-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Lacza_26 #29493 üzenetére
Akcio reggelen neztem MM-ban 55w756c volt 224-ert. Figyelni kell az oldalakat, az ilyen jo ajanlatok hamar azt eredmenyezik, hogy elfogy a keszlet. Egyebkent velemenyem szerint egy ilyen 55 collos sony bravia fhd tv lazan meger 250-260-at is, az a 10-20 ezer forint reszletkerdes egy ilyen eszkoz megvasarlasanal.
-
törölt tag
válasz Lacza_26 #5586 üzenetére
Erről tudok, de hogy melyikben milyen panel van, többek között, az még mindig sehol nincs (persze más gyártó se nagyon közli). Ez csak egy példa volt, vannak egyéb adatok is, amik sajnos csak tesztekből derülnek ki. Egyébként nem lázadok, mint ahogy más gyártó sem teszi, nem a Sony-ra vagyok mérges e végett. Sony-val most épp csak annyi a bajom, hogy különböző méret egy azon széria alatt nem ugyanaz a TV más méretben. Adott esetben nagy nehezen túrsz egy jó kis tesztet (találsz mondjuk az 50-esről) a pénztárcádnak még beleférő modellről és tévesen azt hiszed, hogy a 42-es is ugyanezt tudja. Ráadásul a termék elnevezése is egy kavalkád. Semmi egyértelmű utalás, hogy mi az idei modell (Samsung ebben speciel egyértelmű, abc növekvő sorrend). Komolyan, meg kell tanulni. Esküszöm direkt csinálják. 2014-ben is könnyű lesz eladni a 2013-ast. Az átlag usernek fingja nem lesz arról, hogy melyik melyik, mert semmi logika nincs benne. Elkanyarodtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tutu7030
veterán
válasz Lacza_26 #4409 üzenetére
Euronicsban cetelem kártyával 207ezer huf + kapsz egy bluray lejátszót is.
(valaki mondjon tippeket normális kép beállításra, mert a d6500-as samsung után nagyon nem oké a kép és ez a távirányító is egy ergonómiai zsákutca)
És képarány beállítás van olyan, ahol a 16:9 16:9, a 4:3 pedig 4:3 marad?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
aktív tag
válasz Lacza_26 #4378 üzenetére
Szia! Hétvégi akció volt a Sony Centerben, 15% engedmény a 805, 829 készülékekre. Én az Alleeban lévőben vettem. Ha lett volna a 42W650-re is akkor lehet, hogy az lett volna. Idáig 32" tévém volt most nagyon furcsa a nagy képernyő. Teljesen át kell majd rendezni a szekrényt. A mögötte lévő BR lejátszónak már nem tud kinyílni a tálcája.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a tv hátulján lévő bekapcsoló gomb alatt a másik sarokban a HOME gombtól jobbra az mire való?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Régi 286-os játékok beállítása Dosbox-ban
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest