Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
www.eszemiszom.hu Bővebben: link
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
NoLF
veterán
válasz Scream007 #852 üzenetére
gondolom miből lehet... az ilyesmik mindig nagyon finomak és ízletesek.
Bővebben: linkThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BLiNk3r
senior tag
a gyömbérsört szeretitek?
nekem nagyon bejön, bár tisztán is az a kedvenc...már a sör -
NoLF
veterán
na most engem is lehet alázni, ütni verni, de egri bort iszok borsodi helyett
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Atesz2
tag
Talaltam egy cseh sort, ilyet meg nem ittam, aztan mondom megkockaztatom.. Radegast Klasik a neve, nagyon szolid desing-u, zold uvegbe vagy dobozba van. De kellemeset csalodtam, mar felkeszultem hogy ez is szar lesz, de egesz finom.. igaz csak 3.5%-os de ebbol adodoan kellemes, lagy ize van
Es aranyos, de topicba vago kep
Bővebben: link
Nem az en macskam, de en is megfogom tanitani neki''Itt fogyasztjuk b**meg, az ut kellos kozepen!!''
-
gege71.hu
addikt
Nekem meg megfájdítja a gyomrom ha 1-né többet iszom belőle (Beck's ről van szó még mindíg). Soha semmilyen más sör nem csinált velem ilyet. Ez is csak most az utóbbi hónapban. Vagy rossz szériát fogtam ki( ) vagy öregszem, vagy mittomén....
öööaz öregedés kilőve juteszembe. Heineken több is volt vmelyik nap és gyomrom szerette jól...
KOFF sört ivott már vki?
Aki kitalálja milyen nemzetiségű pia és hogy milyen állat van rajta bonthat magának egy sört
Én utoljára 89-ben ittam mikor kinn voltam eme országban...úgy emlékszem FINom volt...öö...asszem -
gege71.hu
addikt
Faterom borban bír kemény cuccokat venni. Mindíg mondom neki, hogy rendes bort ami valószínűleg szőlőt is látott az 900-1000 HUF felett van. Ami ez alatt az erősen tablettás jellegű egyéb kőolajszármazékokkal és atomhulladékkal dúsítva.
De hiába...ő büszkén mutatja mikor felugrom hozzájuk, hogy ezt nézd fiam 320 ft-ért micsod sárdonné... kóstold meg....
Na ilyenkor inkább kérek 1 HP-t meg egy sört a kínálást nem de az ajánlott cefretípust (320 huf sárdonné) finoman elutasítva.
DSe a non plus ultra, mikor névnapra vagy csak úgy viszek neki valami jobb fajta vörösbort (Thummerer Bikavért, vagy Dolyum-os Pinot Noirt), a lényeg, hugy 2k körüliek ezek akkor meg jön a nagy ötlettel, hogy van neki az a dunántúli félédes () faxtuggyami vöröse, majd azzal összeönti és milyen jó kis Cuvée lesz..báááhh... Na ilyenkor van ''De fater, ezgyalázat!'' mondás, keresztet vetés és egyéb rontásűzó mozdulat részemről.
Fater amúgy jóarc szal RESPEKT...na de ez a cuvée állatkodás
kicsit off
bocsesz -
NoLF
veterán
borsodi + vízipipa = teljes lazulás
-
MyKonzerv
senior tag
hubazz...tegnap miket ittam
nagyon kész voltam...
szal:
Edelweiss szűretlen--->borsodi+betyárkörte--->Amstel Bock--->csapolt Hoegarden és üveges Zlaty
critical mass alatt meg ittunk egy Gössert isHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
NoLF
veterán
na ma estére is bekészültem egy pár literes és félliteres borsodival, csak hogy csúszós legyen az este
-
gege71.hu
addikt
Két csapolt Stropramen hazajövetben, plusz most itthon 2 házipálesz + 2 Heini...hosszú volt a hét na....bontok is gyorsan még egy sört
-
MyKonzerv
senior tag
nem gáz egyedül inni?
péntek este? hétköznap még elmenne...nade pénteken? pff...
PH! és sör nem a legjobb progi estére...
ps: az asszony nem számít sörözőtársnakHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
az más
ma este jön át haverom, be vagyok tárazva én is
Paulaner szűretlen (dunkel - barna lenne vagy nem tom), Amstel és egy Radler (ajándék volt, még sosem ittam), 1.5l must és egy üveg pezsgő
majd elválik mi fogy el
de van még tartalékben Staropramen és Budweiser 1-1 üvegHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
NoLF
veterán
válasz MyKonzerv #883 üzenetére
hát itt a ma estére nincs semmi extra, elfogytak a borsodik úgyhogy vettem egy rekesz arany ászokot, kedvezményes áron, olcsóér jó sör ez is
egyébként a sörök enciklopédiája c. könyv szerint az arany ászok a nemzetközi piacon is megállná a helyét...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
MyKonzerv
senior tag
nos csapra vertem a Paulanert és tényleg barna búzasör volt
tökéletesen lehetett érezni mindkét sörfajtának az ízét
ja meg most is volt horvát sör a terítéken
PAN - strapapalack kivitelben
[Szerkesztve]Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
Integra
titán
egyik jóbarátom volt kint most párizsban és aszonta hogy hogy 8.4 meg 11 százalékos fejbebaszós söreik vannak
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MyKonzerv
senior tag
így van, de elbaszott egy húgyíze van a legtöbbnek (ilyenek vannak, hogy Amsterdam Navigator, meg van olyan sör, aminek egyszerűen 8.4, 8.6, 8.8 neve, mint amennyi alkohol van benne)
ittam ott malátásabb sört (elég erős whisky íze volt), az már nem tom, milyen néven futott
jah, meg az Amsterdam Navigatorban volt cukor, mint hozzávaló...
ja és ott kapni dobozos DesperadostHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
gege71.hu
addikt
válasz MyKonzerv #881 üzenetére
csomó embert kibasztak cégtől körülöttem pénteken...így...ahhoz fáradt és demoralzált voltam, hogy társaságban cefrézzek..inkább esti bódulat volt...lazítás.
Társasági nagytintázás hetedikére irányozva...
Akkor reggel irány Párkány(tankolás...nem csak a kocsiba) majd szokásos uticélunk Bakonybél...na majd ott lesz NEMEGYEDÜLIVÁS
Systerm shutdown meg REinstall
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
kötözzetek meg, megint iszom...
de most én is egyedül vagyok
úgy volt, hogy két haverom feljön, de egyikük elment, mert matekházija van, a másik meg meg sem jött (valszeg nem is fog, mert be van szívva)
Ittunk Staropramen lezak sört, meg whiskyt és most bontom a második Franziskanert
isteni finom búzasör ezHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
NoLF
veterán
na elfogyott az egy rekesz arany ászok amit szombaton vettem...
most vehetek másikat. egyébként szerintem teljesen jó sör.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
MyKonzerv
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok