- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova91
tag
Sziasztok!
32"-es méretben szeretnék TV-t venni és felmerült egy Sony televízió SONY KDL-32W706B személyében.
Még nem igazán volt Sony termékem és érdekelne a márkáról az objektív véleményetek ha ez lehetséges, illetve konkrétan erről a TV-ről tudtok valami tapasztalatot vagy a W7-es szériáról akkor örömmel venném.Előre is köszönöm aki tud segíteni!
-
pinebird
csendes tag
Sziasztok!
Egy KDL-50W815B friss tulajdonosa vagyok és mindigtv-ét szeretnék használni aktív antennával. Azt tapasztalom, hogy alapból nem táplálja meg az antennát. Kérdésem, hogy van egyáltalán ilyenre lehetőség? Mert én nem találom a beállítások között
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
-
L4mie
veterán
hát szerintem a smart része valami szörnyű, bár szüleim samsungja is az PC-HDMI ftw!
A képe viszont nagyon jóDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Tutu7030
veterán
Jó, hogy erről sehol semmi infó. Amikor felhívtam a sony infóvonalat, ott sem tudtak erről semmit sem mondani. Azt mondta, hogy látja ő is a honlapon, hogy ki van írva, de nem talál róla semmi leírást.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #7173 üzenetére
Igen igy van, az LG féle IPS panel miatt húzták le, amúgy a Triluminos miatt nagyon szép szinei vannak. Hát ennyit az LG-ről... Remélem 2015-ben ismét 10 pontos készülék lesz a W9 úgy mint tavaly a W905 tipus.
Nem tudom minek kellett a W955-be az a nyomi IPS. De nem baj itt van ez a remek W829, igaz nem wedge design mint a w955 és nem Triluminos de azért nem ronda ez sem.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, én is azért vettem ezt, mert tényleg jó TV. Viszont a 955-ösbe Triluminos kijelző van aminek elvileg szebbek a színei, de ugye tesztekben még se nagyon dicsérik...
Viszont az 829-es pár negatív tulajdonságát is megemlíteném, mert mindig fikáznak mindenkit hogy csak jókat írunk róla...
- bekapcsolás után kb 15 másodperc mire a menü feléled és kezelni tudod
- a Smart része lassú vannak tőle gyorsabb készülékekA lényeg kb ennyi, én ezeket vásárlás előtt is tudtam szóval előtte és utána se tartottam nagy hátránynak, mivel engem a képe érdekelt, ami nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
-
Etzel
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7170 üzenetére
Igen utána jártam, hogy először a W95x jelent meg mint zászlóshajó de nagyon nem jött neki össze aztán késpbb a sony előrukkolt a 829-el amivel kiérdemelte a különösen ajánlott "plecsnit" és 10/9,5 pontszámot ért el náluk a tesztben. Engem meggyőzött ,ha a Sony mellett voksolok akkor W829 az már biztos
-
tomp
félisten
válasz headhunter #7165 üzenetére
Hát én mint 706-os tulaj, az ezüst mellett szavazok!
-
SzlobiG
félisten
Optikai kábellel visz át valaki hangot 5.1-re?
Hogyan van beállítva a TV-n, hogy működjön? Nem akar sikerülni PS4-el gond nélkül megy.
-
B-L-A-C-K
titán
Ja az már más helyzet...
Akkor nézd meg kint mennyi az 55W829-es (vagy ha van kint 828-as ugyan az a kettő), itthon 380 körül van, nekem is ilyen van ajánlott darab.
(#7165) headhunter:
Ilyen jár hozzá: link
Az hogy milyen színben vedd meg azt neked kell eldöntened, hiszen ember függő kinek mi tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Melyik távirányítót adják a Sony KDL-32W705B vagy Sony KDL-32W706B tv-hez?
705 (Fekete) jobb választás?
Invitel kábel tv, digitális vagy analóg adás, "vállalható" minőség?
-
B-L-A-C-K
titán
Itt említették pár napja hogy a Westend Sony boltba most van egy 55W905-as TV, ma pont voltam bent és meg is néztem kíváncsiságból. A W905-ös széria a tavalyi modell legjobb szériája volt, az a TV konkrétan bemutató darab volt kiállításokon azt mondta az eladó. Eladás előtt szervizbe elküldték átnézésre, és most 350 ezerért hirdetik 2 év garanciával. Ennyit simán megér, tavaly ~850 ezres kezdő árral árulták, legutóbb meg akciósan 500 felett lehet megvenni mikor még árulták. Szóval 350 szerintem jó vásár...
[ Szerkesztve ]
-
Etzel
aktív tag
Üdv!
Tv-t szeretnék venni max 350e Ft-ig.
Szeretnék legalább 55"-at de ha a minőséggel kell kompromisszumot kötnöm akkor jó lesz az 50"-os is.
-LED, OLED
-3D szükséges
-Többnyire Tv adások és 3D-s filmek nézésére lenne (néha gépre/konzolra kötve) -
tomp
félisten
Win 8.1-en hozzá adnám a TV-t mint eszköz. Hozzáadásnál WPS PIN-t kér a rendszer ami szerinte a tv-n vagy az útmutatóban megtalálható. Pontosabban hol? Nem találok semmit.
-
ii77
tag
No kérem, hétfőn én is elhoztam a magam 829-esét a Kecskeméti u-i Sony Szalonból. Azóta is csak ámulok s bámulok! Az eddig megismert funkcióival mind-mind nagyon elégedett vagyok.
Egyvalamit áruljatok el: -Az internet böngészőjét hogyan lehet előcsalogatni? Az iManual-t néztem, ott az "Összes alkalmazás"-hoz irányított, én mégsem találtam rá programot.VESTAX QFO
-
kutyuska
aktív tag
válasz Steel Lord #7089 üzenetére
Az S2-s tunerek működésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Milyen CI modult szeret? Csak egy RF csati van rajta?" Babra munka, de megéri! "
-
Vhiktor
veterán
igen, mert fekete import tv olyan garanciával amit a magyar samsung szervíz nem fogad el.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
L4mie
veterán
válasz eastsider #7143 üzenetére
705 amúgy jó cucc elvileg itt is láttam valami tesztet róla
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Vhiktor
veterán
válasz B-L-A-C-K #7140 üzenetére
55H6400 320, 5 év garival.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vhiktor #7139 üzenetére
Maga a TV képminőségével biztos nem lesz gond, hanem SD adás olyan sz@r pixeles hogy 2.2 méterről annyira nem élvezhető, de mint mondtam 50-esen se lenne, szóval tökmind1. A lényeg én is 55-öst vettem volna, FHD-t jól lesz nézni olyan távolságról..
Akkor végül milyet vettél mennyiért ha megszabad kérdezni?
-
Vhiktor
veterán
válasz B-L-A-C-K #7133 üzenetére
Módosítottam a rendelésemet, 55 colos lesz. Ki tudtam próbálni SD adással és nem volt rosszabb rajta a kép mint az otthoni 32 coloson.
-
eastsider
nagyúr
Mit gondoltok megéri a pluszt a 705/706 (42") a 605 (40") al szemben?
-
Vhiktor
veterán
válasz B-L-A-C-K #7130 üzenetére
Csak SD van sajnos, kis paraszt falu, paraszt szolgáltatóval ....
-
Vhiktor
veterán
válasz B-L-A-C-K #7124 üzenetére
2 méter
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vhiktor #7123 üzenetére
Milyen közelről?
^Boss: 1 évig igen lehet bővíteni, és ha itt megtalálod (nagyíts a térképre és egy halom üzlet feljön) azt az üzletet ahol vetted akkor a Te készülékedre is érvényes, ha viszont nem, akkor értelemszerűen nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
végül a 48 colos lett, féltem hogy a sima SD tv adás ilyen közelről nézhetetlen lenne.
-
^Boss
őstag
ez biztos, hogy 1 éven belül csakúgy bemegyek a sony centerbe, és lehet venni + gart?! nekem a sima 2 év van rá, és kb 5 hónapos a masina, ezért érdekelne a dolog. nem ott lett véve ráadásul
ha be kell vinni a vásárláskor, akkor mondjuk felejtős. elhiszik, hogy az adott pillanatban jó, és nem azért veszek biztosítást, mert épp betörtem a kijelzőt?! -
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz B-L-A-C-K #7119 üzenetére
Elsőt javítom, de teljesen korrekt képe van, [link]
de majd belövöm töksötétben állványról mert így elég gányolás.
másodikra írtam is hogy csak érdekességként, ha már odaálltam felkapcsolni a villanyt lőttem egyet, amúgy elsőn látható jobb oldalon némileg erősebb felhősödés, de ha kép van rajta nem látszik semmi, töksötétet meg nem igazán szoktam nézegetni[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
L4mie
veterán
válasz Steel Lord #7116 üzenetére
Ohh én a sima options gombot használtam eddig na még egy sor beállítási lehetőség.
-
L4mie
veterán
hmm én nem találom a beállítás-hang-billentyűhang menüt :S
csináltam pár fekete képet, vagyis kettőt, bocsi kézből lőttem nem volt kedvem állványososdit játszani
1seces expo, nem tök sötét szoba, 2.8 as blende iso 200,
[link]és egyet oldalról csak érdekesség kedvéért:
-
makros
csendes tag
sziasztok.nekem egy sonyKDL-32R430B wifis led tv-m,van.én a kép beállításait pengére lőttem be.tényleg nagyon jó képe van.én meg vagyok elégedve vele.ha valakit érdekel akkor szívesen segítek bármiben a beállításokkal kapcsolatban.ja egyébként 32"-os 90-ért a euronicsból.
-
Dani Pécs
tag
válasz B-L-A-C-K #7096 üzenetére
Még nem tisztult le annyira környezete...
Azon vacillálok, hogy az ajándékba kapott HT-CT370-et eladjam, vagy megtartsam. Mert ha megtartom, az is megy a falra a TV alá.
Jelenleg van álló hangfalas házimozi mellé (Yamaha erősítő+jóféle Rubicon hangfalak), de ez nem túlzottan kisgyermek kompatibilis. Lehet, inkább azt adom el, és megy a falra a hangprojektor.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
egyre jobban húzok a 40W605 fele. ma megnéztem őket az MM-be (605/705/706). képre sokat nem tudok mondani, a W605 volt a legkevésbé stabil a talpán (persze az sem volt vészes. viszont tényleg sokkal szebbek a nagyobb tesók...
ár miatt viszont szerintem maradok a 605-nél -
Vhiktor
veterán
válasz Dani Pécs #7091 üzenetére
Milyen messziről nézed?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest