Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz jookomak #25209 üzenetére

:R

az osszefoglalo egyebkent szvsz zsenialis es a forumon par hardcore topikban van ennyire reszletes. viszont jellemzoen nemi tapasztalattal mukodik csak a reszletessege miatt es nem ir konkret soroket. utobbi jo, mert egyszerubben karbantarthato.

koxx: gondolkodtam egyebkent megemlitem a meadeket :DDD, viszont pl a 3Fonteinent az o ajanlasara probaltam ki es az ott a belga vonalon, okkal.

& Aranypatkány: egyebkent ezt ugy mondjatok, mintha ti nem vadasznatok a jo cuccokra neha ;) :DDD. de ertelemszeruleg Omnipollo Noat max akkor ajanlanek, ha itt svedeknel elne (nincs magyar megfelelo), meg ott a To Ol DIPA #04 (ez kb a BYM), sourbol a Dugges Tropic Thunder, buzabol Weihenstephaner, cseh itt draga de pl Bernard szerintem remek, belgabol meg ott a Chimay Bleuw es eppen van Het Anker Keizer Blauw.

---

btw, duggesnel van uj fozet, a lemon curd mega, a christmas mega, coconut beam es coconut cream. ugy nez ki mind a 15%os alapsorenek a variansa (ld Dugges Mega es Omnipollo Andromeda). erre ilyen 10-12 eur per fel literert mentek, gondoltam szolok, hogy nezz ra a szokasos boltjaidra mert ezeket imadni szoktad. a ket coconut sved belso piacon 4.3 folott van, ami jellemzoen vilagszinten top kategoria szokott lenni.

.LnB: kezdesnek ez jo :K

stiluson belul hatalmas szoras van, emiatt irtam, hogy kb az a belga pakk egyszerubb es tenyleg ad egy eleg jo attekintest, hogy mi merre van. aztan annak fuggvenyeben mi jon be, lehet optimizalni.

ha tudsz stilusokat illetve pontokat adni, hogy mi jon be, utana mi is jobban tudunk segiteni.

btw ahogy latod a topikban nincs akkora mozgas, de eleg sokan kovetjuk.

Új hozzászólás Aktív témák