiztosítások)
Remélem lesz valami "imba" képesség a harmadik évadban.
Bele is kezdek gyorsan.
-
gyuromoj
veterán
Misfits S02
Lassan kezd átmenni Heroes-ba. Ez az évad is bejött, remélem nem mindenki kapja vissza az eredeti erejét, hát ha kicsit érdekesebb lesz a sztori.
(#3216) chubii
Örülök hogy neked is elnyerte a tetszésedet. M.C.D. itt is megmutatott egy kicsit a tehetségéből. -
giigz
veterán
Breaking Bad az elsö ket resz alapjan kemeny cuccnak nez ki, nem banom, hogy elkezdtem, folytatom is tovabb.

-
spammer
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Hát a Sopranost én tv-ben kezdtem még anno, jó régen, szóval évek alatt néztem, ahogy ment, nem darálva, ráadásul szinkronnal, ami szerintem zseniális lett. Angolul egyben nézve még nem volt meg, úgy lehet, hogy más/tömény. Viszont nekem bejött úgy, ahogy volt
A Boardwalk is jó, azt is nézem, a készítők közül sokan dolgoztak egyébként a Sopranoson is. The Wire szintén nagy kedvenc volt, és a Shield is jó volt, kivéve 1-2 évadot, ami gyengébb volt, de a vége kegyetlenül ütött annak is. SoA még hátra van, majd egyszer 
-
chubii
senior tag
Ez a The Finder nagyon jóó
SPOILER ? - Michael Clarke Duncan az oldalkocsis motoron gubbasztva elég vicces látvány volt 
TWD sajnos átcsúszik holnapra, ma nincs időm megnézni. Viszont sikeresen belefutottam egy elég nagy spoilerbe interneten
Úgy tűnik az új rész közeledtével tilos 9GAG-et néznem -
S e t h
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én most néztem végig a The Sopranost, hét vegyes érzéseim voltak, nekem már sok volt a hat évad pszichologusostól, családi problémástul.Ha gengszter sorozat, akkor már inkább a Boardwalk Empire, na azt nagyon szeressem, de ami nálam idén viszi a pálmát, az a The wire, The shields és a Sons of anarchy, nehezen tudnék beléjük kötni, aminek viszont minden percét bánom, az a Luther.
-
MmDorian
őstag
TWD 3/4 spoiler
ez a rész kurv@ jó lett, azt kell mondjam. végre kiirtották lorit, szegény niggert viszont sajnáltam. egyik legnagyobb arc volt, elvolt, tette a dolgát, nigger volt. na mind1.
-
leslieke
Jómunkásember
SupNat 8x05: a vége remélhetőleg egy érdekes részt vetít előre, egyébként a szokásos volt.
TBBT 6x06: nehéz lett volna überelni az előző részt, de önmagában ez se volt rossz.
-
gyuromoj
veterán
Misfits S01
Fél 11 előtt kezdtem el és gyorsba le is daráltam a 6 részt. Azt kell hogy mondjam eddig bejövős az egész. Heroes feeling, de annál viccesebb, szórakoztatóbb. Ajánlott kategória részemről.
-
lorcsi
veterán
ez a 666 park avenue..első 5 része után nem valami nagy szám

az első 4 rész kb. ugyanaz..az 5.-ben volt egy kis extra..nem tudom mit hoznak ebből ki, ha iylen sebességgel történnek az eseményekspojler:
mert az hogy a gondnok csaj 10x lemegy a mosodába és 10x megijed..nagyon uncsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze jóval több történt benne, mint eddig bármelyik sorozatban, amit néztem, de akkor is hamar vége lett.
The Killing megvolt már? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SPOILER ? - Michael Clarke Duncan az oldalkocsis motoron gubbasztva elég vicces látvány volt

Janaboy