- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A nagy életmódváltás.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz B-L-A-C-K #5998 üzenetére
Mozgathatós VESA-s konzollal akarom majd szerelni, gondolom ahol árulnak ilyen TV-t ott tudnak adni ilyen "csavarokat" is.
erre a megoldásra gondoltam, erre a fém VESA adapterre a képen
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
B-L-A-C-K
titán
A TV talpa falra is szerelhető, viszont csak fix, azaz nem tudod mozgatni. Ha mozgatni is akarod akkor kell hozzá venni egy ilyen adaptert, és így tudsz hozzá venni +ba bármilyen VESA konzolt.
krx21: Ennek sose néztem utána min van több mint 4, de mivel ő 6-ot akart ezért említettem ezen "csak" 4 van, ami szerintem bőven elég így is...
-
L4mie
veterán
válasz B-L-A-C-K #5995 üzenetére
Köszi az infót, akkor meggondolandó
Egy TV-s kérdés, ennél a szériánál, a konzolt ahogy látom egy tartószerkezet tartja amit a tv-re rögzítesz, ezt adják a csomagban ugyen? O.o nem kell +x ezerért beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz B-L-A-C-K #5993 üzenetére
PC-Laptop-Hifi, de a Hifi egyenlőre egy 98-as SONY erősítő és 2 darab 1983 as Orion 3 utas hangfalból áll
Konzolom nem lesz, max ha ingyen adják igen néztem átlag ára 270, ezért várok akcióra, b.nőm laptopot akar venni, tetszenek neki a SONY-k majd megpróbálunk kifogni valami akciót és rábeszélni az eladót, hogy adjon kedvezményt akkor veszünk laptopot meg TV-t is
-
-
L4mie
veterán
válasz B-L-A-C-K #5991 üzenetére
Na igen, nekem 48-50" a cél, mert kb. 2-2.5 méterről néznénk meg megvan a helye
Számolgatok, 250- et szánok majd rá, de ebbe jó lenne egy 5-6m HDMI is beleférne meg a konzol :S szóval vagy megvárok valami jó nagy akciót vagy...nem tudom 805-t nézegetem amúgy, de főleg a fórumhozzászólásokból szürtem le, hogy ebbe az irányba kellene indulnom. Igazság szerint még nem vagyok képben melyik széria miben különbözik.
Ami eddig a SONY felé terelt az a több garancia az általad említett frankó képminőség és felhőmentesság, az alacsony input lag. /na meg jól néznek ki de manapság nincs nagy dif. a TV-k között/[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Most nem, csak kíváncsi vagyok. Amúgy hálóba kénytelen leszek, de max 150 ezeret adok ki érte majd, lehet használtan nézek. Bár még ráér...
(#5984) Pumma: Majd 2 év múlva leverem az enyém, biztosításos geri van rá így remélem árát vissza kapom és veszek egy nagyobbat...
(csak vicc volt )
[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
Sziasztok!
Az euronicsban most kapható kdl-42w828bbae2 169.999.- Ft-ért mennyire számít jó vételnek? -
krx21
nagyúr
Egyértelmű... Egy TV-nek jó képe kell, hogy legyen. Ezek az alkalmazások vonzó marketing a laikusoknak. De az egészben az a legrosszabb, hogy még a használható kategóriát sem hozzák, ha bármit is szeretnél használni belőle... Ha már akarnak is valamit csinálni, akkor tettek volna bele legalább egy 40-50.000 Ft-os tablet erejű hardvert és rendszert, azt legalább pötyögés szintem el lehet használgatni, tartalomfogyasztásra...
-
Andrew8612
újonc
Azt mondták, hogy valami driveres gond lehet, úgy hogy sajnos pár napra le kell tegyem a lap-topot, meg egyúttal újra is telepítik, mert sík hülye vagyok ezekhez, azért gondoltam, azt hogy a tv-vel lehet valami, mert előtte egy ue46es6100-assal nem volt ilyen probléma,de ezek szerint a Sony nem szereti a hibás eszközöket, de ezt leszámítva igen csak megéri az árát, mert mióta meg van sokkal kevesebb filmet nézek moziba
-
Andrew8612
újonc
Kikapcsoltam a Bravia sync funkciót, de sajna nem segít, a hdmi eddig is az Arc-ra volt csatolva, és mellette a házimozi, de nem jó, megkérdezem a Dell szervizt, mert akkor valószínű hogy nem csak frissítést kell végezni, hanem majd kiderül, azért köszönöm a tippeket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Andrew8612 #5956 üzenetére
Szia ugyan ilyen TV-m van, Sony HT-CT370 hangprojektorral. A projektort mindenképpen HDMI kábellel kösd össze a TV-vel (optikait hanyagolhatod), mivel úgy megkapod a projektor grafikus felületét is a TV-n, ha csak optikai kábellel kötöd rá úgy nem (persze nem tudom milyen hangprojektorod van, de ha akcióba vetted akkor gondolom ugyan ilyen.). + konkrétan ide csatlakoztasd a HDMI-t, mert csak úgy fog szólni a projektor. A mellete lévő HDMI portba meg mehet a noti, nekem is így van és gond nélkül megy. Ha így csinálod és ezek után is csinálja, akkor valahol hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz Andrew8612 #5962 üzenetére
Kapcsold ki a BraviaSyncet, hátha az kavar be.
-
Andrew8612
újonc
Akkor megoldódik a probléma.
-
Warter
addikt
válasz Andrew8612 #5960 üzenetére
Ha kihúzod a hdmi kábelt a laptopból akkor mit történik?
-
Andrew8612
újonc
A házimozival nincs gond, mert előtte egy hangprojektorral volt összekötve, és ugyanígy jelentkezett a hiba, én csak annyit szeretnék, hogy lekapcsolhassam a lap-topot anélkül, hogy elvegye a tv, és a házimozi között lévő hdmi összeköttetést, tehát teljesen megszakad a kapcsolatuk. Ha a lap-toppal van a gond, akkor lehetséges, hogy ha elviszem egy szervizbe ott megcsinálják úgy, hogy ne blokkolja a jelet a tv és házimozi között?
-
apszi
őstag
Szia!
Boccs ha lüke a kérdés, csak próbálom összerakni."így csak hangot viszi a tv a házimozinak"
Képet miért szeretnél a tévéről átvinni a házimozira?[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
Akkor ott vagy a házimozi vagy a laptop a ludas. Nekem mondjuk 828-as van, de ha lekapcsolom a Htpc-t, attól még a tv-n megjelenik az AVR "képe". Amúgy nem teljesen világos, hogy mit is szeretnél csinálni.
-
Andrew8612
újonc
Üdv. Segítséget kérnék, (nem is kicsit) egy Sony Bravia KDL-55W829B tv-ről van szó, ami hdmi kábellel van összekötve egy Dell Inspiron géppel, és ha lekapcsolom a lap-top-ot, akkor a tv, és a Sony házimozi között is megszakad a hdmi kapcsolat, csak optikai kábelen kommunikálnak (így csak hangot viszi a tv a házimozinak). Jó lenne ha tudnátok ajánlani valami frissítést, vagy alkalmazást, vagy egyebet a problémámra, ugyanis ezidáig telefonon beszéltem a Sony szervizzel, és azt mondták, hogy a lap-top-al van valami gond, mert minden lehetséges beállítás be van kapcsolva a tv-n (fel van címkézve, minden a helyén van csatlakoztatva stb.). Nagyjából ennyi, ez miatt nem akarom szervizbe hurcolni egyiket sem, jó lenne ha megoldódna, mert már 2 hónapja fenn áll a hiba, és csak úgy tudok házmozin filmezni, ha be van kapcsolva a számítógép, vagy kihúzom a hdmi-ét a tv-ből. Előre is köszönöm!!!
-
krx21
nagyúr
A két TV igen más. A 955-ös triluminos panel, mely tudja a bővített színskálát, iszonyat mély színeket tud, pláne a pirosnál a legnagyobb a különbség. Ez némiképp a természetesség ellen felhozható. A panel IPS ami jobb betekinthetőséget ad mint a 855-nek van talán, viszont igen gyenge a fekete szintje. Ha esti mozira szeretnéd akkor bizony a 855-nek jobb a feketéje, tehát a kontrasztja... Az a baj az idei szériánál, ha körbetekintesz bizony mindig van egy "béka" amit le kell nyelni... El kell dönteni neked mi a fontosabb...
A hibát meg járd körül, majd megnézem én is. Hol van helyileg? Nem a forrásban volt a hiba???[ Szerkesztve ]
-
Gomba
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata KDL-60W855B tv-vel? Két helyen is megnéztem kiállítva és mindkettőnél a két szélén lévő 2-3 pixel sor problémás volt. Nem konkrét pixelhiba, hanem más színeket adott némely képnél és nem is állandóan illetve, néha volt egy fekete pixel sor (de nem egész végig csak egy részén az adott pixel "oszlopnak") vezérlés/szoftver gondnak tippelném, de hátha tud valaki valamilyen konkrétat.
Illetve KDL-60W855B mellett 55W955 tapasztalatok is érdekelnének.Köszi előre is!
Ép hardverben ép szoftver
-
yanna
addikt
Hali!
W705-ön próbálgattam (volna) alkalmazásokat, mi mit tud, de kb. a youtube-on, meg néhány hasonló videos-tv-s dolgon kívül nem indul semmi. Próbáltam vagy 40-50 db-ot, a folyamatjelző darál a jobb fölső sarokban, aztán nem történik semmi.
Kevés a 10 mbites net?
-
Jojo5
őstag
Sziasztok
Az, 50W705-nek szerintetek 200k körülre le fog menni az ára ?
Azt szeretném megkérdezni mik róla a vélemények, anyósomnak lenne, néha xbox lenne rákötve illetve retekklubb és társai is mennének rajta...A plazma azért is nem ajánlott mert simán beégetné a panelt, azt meg nem szeretném.
Előre is köszönöm a segítséget !
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
tunkiih
őstag
Ha már beállítások.. a W7 széria game mode-ja tökéletes?
Samsungnal szoktam olvasni hogy atrakjak a source-ot PC-re
Továbbá valaki nem tudja stream esetén mért szenvednek az mkv filmek? Folyamatosan megallnak maguktol időközönként es manualisan kell ratekernem (Servioo)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki lenne olyan kedves és berakná még egyszer a beállításokat(gamma,stb...)
Azt hiszem ehhez a motyóhoz voltDL42W705Köszönöm!
-
nismoka
addikt
Ja és a 70X8505 sem IPS, csak a kisebb méretek.
-
krx21
nagyúr
válasz nismoka #5927 üzenetére
Igen, nagyon jó TV... Sőt azon az oldalon még egész jó feketét mértek... Valahogy én még félek a 4K-tól... Talán mert 1. generáció. Úgy gondolom, hogy a FULLHD felkonvertálva nem olyan jó, mint a NATIV 1080p...
Egyéb 4K tartalom meg nem sok... Ráadásul az input-lag is erősen megnőtt... Ez a jövő nem kérdés, de látszik, hogy nem a jelen...
Néztem élőben kiváló demó anyaggal a 79" 4K Sony TV-t... 2.5M-ért hozható... Döbbenetes látvány volt! Nem is vészes az ára, mert tavaly egy 84" Samsung 8-10M volt.. Úgyhogy haladunk... Ha most lehetne 79"-os 4K OLED TV-t venni 1M-ért, gyűjtenék rá... Idővel lesz...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Egy kis érdekességnek néztem utána. Mondtam, hogy a tavalyi 905 mennyivel jobban sikerült a mostani 955-nél. Nos, a kalibrált fekete szint az egyik leghitelesebb oldal szerint AVFORUM a következő:
Sony W955: 0,145-0,263 között...
Sony W905: 0,019-0,027 között...
Ez ha jól számolom kb. átlagban Több mint 8X!-os fekete szint különbség!!! Nem tudom, hogy a Sony-nak ez az apró tény miért nem elég, hogy az IPS panelt kerülje...[ Szerkesztve ]
-
peet656
újonc
Urak! Egy fontos kérdésem lenne, és bocs, ha már tárgyalva lett, de van-e megoldás arra, hogy a felirat mögötti sötét hátteret eltüntessem? W705-ös tévéről lenne szó, de gondolom a többinél is a felirat mögé teszi, ha USB-ről megy a film. Vagy amire gondoltam még, hogy van-e olyan alkalmazás amit le tudok rá tölteni és azzal lehet filmet lejátszani felirattal? Köszi!!!
-
törölt tag
Sziasztok! Megkaptam a tévét 705.
