Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4603) Vidala válasza i are robot (#4569) üzenetére


Vidala
senior tag

Engem is egészen hasonló kérdések foglalkoztatak, de végül egy F13M-nél kötöttem ki, és egyelőre azt kell mondjam, hogy jól döntöttem. Az Envy 17-nek ugyan jobban tetszett a kijelzője a háttérvilágítása, betekintési szögei miatt, illetve a 2 HDD hely. Viszont a melegedése szerencsére eltántorított, ami persze inkább a i7-nek, meg a brutál VGA-nak tudható be (is-is). Viszont ekkora teljesítményre már nincs szükségem, ez a szint is nagyon zsír. A kijelzője ettől még nagyon jó a Sony-nak, szép színek stb. A HDD-re meg a hibrid SSD-HDD lehet jó megoldás szvsz, ha ezt később annyira szeretnéd.

Mire használod, hogy ennyi ram-ra vágynál?
Írod, hogy munkára kéne elsősorban, emiatt viszont már dobnám is az Envy-t, arról nem beszélve, hogy ez a Sony jóval olcsóbb. (Nemrég láttam már 320K-ért is) Normál használatnál gyakorlatilag olyan csendes, hogy csak tök süket szobában hallod, miközben sehol nem melegszik.
Mindegy nem ragozom, egy picivel visszább olvasol (vagy rákeresel) írtam róla részletesebb "élménybeszámolót".

Kicsit más, de ide is vág: nekem a gyárilag telepített Win7 tökéletes, nem lassítja a rendszert (jó kraft + mem is vann benne), legalábbis észre sem veszem. Semmit nem töröltem eddig, legfeljebb nem használom. Viszont nincsenek ilyen gondjaim, hogy csak úgy magától felpörög a venti (ahhoz terhelni is kell a gépet rendesen), vagy valami nem működik (fényerőszabályzó, vagy gombok).
Szerintem aki teheti, mindenképp eredeti gyári Win-el vegyen gépet. Én még ilyesmivel sosem szívtam, csak ha én mókoltam utólag. Persze, ha egyszer sikerül jól felrakni, akkor kell egy ghost a rendszerről, aztán no more problem. :)

Szerk: akartam még mondani, hogy 7200-es Seagate HDD és Pioneer Blu-ray van benne. Ez utóbbi igen érdekes és kellemes meglepetés számomra.

[ Szerkesztve ]

CoVboy Forever!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.