Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Szia ! Azt, hogy mikor milyen árak lehetnek nehéz megjósolni. Tavasszal egyszer az LG Oled is volt 320 - ezer, majd hirtelen 400 - 500 ezer lett. Az biztos, hogy új kiadású készülékeknek ilyen hamar ( fél év alatt ) ilyen jól, mint az idén még soha nem csökkentek az árai.
Ez az év messze legjobb LED tévéje : [link] A tavalyi XE sorozat sem volt gyenge, de ez sokkal jobb.
[link]
Még a Sony márkaboltokban sem azonosak az árak és a hozzá vehető biztosítások ára sem.
[link]
[link]
HA megveszed használd boldogan és ne nézegesd, azt hogy mikor - hol olcsóbb. Ha vársz vele, akkor pedig érdemes minden hétvégén keresgélni, mert akkor több akció van. Üdv. -
AL
addikt
Szia ! Semmi probléma, akinek nem tetszik, annak van Gagyi Török 150 - ért. Biztos vagyok benne, hogy ez a tavalyi VA paneles XE sorozatot sokan visszasírják. Ha ezt sokallod, akkor XF sorozathoz mit szólsz.
Egyébkén tavaly ez 800 ezer volt, akkor senki nem reklamált. Most, hogy ajánlom, segíteni szeretnék Azoknak, akik hasonlót keresnek mindenki reklamál . Üdv. -
leslien
nagyúr
válasz
BornToBePuli
üzenetére
magas labdát dobtál fel..

-
BornToBePuli
aktív tag
Csupán szubjektív véleményekre lettem volna kiváncsi, kár osztani az észt.
-
Tegla80
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Te nem is vagy szaki,mert a tv-ben is csak hivni kell Icukat es rogton mondja kep nelkul is.

-
energomatt
őstag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Linkelj be a tenyeredről egy jó minőségű képet!
-
AL
addikt
Szia ! Ha valaki egy Jó 65 - ös tévét szeretne, annak ez jó ár, mert ettől drágábban sokkal silányabbak vannak és ez még " békebeli" VA paneles, nem a mostani elrontott IPS . Nézhetem az árdiagramot, mert van ott 800 ezres ár is erre a készülékre. [link]
Ha megnézzük a mostani árakat, nem hiszem, hogy rosszat írtam : [link]
Üdv. -
Gombinyó
őstag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! A központi szalonnál 384 900 Ft-ért akciós a KD-55XF9005B. Vajon lesz ennél akciósabb idén? Pl. black fiday-kor vagy majd csak, ha kifutó lesz?
-
PpenoO
őstag
válasz
hegylako01
üzenetére
W828as készüléken a cookiek törlése csak ideiglenes megoldás mert a törlés elvégzése után csak ideig óráig működik, utána megint el kell végezni, hogy fusson a YouTube.
-
vlevi
nagyúr
Árukereső diagramját megnézve, tényleg volt szeptember elején 300ezer alatt az ára.
[link]
Érdemes ránézni, hogy a jónak gondolt ár hogyan néz ki az árukeresőn. Persze az ilyen-olyan kitudjahonnan származó cégeket érdemes kizárni a találati listából, de mostanság már a Mediamarktban is ki lehet fogni jó akciókat. Sokszor az MM webshopja sokkal jobb árakat kínál, mint amit a boltba besétálva látsz.
De az XE sorozat már tavalyi modell, ezért már nem nagyon van belőle. -
silboy
aktív tag
válasz
macera2
üzenetére
Szia, ma elhoztam, kicsomagoltam, beüzemeltem, de csak azért, hogy működik-e. Egész hétvégén dolgozok, így bővebbet később tudok csak mondani. Youtube-on néztem meg egy-két demót, klippet, illetve pendrive-ról néztem bele koncert videókba. Utóbbiak ugye nem csúcs minőségűek. Most kikapcsoltam rajta minden képjavító funkciót, aztán majd meglátom van-e szükség valamelyikre. Egyenlőre ennyi.
-
-
-
AL
addikt
Sziasztok ! Ha szeretnétek Sony 164 cm/65" - os tévét venni, akkor ez nagyon jó, ajándék ár : [link]
Üdv. -
AL
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Szia ! Ezen az oldalon lévő telefonszámon érdeklődjél : [link]
( 36 - 1 - 777- 91 - 51 )
Néhány éve leveleztem velük, de sajnos már nincs meg az emilcím.
Első panaszleveleimre a szokásos sablonszövegeket írták, mintha egy gép mondta volna, majd felhívtam Őket és kértem a Panaszkezelő Kollégát . Ezután elküldték neki a levelemet és Ők néhány héten belül megelégedésemre orvosolták a problémát . A szervizesekkel is volt már dolgom, velem korrektül viselkedtek. Üdv. -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Egy elég felhős de még bőven garis TV-t akartam volna a Hireltech Kft-vel szervizeltetni, de szerintük, vagyis SONY szerint ez a TV specifikációkon belüli! Na jó, mondom nyelek egy nagyot és nézem így, viszont amilyen dzsuvásan + ujjlenyomatosan került vissza hozzám az nem hétköznapi! Persze még ezen a ponton se ugrálnék annyira, ha nem keletkezett volna egy halvány, de szabad szemmel bármikor jól látható, kb 20 cm széles, aljától a tetejéig terjedő elütő sáv a készülékem kijelzőén!

Tipp, hogy hova fordulhatnék még?

-
Directors
senior tag
válasz
hegylako01
üzenetére
Sikerült, viszont csak félig. Elhamarkodottan örültem.

Alkalmazásból indítva már elindul, viszont ha telóról akarom indítani akkor csak a youtube képernyő fogad, majd kb. 20 mp-el később kiírja a teló hogy sikertelen csatlakozás.Ez miért lehet ?
-
tretyak
aktív tag
válasz
hegylako01
üzenetére
Ugyanez volt az nálam is egy XE9005-tel, egy clear data plusz újraindítás megoldotta. Amúgy most frissült a Chromecast app, előtte leszedtem a frissítést próbaképpen, az is megoldotta.
-
AL
addikt
válasz
Directors
üzenetére
Szia ! Kérdezd meg a Sony.hu, vagy a márkaszervízben, mert lehet, hogy egyszerűen kikapcsolták . Lehetséges, hogy megszűnt a licenszszerződés . Nekem a 2012 - ben vásárolt 500 - ezres tévével ez történt 1,5 - 2 év után egyszerűen megszűnt minden internetes filmcsatorna is. Nekem 5 külön funkció is megszűnt, így ár - érték arányban egy feleannyiba kerülő készülék szintjére ment le a tévém. Többszöri reklamációmra csak azt a válasz kaptam, hogy erről Ők nem tehetnek, ezt a társcégük intézi. Megmagyaráztam Nekik, hogy mivel Én tőlük vásároltam a készüléket, ezért Én velük vagyok üzleti kapcsolatban. A Társcéggel való kapcsolatukhoz Nekem semmi közöm. Mivel volt 5 éves biztosításom kaptam egy Új készüléket. Üdv.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Bravia KDL-42W655A televízióm.
Eddig minden frankón működött rajta, most viszont ha belemegyek az alkalmazásokba, és kiválasztom a Youtube, akkor bejön a kezdőképernyője, majd nincs tovább. Tv-re vissza tudok kapcsolni, egyedül ez nem indul el. Hálózatra azt írja hogy csatlakozott, és jó is. Próbáltam áramtalanítani is, az sem segített.Szerintetek mi lehet a gond ?
-
theballa32
tag
válasz
silboy
üzenetére
Tegnap kaptam meg az Xf7596 tévémet,ami gyengébb tudású,mint a te általad kiszemelt 60 colos tv.Néztem filmet,játszottam rajta (ps,pc),és arra jutottam,hogy nekem ennél jobb nem kellene,mert mindenben kiszolgálja az én igényeimet.Amit te néztél ki,az ennél már csak jobb lehet.Nagyon szép a képe,mert én is nézegettem azt a tipust,csak én 65 colt akartam.50w828b-t cseréltem le,és semmiben nem érzem rosszabbnak,kevesebbnek ezt,pedig nem 100Hz .Nincs bevilágítás,nincs pixelhiba,Telekomnál olcsó is a
Eddig 100%-ig elégedett vagyok vele,nincs hiányérzetem,hogy nem 100Hz.Örülök,hogy megvettem,pedig féltem,hogy gagyi lesz. -
ArGab
őstag
válasz
silboy
üzenetére
Hát, jártak már itt jó páran akiknek 2 év után nem sokkal adta be a kulcsot a tévé. Akár az alaplap, akár a panel lesz hibás, elég költséges mulatság. Szerintem megéri azt a kb +10%-ot. A Sony-féle garanciát a vásárlástól számított 1 éven belül lehet venni (Sony Központi Szalon, Soncity), de csak a hivatalos forgalmazásban vett készülékekre.
-
silboy
aktív tag
Sony tévékre mennyire jellemző az alap garancia lejárta utánni meghibásodás? Érdemes plussz garanciát vásárolni?
-
G_P
tag
válasz
silboy
üzenetére
XF90, ha belefér az ára.
Olyan vészes méretbeli különbség nincs, viszont az XF90 a Full Array Direct Leddel, valós 10 bites panellel, X-Motion Clarity technológiával(mozgáskezelése sokkal jobb), sokkal magasabb fényerejével(350 vs 600 nit, peak brightness meg 450 vs 1000) mérföldekkel jobb tv.
-
silboy
aktív tag
Itt is felteszem a kérdést: A Sony 60XF8305 ára 300k-ra csúszott 350-ről. Az ideális méret ez lenne. Eddig vaciláltam, hogy ez legyen vagy az 55XF9005, ami ugye kisebb, 380-ért. Viszont most a 60-as felé billent a mérleg nyelve az árcsökkenés miatt. Kinek mi a véleménye?
-
TCr
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A dinamikus kontraszt okozza.
Ha ezt ki tudod kapcsolni (W8C-n nem tudom, hogy hol van), akkor valószínűleg eltűnik, de a feketeszint is romlani fog.
Bosszantó dolog, engem is zavart, de túltettem magam rajta (W8B és XE85).XE85-ön alacsony szinten elfogadható a villogás.
Kikapcsolva teljesen nyugodt lesz a kép, viszont a fekete csak sötétszürke lesz, na azt meg köszi nem.Szerk: látom már a képeid és a többiek utolsó kommentjeit.
Spec. kontrasztjavítást tedd alacsonyra, vagy kapcsold ki. Ahogy jobban tetszik. -
blakey
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Automatikus képüzemmód ki.
Kontrasztjavítás ki -
ArGab
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Kezdetnek a speciális kontrasztjavítást (dinamikus kontrasztot) kapcsold ki.
-
vlevi
nagyúr
Pont nem.
Mert, amikor a legtetejére akarok menni, akkor, amikor elengedem, átfordul, és újra visszamegy a végére...
Amúgy azt is észrevettem a guide-nál, még a frissítés előtt, és ezen a frissítés sem javított, hogy van, amikor hiába nyomom a gombot folyamatosan, a guide csak egyet lép, nem görgeti folyamatosan a listát. Csak akkor, ha nyomok 1-t, majd utána lenyomom, és utána tartom nyomva. Akkor folyamatosan lépked a csatornákon.Nem tudom mit sikerült elb****niuk, hogy egy billentyűismétlést ne tudjon megcsinálni...
-
vlevi
nagyúr
Nnna, egy dolgot észrevettem, amit sikerült elrontani a 6.5629 frissítéssel (55XE8505)
A guide-ban, eddig, ha folyamatosan nyomtam a lefelé gombot, ha elértem a legutolsó csatornára, akkor megállt, és, ha nyomtam mégegy le gombot, akkor ugrott el a legelső csatornára, és kezdte újra lefelé görgetni. Ugyanígy felfelé irányban is.
Most is megáll, amikor az utolsó csatornára ér, de, amikor elengedem a gombot, akkor rögtön felugrik az elsőre, mintha megnyomtam volna mégegyszer a gombot. -
leslien
nagyúr
....
-
Zeki
nagyúr
válasz
hegylako01
üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!
-
fauv
őstag
válasz
theballa32
üzenetére
Ahol a képet lehet állítani a főmenüben, ott lejjebb görgetve vannak a TV normal, teljes, zoom stb beállításai. Próbáld ott.
-
fauv
őstag
válasz
theballa32
üzenetére
Nem. nem foglalkoztam vele, így én se tudom.
-
blakey
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A beállításokat fotózd
, a villogás majd maximum utána, ha minden beállítás j. -
fauv
őstag
válasz
theballa32
üzenetére
Jó sokat vártál rá, nekem 3 napon belül a nappaliban volt. Kíváncsi leszek majd a véleményedre a videóban.
-
theballa32
tag
Szia!Ma reggel 8-kor kaptam meg a tv-t!Amitől féltem,hogy a HD adás milyen lesz rajta,de szerencsére nincs probléma vele.Bevilágítás nincs rajta,pixelhibát nem találtam.4k trailereket néztem rajta eddig,azok gyönyörűek.Amire még nem jöttem rá,hogy mivel tudom teljes képre tenni a filmet,nekem nem jött össze VLC alatt.Ez az Android rendszer nem való tv-be szerintem,sokkal jobb volt az,ami a W828-ba volt.Ennek a képe nekem jobban tetszik,mint a 50W828 tv képe.Ez a tv nagyon bejött,főleg ennyiért.Majd dobok fel egy kamerás videót a képéről
-
ArthurShelby
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Fotózni nem lehet, inkább videózni (bár nem tudom mennyire jönne át).
Az a lényeg, hogy szerintem a háttérvilágítás állandóan alkalmazkodik a képhez fényerőben, és ez inkább idegesítő, mint feature.
Mivel ez a tv edge led-es, és nem local dimminges, így elég nagyon gagyin hat. -
blakey
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha lefotózod akkor lehet, hogy tudunk segíteni, így csak tippelni tudnék, de az nem sokat ér.
-
fauv
őstag
válasz
theballa32
üzenetére
theballa32
Megkaptad már a TV-t? ígértél egy tesztet !
-
ArthurShelby
addikt
A tv-men (w75/80c) a fényerő úgy mond össze-vissza ugrál. A sötétebb jeleneteknél a fényerőt leveszi, máskor meg felteszi, és néha elég zavaró a különbség.
Ez forráshiba (rossz videó, amit lejátszok), vagy tv beállítás hiba? Magasabb fényerőre állítva még markánsabban kijön.
Tv adás nézéseskor nem vettem észre.Mi van rosszul beállítva?
-
Zeki
nagyúr
Na akkor és meg tehát. Nem adtam fel.
A Sony 49XF7596 tv-re próbáltam rávarázsolni a HBO GO-t. Playről nem mükszik. Egyéb helyekről elsőnek az usa verziót szedtem le, azt külön fájlkezelővel sokadik nekifutásra fel tudtam tenni. Egyből nyavajgott a régió miatt. Akkor jöjjön az okos tv verziós. Az is nagy nehezen, az meg kiírta, hogy van újabb, töltsem le a playről.
Hátpersze... akkor jöjjön az egy helyen megtalálható legfrisebb droidos, nagy nehezen felmegy, oldalra fordulva az egész. Mondhatni kezelhetetlen.
Töröl.Akkor jöjjön a Telekom TV GO, szintén máshonnan, szintén pendriveról. Nagy nehezen felmegy a külön letöltött fájlkezelővel. Ennek meg semmit sem tudtam a menüjében lépdelni.
Töröl.Tényleg csak a netflix vagy amazon tv megy ezen.

-
Phobion
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Csak PS4 Pro-hoz milyen 4K TV-t ajánlotok? Keret: 200 ezer.
Köszönöm!
-
vlevi
nagyúr
válasz
dancsuri
üzenetére
Természetesen nem.
Csak azt akarom érzékeltetni, hogy a régi, bár papíron kevesebbet tudott, de azt kb jobban, kényelmesebben.
Timeshiftet pl. használnám, ha lenne, de nincs.
Csak "sima" felvétel, de az sem jó, mert felvétel közben nem igazán tudom nézni a felvett anyagot, mert 1-2 perc után leáll -
vlevi
nagyúr
válasz
dancsuri
üzenetére
Oké, de én a 2010-es, korábbi TV-men a kép-a-képben funkciót úgy ismertem, hogy a kis ablakban meg az egyik forrás, pl. HDMI, és a nagyképre választhatok bármit. pl. TV adást, másik HDMI bemenetet, videót a vinyóról, satöbbbbi.
Ez így nem kép a képben. Csak annak hívják. -
okoska74
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Az enyém is ilyen. XF8505 De ezt a frissítést gyakorlatilag amikor megvettem és először bekapcsoltam telepítette. Kb. 3 hete.
Szoftververzió: PKG6.5603.0175EUA
Verzió: 7.0
Androidos biztonsági hibajavító csomag szintje: 2018. április 5.
Kernel verziója: 3.10.79 root@BuildHost592 #1 Thu Apr 26 10:56:47 JST 2018
Build: BRAVIA_ATV3_4K_EU-user 7.0 NRD91N.S130 1.6.0.56.03.1.00 release-keys -
vlevi
nagyúr
-
AL
addikt
válasz
GAthersw
üzenetére
Szia ! Itt láthatod a 49 és 55 - ös méretű XF8505 és XF9005 - ös készülékek adatait : [link]
Szerintem az 55XF8505 - ös a leggyengébb az IPS panel miatt .
Mindegyikről több tesztet is találsz, ha beütöd a típusszámot és mellé a teszt szót.
pl. : [link]
A 9005 - ös kiemelkedő minőség ( ha van rá kereted és igényed ), de a 49XF8505 is minőségi termék.
Megjelenésekor ( Március ) még 400 körül volt, Májusban 340 és most hétvégén akciósan 280 ezer. Az itt látható árdiagmammon jól látszik, hogy szépen megy le az ára : [link]
Tavaly nem volt ennyi akció és ilyen hamar nem akciózták az új készülékeket.
Bármelyiket veszed ajánlatos hozzá + garanciát vásárolni, ezt a Sony márkaboltokban ( ha hivatalos helyen vásárolsz ) a vásárlást követő egy éven belül megteheted. Üdv. -
GAthersw
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Felhasználás 70% film/sorozat, 30% TV.
Két kiszemeltem van:
KD49XF8505
KD55XF8505Megéri közel azonos áron inkább a kisebb, de VA panellal szereltet választanom? Betekintési szög nem érdekes, szemből nézzük.
Visítva beleférne még a KD55XF9005 is, ami 55" és VA, de nem feltétlen költenék ennyit.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dancsuri
üzenetére
Tegnap este én is letöltöttem, és feltelepítettem.
Az említett TV menün kívül sok újdonságot a felhasználói felületen nem nagyon láttam. A TV menü is csak azért lepett meg, mert szinte minden feketében van, ez meg hófehéren vakított a képembe.
Egyébként írják a PIP-et, oszttott képet. Hááát, sehol sem látom a nyomát. Ugyanolyan, mint volt.
A böngészőt lecseréléték, mostmár nem operának hívják, ettőlfüggetlenül szerintem ez ugyanúgy az Opera, mint eddig, csak a neve más. -
AL
addikt
válasz
mjani1172
üzenetére
Szia. A frissitéseket először mindig csak letöltéssel lehet telepíteni. Ez egy próba is, ha nincs nagy gond, mint pl. az Android 6 nál volt ( Ott sorra rolottak el a készülékek. Vissza is vonták a frissitést, csak hónapok múlva indult újra ) tehát, ha gond nélkül megy minden, akkor indul el az automatikus letöltés a készülékekre, de akkor is legalább 1 Hónap mire mindenkihez elér. Szerintem nem kell siettetni. Nekem az XF8505 höz Szombaton jött meg. Üdv.
-
mjani1172
addikt
A kalibrálást megoldottam, viszont a kérdés másik fele aktuális (felettem is erről van szó).
Érdemes frissíteni vagy várjak? Soha nem volt még dolgom Sony tv- vel de pont nemrég olvastam, hogy a frissítés csak rontott a tv-n.
szóval ki mit tapasztal a legújabb szoftverrel?Üdv
-
vlevi
nagyúr
válasz
dancsuri
üzenetére
Már egy ideje kinn van ez a fw az oldalon, de azt nem értem, hogy a TV miért nem tölti le? Próbáltam a help gombra elérhető menüből a frissítés keresést, de naprakésznek mondja magát.
Letölteni, és telepíteni pedig inkább nem akarom, mert a múltkori frissítés is kinn volt hosszú ideig a Sony oldalán, de aztán visszavonták.
Pedig ebben írnak érdekes dolgokat, mint pl. osztott kép, kép a képben, -
dancsuri
veterán
Hátha valakinek új: Firmware-frissítés a v6.5629 verzióhoz
-
AL
addikt
válasz
Szikravadász
üzenetére
Szia ! Nekem az alábbi táblázatban szerepló 49 - es készülék van, de méréseim szerint az adatok hitelesek, ezért a Te tévéd külső lábszélességét is jól írták, ami : állványszélességként szerepel - 1003 mm
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4757723f9
Remélem nem tévedés ! Üdv. -
Hyena
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Amennyiben androidos ugy valoszinuleg igen, de ertelme nincs tul sok , mert androidos tvken a kodi eleg igenytelenul fut
. -
headhunter
addikt
Sony TV-re, telepíthető 18-as KODI? (43W807C)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.