Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz axlfsi #55085 üzenetére
Nem, ez igazából már 11.04-én volt először akciós nem most 11.06-án.
És csabai MM-ben volt raktáron, már aznap mehettem volna érte de örlődtem, gondolkodtam rajta..
Igazából PC gamingra nem ez a legjobb választás tudom (más itteni fórumtárs is mondta), de ennyiért ki kell próbálni. Ilyen minőségi tv még nem volt a családban úgysem.Köszi.
Majd meglátjuk milyen lesz. Hétfőn jön hozzá meg a 4K 120 Hz-et tudó HDMI 2.1-es kábel. Arra kíváncsi vagyok.
Játékra elsődlegesen csak szinte FIFA-ra használom majd kontollerrel, ott szerintem meg lesz a 120 FPS fixen RTX 3080-al. Lődözös gamek pedig maradnak WQHD 144 Hz-es monitoron.[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz axlfsi #55092 üzenetére
Én ezt olvastam,hogy manuálisan felrakta , de nem túl jó . [Itt a link ]
-
Deck
titán
válasz axlfsi #55094 üzenetére
Sony's XH90 TVs cannot game at true 4K and 120 Hz
Nemrég olvastam.PS5
-
syler123
veterán
válasz axlfsi #55149 üzenetére
Leginkább az zavarna, hogy javítható lenne szoftveresen, de ezt a Samsung 6 hónapja nem tette meg. Ha minden igaz a ghosting is nagyobb a q80t-n 4k 60fps mellett, mint a Sony xh90-en. Ezért maradtam a Sony mellett. Talán az Android 11-el történnek változások, vrr, allm stb...
Médiamarktól vettem az ezüst verziót. Hétfőn hozzák.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz axlfsi #55220 üzenetére
Igen, next gen konzol is lenne rácsatlakotatva. Xbox series x, de sztem csak 2021 tavaszán, elvileg a 2.1-et már tudja. Milyen bajok vannak 4k 120hz-el? Mondjuk sztem nem sok játék fogja ezt tudni, meg a series x is csak indie játékoknál úgy vélem.
Ha felejtős és valaki nagyon szeretné, BP-i irjon nekem pmben, mert csak érte kell menni.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz axlfsi #55272 üzenetére
A 9077 100%, hogy ezüst, csak nem mindegy milyen ezüst.
Itt le van írva világosan.
Ez itt nekem belefér. Sötétben még ennyire sem lesz ezüst...
Minden esetre holnap vagy kedden teszek fel valós képet az enyémről, hátha valakit érdekel, aki még vár a tv-re.
balint82: én ezzel tisztában vagyok. 9077-ből nincs is B jelű.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz axlfsi #55365 üzenetére
cca. 4 napja hívtam fel a Kecskeméti u.-i Sony szalont. egy nagyon normális emberrel sikerült beszélnem. Amit megtudtam (mert én sem voltam ezekkel tisztában)
- Maradt a vásárlástól számított egy év szerződéskötés
- Máshol vásárolt hivatalos típusra is köthető (én az akkori KD-55XH9077 láz miatt hívtam fel őket, arra lehetett kötni)
- Kivették a baleseti biztosítást (A Sony Mo. szerint, nagyon sokan visszaéltek vele)
- A fenti modellre a kiterjesztett gar cca 30K-t mondott (itt nekem csak az nem érthető, hogy ez most az ő, lényegesen magasabb áraival kalkulálva van-e kalkulálva)
- Ha nem az adott helyen veszed a TV-t vagy nem a vásárlás pillanatában kötöd a szerződést, nem kell utólagosan bemutatnod a produktumot (ez ugyebár a többi, más, vásárolható értsd Biztosítós) garnál nem így müxik, főleg az utóbbi esetében)
- On-line is köthető, ebben az esetben számla és egy hátlapi fotó kell, az adatokkal.Ha biztosra akarsz menni, hívd fel őket.
Deck
És mennyivel is leszel egy ilyen esetben előrébb?
Nyersz uszkve 10K-t (ugy e -1 év), de vesztesz cca 50-100K-t, mert vége lesz a BF/jézuskás akcióknak.
Viszont ismerve a magyar törvényhozást, nehogy azt hidd, hogy ezeket -a médiában már nyáron megszellőztetett infókat- Mo. már 2-án betartatja + nem beszélve arról, hogy mivel változik a szabály, a Sonynak is új ÁSZF-t kell készíteni és lehet, hogy pár napig/hétig ez a szolg sem lesz elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz axlfsi #55411 üzenetére
Ezek direkt ilyen teszt videók, így a legegyszerűbb megnézni, hogy van-e. Rendes használatban valaki látja, valaki nem. Attól függ mire vagy érzékeny. Banding, DSE, Blooming stb. Van pár dolog ami bármelyik tv-n jelentkezhet. Minnél nagyobb a kijelző annál nagyobb az esélyed rá.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Celtis
veterán
válasz axlfsi #55411 üzenetére
Tipikusan olyan jeleneteknél látni, ahol egy homogén nagy felületű háttér oldalra mozog. Jellemzően a sport közvetítések vannak tele ilyen jelenetekkel. Ilyenkor szinte előugranak a képből a sötétebb sávok, és amint megáll a svenkelés eltűnnek, akárhogy is mereszted a szemedet.
A régi TV-men bármit néztem, álomszép volt a kép. Aztán ahogy elindult a focimeccs, mintha kicserélték volna a TV-t, borzalmas lett, nem tudtam vele együttélni, csak a csíkokat láttam.Persze ez is olyan, hogy van aki észreveszi, van aki meg akkor sem látja ha felhívod rá a figyelmét. Tipikusan nem a feleség szokott miatta panaszkodni. Sajnos nekem az OLED tinting a samsung akadozása és banding is szemet szúrt.
-
Albigator
őstag
válasz axlfsi #55439 üzenetére
HDMI 3 vagy 4-es bemenetre van dugva?
Televiziózás / Külső bemenetek / HDMI jelformátum / Javított formátum (Dolby Vision) --> Javított formátum
váltás megtörtént?(#55441) Gigicuci
Ez volt MM-ben (és talán emagon) 250-ért..(#55394) Celtis
Köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #55448 üzenetére
Egy dolgot nem próbáltam még; ugyan vettem másnap egy dedikáltan 2.1-es HDMI-t hozzá, de még nem próbáltam ki, lévén azt látom, hogy amit adnak hozzá gyárit, az is megfelelő kell, hogy legyen(?).
Ez lehet eseleg a baj? A különböző videókban azt látni, hogy a célnak megfelelőnek minősítik...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Joshi
titán
válasz axlfsi #55448 üzenetére
Akkor már csak a HDMI kábeled lehet gyenge. Albigator fórumtársnál a régebbi firmware volt a gond.
A 4K@120Hz-hez már nem árt Ultra High Speed HDMI kábel.
(#55450) axlfsi szinte biztos.
Egyébként ilyenkor viccesek ezek a kálváriák, mert ha anno mondjuk megvette volna mindenki a minőségi HDMI kábelt mint mondjuk egy Audioquest Pearlt, akkor most nem kellene új kábelt venni.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz axlfsi #55450 üzenetére
A tv beállításaid e szerint vannak?
-
vonSux
őstag
válasz axlfsi #55457 üzenetére
Akkor kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás. Stop the fomo-nak van idevágó megjegyzése.
Írt a supprtnak, ahol azt az infót kapta, hogy csak p5-n működik, és később jón update más platformhoz. Van akinek meg működik..[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz axlfsi #55463 üzenetére
Ezen is változtatott a Sony, mert eddig a HDMI 2 és 3 volt a teljes értékű bemenet. Nem is értem hogy miért nem teljes értékű az összes bemenet? Ok nekem nincs 2020-as Sony tévém, de ahogy a Sony keveri a fost, nem is biztos hogy Sony lesz a következő.
Szóval akkor az Xboxodban lesz a hiba, de legalább ez is kiderült.
Félre ne érts, én csak azért írtam nemtetszésemet, mert nekem úgy tűnt hogy kérdezés előtt nem igazán néztél kellően utána a dolgoknak. Még mindig úgy tűnik, na mind1.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz axlfsi #55500 üzenetére
Szóval te mindent úgy csináltál ahogy ajánlották, vagy mégse? Egyébként a hozzáadott kábelnek jónak kell lennie, nem emlékszem hogy erről beszéltél volna. Mind1, az a lényeg hogy most már működik.
ui.: Ha esetleg van elfekvőben egy régi HDMI kábeled, kipróbálhatnád vele hogy működik-e a 4K@120Hz.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz axlfsi #55550 üzenetére
Én a 65"-osat rendeltem meg, az 370k.
Ha még a hónapban kijavítják a firmware-el, akkor ez szuper lenne.
Na valami olyasmit mondtak, hogy a homályos kép ez kb. nagyítóval készült. A hiba meg onnan ered, hogy az aktuális firm az FPS-t részesítette előnyben a frissítéssel szemben. Ezt javítják hogy mindkettőt előnyben részesítse. Valami ilyesmit mondott, remélem jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Vírusirtó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest