- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-15 12:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegylako01
tag
-
lexter00
őstag
-
Sárpac
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
St bobo
csendes tag
-
viharkabat
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
dh66e
veterán
-
nismoka
addikt
-
akela91
addikt
-
Sárpac
nagyúr
Attól függ hol van az a pixelhiba, ha sarkon képernyőszélén nem feltűnő, mert a tv közepét nézzük és a szem arra fókuszál, ergo kiesik a látókörödből így nem zavar, de ha középtájékon van és sötét világos részek jönnek, akkor bizony mintha egy letakaríthatatlan légypiszok lenne úgy fogja zavarni a szemedet.
-
Sárpac
nagyúr
-
Callisto
őstag
Elárulom, hogy ez mind a 14 napos netes dolog miatt van. A legnagyobb baromság amit kitaláltak. Rossz az üzleteknek és rossz a vevőnek is. Persze adott pillanatban örül a vásárló, hogy ezt ki lehet használni és kipróbálhat valamit majd simán visszaviszi, de később majd Ő is belefut egy ilyen kihasználásba és Ő kap meg egy visszavitt darabot. Ugyanis az ember alapból annyira önző, hogy nem érdekli ha a fagyi vissza is nyalhat.
-
Sárpac
nagyúr
-
Akra_hu
tag
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
Malachi
veterán
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
-
birno
addikt
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
Malachi
veterán
az szerintem az állapotjelző LED fénye lesz, talán csak bezavar a szemednek. engem kifejezetten irritál, amikor beállítok egy-egy műsort az emlékeztetővel, és lentről azzal a sárga (kinek milyen) fénnyel bevilágít. igaz ki is lehetne kapcsolni, ha jól tudom - annyira mégsem irritált eddig, hogy utánanézzek.

-
krx21
nagyúr
-
agabe
addikt
Annyi lesz az ár amennyiért rögzítették. Ha valaki rendelt neten és megkapta a visszaigazolást még a változás előtt akkor 197-ért kapja.
(#8211) Furkoo:
A rövid távot nem értem
Ha gari van rá és hivatalos akkor okés. Nem hiszem, hogy Euronics elkezdene gari nélkül árulni termékeket.(#8213) Dani Pécs:
Ha nem is alázza (bár az itthoni kedvezményeket lehet
) de legalábbis eléri azokat. -
Dealer95
őstag
-
nismoka
addikt
-
superg
senior tag
A szórólapjukon 226 az 50-es,kedvezményesen még az is lehet ez valami elírás itt a honlapon,legalábbis nem teljesen tiszta ez a cm kedvezmény ha megnézitek.
-
nismoka
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
-
Buster17
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
*Tata*
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
sirarcheer
senior tag
-
Peddy789
őstag
én annyira emlékszem még hogy anno barátnömnek lehetett 0ftért tipot venni egy 3ezres előfizetéshez tmobilnál, akkoriban az a telo meg még 30 körül mozgott igy nemvolt szar ajánlat igazából. Főleg hogy amugyis akart telot meg előfizut is.
A lényeg hogy van rá esély hogy lesz valami de nem sok, viszont ugyis akkora lesz meg kb a pénz, ha meg akkora se akkor majd karácsonyra várok valami akciót

-
superg
senior tag
-
eastsider
nagyúr
-
tomp
félisten
-
eastsider
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
Steel Lord
csendes tag
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Enyémbe aztán semmi

Amúgy sony szerviz milyen? Az oké, hogy házhoz mennek, de hogyan tovább? Elviszik és ha kész visszahozzák? Addig hagynak itt másikat stb.?
Samu-nál elég egyszerűen ment. Pont 1,5 hónapja ment tönkre a kijelző. Kijött a csávó, ágyamon megszerelte 20 perc alatt és ment is.
-
Gordiann
őstag
-
nismoka
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
Catalystben be lehet állítani 12bitre is, de most nemtudom hol.
A gyári beállítások szerintem teljesen jók kezdésnek. PC-hez játékmód ajánlott, azon belül is az "eredeti képmód", ilyenkor kikapcsol mindet ami nem kell oda és aurája sincs a betüknek.
Használati a tv ben van elektronikusan vagy a support oldalon html ben. -
nismoka
addikt
-
ii77
tag
Nagyon szép, odavagyok meg vissza!

Ha minden jól megy, hétfőn vagy kedden talán nekem is sikerül egyet hazavinnem. És úgy döntöttem, inkább Sony szalonból veszek egyet. Nagyon rápörögtem. Igaz, vártam volna még egy keveset, hátha csinálnak valami karácsonyi akciót hozzá (pl.: még egy kis olcsósítás vagy hozzádobnak plusz garit vagy kiegészítőt). De félek, hogy kiapadnak a készletek és beszerezhetetlenné válik e 224k körüli áron. Mert szombaton a westendes is már csak rendeléssel tudott szolgálni s mondta, hogy kevés jön nekik.
Aztán várom ám a fejleményeket, benyomásokat tőled, milyen is a közös szórakozás e készülékkel.
-
SzlobiG
félisten
-
krx21
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
*Tata*
senior tag
-
nismoka
addikt
-
SG3rg0
őstag
-
KáZéé
tag
-
Askorp
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
hrvp
aktív tag
-
nismoka
addikt
-
Fekte
csendes tag
Köszönöm!!

Akkor a másik topic-ban sikerült előre gratulálnom, bár ahogy vesszük.. mert már lényegében neked is megvan csak még nem kézzel fogható.

A kiszállíttatás nem hülyeség, alig fért be a kocsiba

Mindenkinek köszönöm a sok segítséget, választ, így a döntés könnyebb volt és szerintem a keretekhez mérten a legjobb is.

-
B-L-A-C-K
titán
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
manokaj
tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
SG3rg0
őstag
-
KáZéé
tag
-
KáZéé
tag
-
SG3rg0
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
Fekte
csendes tag
-
Fekte
csendes tag
-
Tegla80
addikt
Te +vetted vegre??
azozo
sztem semennyire.... aki nem tudja,h pl mit is kell nezni az sztem eszre sem veszi,(az emberek tobbsege)
Amugy ,ha ez megnyugtat a w8 e teren jobb ,mint pl a 2eves Samum,amit levaltott.Azon pl jobban lathato,de sztem azon sem zavaro. Plusz a kameramozgasok elenyeszo hanyada ilyen egy filmben,igy nagyon jelen sincs ..... -
nightshadow
veterán
-
viharkabat
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
superg
senior tag
-
Fekte
csendes tag
-
hrvp
aktív tag
-
törölt tag
-
szutyis
tag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
hrvp
aktív tag
-
hrvp
aktív tag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
-
nismoka
addikt
Ezek a fényképek nem mérvadóak, lehet úgy fényképezni hogy sokkal több folt látszik a képen mint valójában és ugyan ez forditva..

(#6499) superg : Aztán lehet még rosszabbat fog ki... Szerintem ha csak full lényegében üres fekete képen látszik akkor meg kell vele barátkozni és nem mindig azt keresni, úgysincsen tökéletes.
-
Lackooo84
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Napelem
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Netflix pedig lassan alap lesz mindenhol, a magyar piacra nem fognak külön távirányítót csinálni.