Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4777) rinpocse


rinpocse
tag

Sziasztok!
Van egy F11M1E gépem, s anno vettem hozzá egy Avermedia Volar HD USB tv tunert. Minden rendben ment addig, míg egy napon (tegnap) beszoptam egy csomó trójait és még mit tudom mit nem. Eltartott egy darabig, míg kitakarítottam a gépet, s mint aki jól végezte a dolgát tévézni akartam a meló közben.

De igen ám, az állomások eltűntek. No, sebaj, újra scan, sorba rendezést követően ment minden szépen, mígnem lekapcsoltam a gépem, mert vendégeink jöttek. Miután elmentek gép, tv tuner újraindul, állomások sehol. Na, erre már kicsit összeráncoltam a homlokom, letöltöm az Aver honlapjáról a legújabb drivert, scan megint, működik minden, addig, míg ki nem léptem az alkalmazásból. Na a fenti műveletet megismételtem a gyári telepítő lemezzel is, de ugyanez lett a vége.

Nos akkor mi van, kérdem szépen magamtól! Valamiért nem tárolja el a frekvenciákat, vagy ahova tárolja azt nem találja meg? Na itt már elfogyott a tudományom. Természetesen volt CCleaner, Anti-malware és abrakadabra is , de semmi változás. Avast van a gépen. Talán valami féreg van a dologban?

Mit tegyek? :( Nem akarom újrahúzni a Win7-et.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.