Teljesen jó,csak tátom a számat,és ha
majd ha lesz időm felrakom a falra fixen,a saját konzoljával.[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz nismoka #5914 üzenetére
Értem és köszönöm! Akkor leteszek róla azt hiszem mert a cseréhez a csatlakozók számánál kéne még egy kis plusz is hiába zavaró a kevés HDMI port... Azt tudom, hogy kb 1ms-al gyorsabb a w705 de az sem nagy szám. Ahogy nézem akkor nincs jelentősebb különbség. Ez esetben várok még.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Lenne egy olyan - kissé abszurd - kérdésem, hogy egy nem egy éves 42W650-est van e értelme lecserélni egy 2014-es w705-re? Magában a panelban lett valami változtatás amitől jobb? AVF-en olvastam fél szemmel valami olyasmit, hogy a 650esben még Sony-Samsung panel van a 705-öben pedig már valami jobb panelt raktak de ebbe egyáltalán nem vagyok biztos mert csak bele-bele olvastam 1-2 comment-be.
Igazából az egész csere ötlet onnan ered, hogy amikor a 650est vásároltam sajnos nem figyeltem a HDMI portok számára amiből a 650esen édes kevés van - 2db. 2 konzol, PC és set-top box-hoz ez a 2 port nagyon kevés így elgondolkodtam, hogy ha már most úgy is kijött a w705 akkor lehet becserélem a 650esem amennyiben a HDMI portok számán kívül van más szignifikáns különbség is.
Esetleg nem ismertek olyan boltot ahol be tudnám trade-elni a 650esem egy 705-re? Nyilván rosszabbul járnék mintha meghírdteném de a munkám mellett sajnos nagyon kevés időm van és semmi energiám vevők után 'futni'.
Természetesen ha a cserének abszolút nem sok értelme van akkor tudok élni azzal a 2db HDMI portal is csak hírtelen eljátszottam a gondolattal mi lenne ha és gondoltam rákérdezek a dologra ...
Köszönöm a segítséget!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
tomp
félisten
Az lehetséges, hogy a Serviio-val megosztott mappában pár BD film azért nem jelenik meg a tv-n mert a film elsődleges hangsávja DTS-HD MA és azt nem támogatja a tv?
-
tunkiih
őstag
sziasztok! kellene egy kis segitség..
Sony KDL-32W705 - legfrissebb szoftver
létrehoztam a ps3 media server segítségével kapcsolatot a tv és a gép között. tökéletesen látja a meghajtót minden mappát.. csak épp a mappákba nem lát semmit.. mi a teendő? filmet szeretnék nézni..[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Régi YouTube alkalmazást használja valaki?
Nekem random időnként nem mutat a subscribe-olt tagok alatt videókat.
Ott van a feliratkozós lista, rámegyek, de alatta levő videók nincsenek.Az új YouTube a TV-hez-el vannak videók, de az egy fosh alkalmazás. 20 perces videó végén már kifagy. Vissza kell lépni Home-al majd megint elindítani.
⭐ Stella
-
tomp
félisten
A Sony oldalán megjelent a .222-es szoftververzió a W706-on. A tv szerint még nincs. Szóval napokon belül jelezhet a tv!
-
törölt tag
Nem kell Győrbe menni. Ezt az akciót nem ismered?
2:0 a Sony-vásárló javára
Kettős árengedmény azoknak, akik kedvezőbb ajánlatra bukkannak.
Íme, a példa: egy Sony KDL-40W605 televízióhoz az eredeti 189.990 Ft helyett most 169.990 Ft-os akciós áron jut hozzá üzletünkben. Ám ha talál egy olyan üzletláncot, ahol ennél is olcsóbban, mondjuk 159.990 forintért kínálják ugyanezt a típust, ugyanezen feltételekkel – akkor ne rohanjon se hová, térjen be a Westend Sony Centerbe, mert még lejjebb visszük az árakat. És ezt a készüléket 110 százalékos ár garanciával, vagyis 158.990! forintért adjuk önnek.A 110 %-os árgarancia nem csak a televíziókra, de minden más Sony termékre is vonatkozik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mikrotik routerek
- SSD - lemez inicializálása - az eszköz nem áll készen - PROBLÉMA
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Windows 10
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest