Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
Voltam erdélybe oszt Ursus blackre egy picit rácuppantam... nem tudom miért de a kommersz fekete sörökbe nekem nagyon bejön, kár hogy itt nem forgalmazza senki sem.
Az android alkmazások közt megtalálható ratebeer -ben az első helyen van. ami kiemelkedő a komersz sörökhöz képest. De ahogy elnézem az alkalmazást, elvétve lelhető fel kifőzdés sör a kinti a kínálatban...
A kinti Hargitait ízre klasszikusnak nevezném, de ez sem lelhető fel itten.Sajnos.
Oszt ahogy elnézem csekély 15ik helyezést kapott, habár jobb sörnek titulálnám, mint amik megelőzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged