- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
Tegnap néztem egy helyen - majdnem egymás mellett - a 60w855-öt és az 55w955-öt. Igen az a piros az nagyon ott van a w95-nél, de annál nekem többet jelentett a méretbeli különbség a kettő között, meg a feketéje. Ezt úgy tudnám megfogalmazni - kifejezetten nagyon szubjektív alapon - , hogy az 55-ös a de szép nagy kategória a 60 pedig a "hú az kemény" szint már Pedig tényleg nem sokkal nagyobb, de valahogy mégis.
(w905 már kb sehol sem kapható)
Szóval perpill a w855 felé hajlok nagyonÉp hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata KDL-60W855B tv-vel? Két helyen is megnéztem kiállítva és mindkettőnél a két szélén lévő 2-3 pixel sor problémás volt. Nem konkrét pixelhiba, hanem más színeket adott némely képnél és nem is állandóan illetve, néha volt egy fekete pixel sor (de nem egész végig csak egy részén az adott pixel "oszlopnak") vezérlés/szoftver gondnak tippelném, de hátha tud valaki valamilyen konkrétat.
Illetve KDL-60W855B mellett 55W955 tapasztalatok is érdekelnének.Köszi előre is!
Ép hardverben ép szoftver
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest