Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20017) p_adam válasza Mirman (#20014) üzenetére


p_adam
addikt

[link]
persze ugyanúgy elfogult ez a cikk is és pont aggodalomra utal, hogy egyáltalán megjelent :)

A lényeg az, hogy nehéz megítélni, és minek előrendelni egy teljesen új kamerát a legdrágább áron, ha az ember még a kezébe se fogta, de a tudat is elég hogy oké már van ilyen gép, jó ami van nekem, nem kell eladnom semmit, csak várni az alkalomra.
Ha csak az anyagiakat nézzük, jó alkalom esetén rengeteget lehet spórolni (vagy rengeteg értékveszteség költséget felhalmozni).. Az A7III-ra is lehet majd ilyen akció adapterrel stb. de olyan sok esély nincs rá, és biztosan nem sokáig.
Vannak sokan, akik pl. írnak róla egy negatív review-t aztán visszaküldik, ezt nem tudom, hogy számít ezekbe a dolgokba bele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.